Hai ioana!!! Vine ultimul pufulete!!!(13)
Raspunsuri - Pagina 10
cristies spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris.dogarel AL3CSA, sa-ti traiasca luptatorul, sa se faca mare si sanatos. multumim de tratatie CRISTIES, chiar faina poza. cum schimbi textul in engleza din invitatie? ce model alegi? pun si aici, ca venim! (macar virtual si cu gandul bun vom fi acolo, deci vrem invitatie) XELA, de ce ai ales Infanrix (si nu pentaxim+antihepa, gratuitele?)? Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003) AMR: 5 kile! poze povestea noastra |
Am trimis pe mailul comun. Inca nu e terminata dar sa va dati seama cum va arata merge.
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
xela_07 spune:
citat din mesajul lui cris.dogarel XELA, de ce ai ales Infanrix (si nu pentaxim+antihepa, gratuitele?)? Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003) AMR: 5 kile! poze povestea noastra |
pt ca am facut infarixul la Andreea si nu au fost probleme. sa nu fac diferente
Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010)
lorex spune:
citat din mesajul lui cristies Fetelor eu imi dau gradul in compunerea invitatiei de botez, dupa un photoshooting de o ora in care n-a iesit o poza cum trebuie. Unele au iesit hazlii tare, ca de exemplu asta. |
ce rau e gargaritzu;, face gat!
dar urmatoarea, cea alb negru e f faina pt invitatie
da-mi si mie idei de text dc ai mai ushkite, ca eu azi tot de invitatii ma ocup
_
AMR 5..da' vreau sa le pastrez
www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">IURIA INIMII MELE.. (01 martie 2010)
Ruxita spune:
citat din mesajul lui al3csa Mai fetelor de cand vreau sa va intreb ... cum ati ajuns la performanta de a dormi bebeii vostrii aproape toata noaptea??? al meu parca mananca din ce in ce mai mult noaptea .. iar dupa baitza numai zic ca parca se invioreaza si mai tare de Yannis Andrei ( UN ADEVARAT LUPTATOR)23.01.2010 / ora 17:55 DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!! Poze http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=149388 (povestea nasterii pisoiului) O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine" -Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay" |
o fi sau n-o fi niciun secret? bebelicul meu doarme noaptea si asta e regula de cand ne stim, urla pana sa ne culcam (uneori si pana la 1 noaptea), dar odata adormit doarme pana a doua zi la 11-12, trezindu-se doar pentru 2 reprize de kaka si vreo 3 de tzatza si adoarme la loc instant.
Ce zice cartea? Sa nu-l luam in brate daca nu vrem sa-si faca din asta un obicei si daca nu-l putem linisti, cel putin sa-i vorbim tandru si sa-l mangaiem ca sa nu ramana bebelul cu impresia ca a nimerit intr-o lume in care daca tipi dupa ajutor nimeni nu te aude, nimeni nu te baga in seama... si mai zice ca smecheria cea mai mare e sa adoarma singur - mie deocamdata nu-mi reuseste decat rareori sa-l adorm "singur", adica neleganat, neluat in brate si 2) doarme lipit de mine - asa l-am crescut pe pimul bebe si asa il voi creste pe al doilea, nu in patutul lui, ci cu mine pana am zis 6 luni, dar mai vedem - la primul scancit eu sunt la datorie si ceva mai odihnita dimineata - chiar nu va oboseste plimbatul de la pat la patut si inapoi? (uneori adormim amandoi in timpul alaptarii l-a surprins taica-sau rezemat de o tzatza si sugand in gol ca-i cazuse tzatza din gura)...
Cum va adormiti copiii? eu leganat pe picioare (cand e agitat), sau leganat in carucior (cand e de neconsolat).
Caius
decenuela spune:
citat din mesajul lui cristies Fetelor eu imi dau gradul in compunerea invitatiei de botez, dupa un photoshooting de o ora in care n-a iesit o poza cum trebuie. Unele au iesit hazlii tare, ca de exemplu asta. Imi pare rau de noaptea si ziua ce le-ati avut... ideea lui Beatrice cu ploaia cazand n-am folosit-o pana acum. Dar mi se pare super interesanta. Decenula aseara in Friends era chiar episodul in care alapteaza sotia lui Ross si Joey si Chandler se isterizeaza si ii pun cele mai stupide intrebari ever. Pe contul comun sunt trimise de Catalutza toate formularele care trebuie. . Ultimile salarii sunt cu tot cu concediul medical. Eu asa stiu. Va las sa vad ce mai inventez. _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc |
ms
doamne ce haios e...zici ca nu-i iese rez la o ecuatie ..:))
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR....tot 9, LA NAIBA
micki_mica spune:
citat din mesajul lui al3csa Buna dimineata fetele Azi dam de baut care mai dreste care mai pofteste ... Am facut 2 lunitze .. tot cu colici si cu muci .. of dar mai e un pic si scapam de ei .. (sper). Va pup si va doresc o zi frumoasa de Yannis Andrei ( UN ADEVARAT LUPTATOR)23.01.2010 / ora 17:55 DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!! Poze http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=149388 (povestea nasterii pisoiului) O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine" -Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay" |
sa va traiasca luptatorul!!!
