Hai ioana!!! Vine ultimul pufulete!!!(13)
Raspunsuri - Pagina 11
lorex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lucia2000 Iar am facut ieri party. Acum de 2 luni . Aici aveti pozele. Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
E scumpel foc!
Sa creasca mare si sanatos!
_
AMR 5..da' vreau sa le pastrez
www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">IURIA INIMII MELE.. (01 martie 2010)
decenuela spune:
citat din mesajul lui xela_07 Buna dimineata! Ce bine imi pare ca nu trebuie sa merg la munca pe vremea asta . Sa stau cu un bebic asa pufos ca al meu e tot ce imi doresc . Nu mai pot de dragul lui l-as pupa non stop. Astept cu nerabdare seara sa vina si Andreeuta sa o smotocesc si pe ea ... Azi mi-am propus sa ma relaxez si eu adica cu mai putina treaba, sa vedem daca imi iese ca ma stiu eu ca nu pot sa stau ... Unde imi gasesc eu un costumas fain pentru botez? Nu am chef sa colind magazine, mi-ar place sa ma duc la fix sa aleg, sa probez si aia e. Vreau o croiala clasica, un material finut si desigur sa nu dau o avere pe el. Ceva idei? Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010) |
da,da si eu vreau cam tot asa pt botez....dar n-am cum sa cAUT de nebuna...cine stie cumva....multumim anticipat...
he he cand am citit ca vrei sa te relaxezi....am crezut ca incepe operatiunea..machiaj...
vreau sa merg si io la cosmetica...n-am mai fc un tratament cocm..de cand eram gravi iar o masca de 100 de ani...nu stiu cum sa fac...ca ia 2 ore...daca il las cu tasu ii gasesc afis, crizati,,
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR....tot 9, LA NAIBA
decenuela spune:
citat din mesajul lui ayanna_xem 'neata fetele...multumim pt cafea! Se pare ca ultimul pufulete se lasa asteptat...am primit mesaj de la Ioana_fota: 'Neata, nici o sansa de nastere desi pe mine ma doare de crap in dreapta. maine dr e de garda si a zis ca se ocupa de mine ca ma poate supraveghea altfel. certati-o si voi pe alexandra poate pe voi va asculta. va pup si sanatate tuturor.' mami de strumfita scumpa Daria-Ioana pozicile mele |
biata de ea....e un fel de ..roco si ea a cam stat
poze
AMR....tot 9, LA NAIBA
decenuela spune:
citat din mesajul lui alexutzzza Neatza feteleeee! De 3 zie alerg sa va prind din urma...inca mai am de alergat 10 pagdin cap trecut dar scriu ca si asa am uitat ca mult am citit ieri deci bine ati revenit ratacitele, imi aduc acum aminte in special de alicredo si vikinga ma bucur ca nu ne-ati parasit Larisel multumim de posturile organizate, eu cred ca am sa fac rotarixul...acum nu stu ce sa zic...am fost ieri la dr si nu prea am sarit in sus de pediatra....mi-a zis ca ea nu e pentru astea optionale ca sa-i fac infarix-ul si restu ea nu e pentru dar desigur face ce zic parintii...si io vroiam si rotarix si ala antipneumococic..symflorix sau cum ii zice si da, Yannis papa 160-170 la o masa, uneori daca prelungeste masa la o ora (adica pe parcursul unei ore ii dau 150 mai caraie ii mai fac 30 mai caraie etc...ajunge si la 200 de ml, dar nu la fiecare masa. Intr-o zi are majoritatea meselor de 110-140 si numa una maxim 2 mese pe zi peste 160 de ml. ratusca ma bucur ca ai gasit balanta perfecta intre LP si san, suna f bine ce faci tu, multa bafta si mult laptic! Ma bucur ca nu il mai imbraci gros Andrelina sper sa nu mai auziti de colici decenula tocmai pe mine sa ma uiti mai fato??? pai eu sunt in dristor-mall vitan, eu! si abia astept sa merg la soare la starbucks la cafea cu carutzu si stiam ca si miremia sta pe aici (baba novac-muncii) .....sa vad daca o sa-mi mai amintesc ceva legat de imbracat noi avem ghetutze, sosete, pantaloni (blugi sau pantaloni de bumbac (avem domne bej, kaky cu buzunare , fitze nene ) un body cu maneca scurta, o bluza cu maneca lunga si o geaca de primavara (foaie de ceapa cum ar zice maica-mea) geaca de primavara are gluga, nu luam caciula ...doar gluga sta asa lejer pe langa cap de Yannis |
pai fato....poate ne mallim si noi la o cofe pe terasa...
poze
AMR....tot 9, LA NAIBA
cris_mario spune:
"neata"
Doamne ce spor aveti....am jumatate de cap de recuperat(dar mai tarziu k akm tre' sa calc)
observ ca nu a nascut ioana...biata de ea...
rezista ioana!!!
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
lorex spune:
citat din mesajul lui mamidepuiuti lorex www.flickr.com/photos/44547000@N05/show/" target="_blank">aici vad ca si lui evyme tot asta ii place... m-ati omorat de tot... acum citesc in cap trecut cat ati vb si aratat poze cu torturi! bea ce tot spui tu acolo ca nu creste ivan cat vrei tu?!? arata super! btw...noi am fost 17 la botez ...si ne-am simtit tare bine... cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010) www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze |
_
www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">IURIA INIMII MELE.. (01 martie 2010)
micki_mica spune:
hello fetele!
dar aveti ceva spor la scris, nu gluma!
noi am fost la dr si ne-a interbat cum am reusit sa racim asa tare (si eu tusesc si azi am ramas si fara voce). diagnostic bebe: rinofaringita.
avem de luat multi ml cu diverse chestii(humex, eurespal, zyrtec) si de pus in nasuc ser+aspirat+vibrocil... cam mult dar e bine ca nu are nimik la plamani.
eu sunt tot zombie de tuse, durere de gat si nesomn, dar incerc azi sa ma refac. pana vineri cand mergem la dr iar, sa fim amandoi bine.
