Hai ioana!!! Vine ultimul pufulete!!!(13)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

2.500 gr dar mie mi se pare asa de graaaas a facut gusa si cute mai peste tot .. de cand il am acasa a luat 500 de gr ... eu zic ca e fff bine .. si ne mananca si urechile

de Yannis Andrei ( UN ADEVARAT LUPTATOR)23.01.2010 / ora 17:55

DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!

Poze
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=149388
(povestea nasterii pisoiului)

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanuelle spune:

Buna dimineatza fetelor!

Azi cu vremea asta mi-a revenit dispozitia de forumeala

Noi suntem bine, chiar foarte bine: seara adormim in jur de 10.30 (cu o marja de +/- juma' de ora), ne trezim la 4 si ceva si in max 45' minute suntem inapoi in patutz (adica in landou, in patul nostru). Ne mai trezim apoi in jur de ora 8, si mai avem cam un somn consistent de 2-3 ore in timpul zilei...in rest motzaieli.

Tati e putzin racit, asa ca el doarme acum in camera copilului si noi ne lafaim in patul mare...adica mami, ca Sara se "lafaie" in landou.

Facem si noi galerie: CURAJ IOANA!

Azi se naste si finutza mea,Sonia Maria, deja sunt in sala de travaliu, asa ca pun niste majorete si pt ea (acum e la dilatie 5-6).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

Citat:
citat din mesajul lui gratiana77

CRIS.D LA MULTI ANI! Scuze de intarziere dar cum a tot fost vreme frumoasa am stat mai mult pe afara decat in casa si nu am mai avut timp de scris.

de buburuza Amaris-Stefania (26.01.2010)
poze

Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 5 kile!
poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Mai fetelor de cand vreau sa va intreb ... cum ati ajuns la performanta de a dormi bebeii vostrii aproape toata noaptea??? al meu parca mananca din ce in ce mai mult noaptea .. iar dupa baitza numai zic ca parca se invioreaza si mai tare

Poze

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Citat:
citat din mesajul lui al3csa

Buna dimineata fetele

Azi dam de baut care mai dreste care mai pofteste ... Am facut 2 lunitze .. tot cu colici si cu muci .. of dar mai e un pic si scapam de ei .. (sper). Va pup si va doresc o zi frumoasa

Poze

Multumim de tratatie !! Pupam luptatorul si ii dorim la cat mai multe lunite fara colici si mucisori !!

_
Elena, fericita de Maria Isabela (28.01.2010)
"Alaptatul care starneste furtuni" - o poveste reala de AngeliquedeS, mamica de clopotel de ian- feb 2008
Poze mai vechi si mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

AL3CSA, sa-ti traiasca luptatorul, sa se faca mare si sanatos. multumim de tratatie

CRISTIES, chiar faina poza. cum schimbi textul in engleza din invitatie? ce model alegi? pun si aici, ca venim! (macar virtual si cu gandul bun vom fi acolo, deci vrem invitatie)

XELA, de ce ai ales Infanrix (si nu pentaxim+antihepa, gratuitele?)?

Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 5 kile!
poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Alexutzzza, nu stiu daca babycalm e acelasi cu babydrink. Dar banuiesc ca nu. Mamicile sfatuitoare asta au zis: orice dar nu babydrink ca nu mai scapi de el!

Fetele, cred ca ar trebui sa sterg poza aia ca altfel chemati protectia copilului. Nu l-am maltratat, asa arata el daca-l pui pe burta, ca n-are stare la sedere, parca face flotari. Asta e poza care va fi pe invitatii.

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

ooo...ce frumos suntem ...

_
Elena, fericita de Maria Isabela (28.01.2010)
"Alaptatul care starneste furtuni" - o poveste reala de AngeliquedeS, mamica de clopotel de ian- feb 2008
Poze mai vechi si mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanuelle spune:

Eu recuperez destul de incet din urma...asa ca incerc sa raspund la ce mi-a sarit mai tare in ochi.

Olga, si noi o sa facem Infanrix. Sa ne spui cum s-a comportat Ana dupa.
Cristies foarta haiosa patania din parc
Lorex, Iuria este o scumpica Si noi avem poze si filmuletze noi
Tanasi noi vrem sa facem invitatii virtuale...inca nu ne-am apucat. Multumim mamidepuiuti pt site-ul cu invitatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le
Rebiana, am uitat sa-ti spun, oscillo se da cate un tub pe zi, in doua prize, dimineata si seara, intre mese. Sper ca sunteti mai bine.

Nik0le, indiferent de varsta bebelusului? Mara are 2 saptamani si-un pic...

Mami de doua minuni: Luca si Mara

Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rebiana27

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le
Rebiana, am uitat sa-ti spun, oscillo se da cate un tub pe zi, in doua prize, dimineata si seara, intre mese. Sper ca sunteti mai bine.

Nik0le, indiferent de varsta bebelusului? Mara are 2 saptamani si-un pic...

Mami de doua minuni: Luca si Mara

Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Ai dreptate, asa stiu ca se da la bebelusi in general, nou-nascutii e posibil sa aiba regim special. Oricum e homeopat, singura problema s-ar putea sa fie cantitatea de zahar din el, medicamentul in sine nu cred ca se poate supradoza.

Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)

Now, bring me that horizon!

Mergi la inceput