Mihaela, de Florin Cristian (16.12.2009) poze si povestea piticului
"Consecintele furiei sunt cu mult mai grave decat cauzele ei" (Marcus Aurelius)
Ruxita spune:
ieri m-am "minunat" de niste sextupleti
http://funnybabyanimalphotos.blogspot.com/ (in josul paginii), am vazut pozele si mi-au aparut o sumedenie de intrebari cui ii alapteaza, cum ii culca, cum ii imbaiaza ... si concluzia era - cu 2-3 probabil le era complicat, dar de la 3 in sus unul in plus unul in minus nu mai conteaza.
Jos palaria mamicile de gemeni (larisel)!
Caius
lorex spune:
citat din mesajul lui xela_07 Noi la Andreea (in plus fata de familie au fost si prietenii cei mai apropiati) am trimis pe mail si am avut urmatorul text: "Eu, Andreea Popa, va invit sa ma vedeti intr-un show de zile mari. Voi canta si voi face baie dezbracata duminica _ la biserica _, dupa care vom merge impreuna la Restaurant sa mancam si sa bem. Aici nu pot sa va incurc prea tare, ca eu beau doar laptic, dar voi... va puteti face de cap. Va astept." Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010) |
f misto textul...
_
AMR 5..da' vreau sa le pastrez
www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">IURIA INIMII MELE.. (01 martie 2010)
oani_2002 spune:
Am aparut si noi pe aici...cheauni amandoi si cu cearcanele cat casa, mucosi amandoi si destul de indispusi. Nu stiu de unde, dar am "comis-o" si noi: s-a racit piticul. André e mai fomfanit si mai mucos, dar, daca nu m-as preocupa cu Lucas, nici n-as fi bagat de seama. Pe mine ma cam doare gatul de la o inghetata de duminica, dar iar nu-i asa o chestie...Lucashelul e mucos si el, si m-am chinuit de-am inebunit azi noapte sa-i desfund nasucul . In afar de reprizele de suflat nasul am avut si 2 de kk, de-alea de jumate de ora fiecare. Suntem rupti, ce mai!
In schimb, ne-am distrat super bine duminica, in curte la niste prieteni, practic toata ziua si ne-am mai incarcat bateriile.
Va pup si incerc s arecuperez cate ceva, dar azi e zi de curatenie, ca a venit femeia si ma mobilizez si eu.
Mami de Lucas (06.02.2010) + André (30.01.2006)
al3csa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ruxita
o fi sau n-o fi niciun secret? bebelicul meu doarme noaptea si asta e regula de cand ne stim, urla pana sa ne culcam (uneori si pana la 1 noaptea), dar odata adormit doarme pana a doua zi la 11-12, trezindu-se doar pentru 2 reprize de kaka si vreo 3 de tzatza si adoarme la loc instant. Ce zice cartea? Sa nu-l luam in brate daca nu vrem sa-si faca din asta un obicei si daca nu-l putem linisti, cel putin sa-i vorbim tandru si sa-l mangaiem ca sa nu ramana bebelul cu impresia ca a nimerit intr-o lume in care daca tipi dupa ajutor nimeni nu te aude, nimeni nu te baga in seama... si mai zice ca smecheria cea mai mare e sa adoarma singur - mie deocamdata nu-mi reuseste decat rareori sa-l adorm "singur", adica neleganat, neluat in brate si 2) doarme lipit de mine - asa l-am crescut pe pimul bebe si asa il voi creste pe al doilea, nu in patutul lui, ci cu mine pana am zis 6 luni, dar mai vedem - la primul scancit eu sunt la datorie si ceva mai odihnita dimineata - chiar nu va oboseste plimbatul de la pat la patut si inapoi? (uneori adormim amandoi in timpul alaptarii l-a surprins taica-sau rezemat de o tzatza si sugand in gol ca-i cazuse tzatza din gura)... Cum va adormiti copiii? eu leganat pe picioare (cand e agitat), sau leganat in carucior (cand e de neconsolat). Caius |
Eu nu am probleme cu adormitul pt ca asa cum stiti el a dormit singur 1 luna jumate in incubator si apoi in patutul din spital .. unde nimeni nu avea timp sa-l legene pe el .. Nu plange noaptea decand cand ii este foame .. dar atrunci plangeeeeeee sa te tii .. Si se sremeee ... rau de nu poti sa dormi .. eu ma gandesc ca este de la colici .. si de la mucii aia care nu-l lasa sa doarma .. Ooof .. Trecem noi si peste asta .. Maine mergem la dr .. sa ne cantarim si sa ne masuram
de Yannis Andrei ( UN ADEVARAT LUPTATOR)23.01.2010 / ora 17:55
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
Poze
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=149388
(povestea nasterii pisoiului)
O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"