Mihaela, de Florin Cristian (16.12.2009) poze si povestea piticului
"Consecintele furiei sunt cu mult mai grave decat cauzele ei" (Marcus Aurelius)
lorex spune:
citat din mesajul lui larisel lorex Foloseshti perna la bb? Eu stiam ca nu se recomanda pana pe la vreo 2 ani...dar vad ca ti-au zis si fetele. Iar teama de patura eu o rezolv invelindu-le doar pe picioare si bagand paturica un pic sub ele. Scutecul din maternitate era pt regurgitare si nu ca perna...eu si acum folosesc ca sa nu murdareasca cearceaful sau ca sa le feresc fatzucile de lenjeriile noastre. Legat de editarea listei cu sarbatoritzi: de exemplu pt mamicile nou-venite (cazul olgavart) sau pt datele care lipseau si acum s-au aflat nu se mai poate edita lista cea veche. Cu pufuletzii ai dreptate ca-s pe prima pagina ... m-am prins si eu mai tarziu... ...de, oboseala... E scumpica foc Iuria.... Kk de regula sunt mai dese la bb mic. Ale mele la inceput faceau kk la fiecare masa si cateodata si intre mese. Schimbam de fiecare cate 10-12 pampershi pe zi. din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena Albume: L0-3; L4 |
Gata, nu mai folosesc perna de ieri
Nu stiu despre ce vorbesti cu lista de aniversari ca eu am putut s-o pun pe plateea recent....aaaa...probabil te referi la alte luni decat cea in curs? atunci rugam fetele care nu se regasesc pe luna in curs sa ne anunte sa le trecem atunci, oricum...si datele lor de nastere apar pe lista cu bebei si mamici
_
cris_mario spune:
citat din mesajul lui cris.dogarel noi ieri am avut zi...interesanta.. au venit colegii la mine (vreo 8 bucati), de ziua mea,sa vada bebe. pana la 2 cand au venit ei, totul "as usual": facut platouri cu ema in wrap, plimbat pe afara in port-bb si apoi carucior, nani iepuresc sau nu (chiar si 1 ora). pe la 1 si ceva, trezit, papat bine (zic eu: perfect timing, sa pape inainte sa vina musafirii). apoi o las la mamaia in brate, ca au venit. Ema zambitoare, prezentabila. pun invitatii pe terasa cu ceva de baut si ma duc sa vad de ce plange...nu am descoperit nici acum, dar a plans, a plans si iar a plans. am reusit sa o mai pun la san cate 10', cu invitatii am stat tot cam atat (cat a urlat la mamaia, care incerca disperata sa o linisteasca). au plecat colegii pe la 4, intre timp au venit si tati cu Ana, nici tati nu a avut succes, dar macar a stat cu musafirii. de la 4.30 la 5.30 a stat si atipit la san. apoi s-a sculat si...a urlat non-stop pana la 6 jumate, cand am imbracat-o sa plec cu ea cu masina, ca altceva nu mai stiam ce sa fac. dupa ca am imbrcat-o s-au oprit urletele si doar suspina si icnea mucii adunati. asa ca am pus-o putin pe pernuta sa o legan, sa nu ies cu ea urland. a adormit la 18.45, practic nemancata. a dormit pana la 23.45!!!! am vrut sa intru sa intreb cat poate dura o criza de plans neconsolabil, dar nu puteam nici sa respir sua sa gandesc coerent, mai ales ca eram singura (Ana si tati plecasera la sala). sper ca a fost cea mai nasoala criza de colici si cea mai lunga perioada de plans din viatza ei... am inca de recuperat vreo 2-3 capitole... revin Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003) AMR: 5 kile! poze povestea noastra |
gandeste optimist...poate a fost de final si se termina colicii...imi pare rau ca nu ai putut sta cu musafirii
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
o printesa grabita...
cris_mario spune:
citat din mesajul lui xela_07 Buna dimineata! Ce bine imi pare ca nu trebuie sa merg la munca pe vremea asta . Sa stau cu un bebic asa pufos ca al meu e tot ce imi doresc . Nu mai pot de dragul lui l-as pupa non stop. Astept cu nerabdare seara sa vina si Andreeuta sa o smotocesc si pe ea ... Azi mi-am propus sa ma relaxez si eu adica cu mai putina treaba, sa vedem daca imi iese ca ma stiu eu ca nu pot sa stau ... Unde imi gasesc eu un costumas fain pentru botez? Nu am chef sa colind magazine, mi-ar place sa ma duc la fix sa aleg, sa probez si aia e. Vreau o croiala clasica, un material finut si desigur sa nu dau o avere pe el. Ceva idei? Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010) |
mare dreptate ai...e bine aks cu puii nostri
relax...si eu incerc,dar nu-mi iese
hainute frumoase elgante..pe Iancului,"Giulia design" eu aproape numai de akl imi iau hainute elegante...ptr toate buzunarele si gusturile
o printesa grabita...