Pufuleti pufosi de ian - febr 2010 (12)
Raspunsuri - Pagina 20
cris_mario spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nik0le Eu sunt terminata de oboseala ca de vreo 3 nopti se trezeste ingrozitor de des... Peste zi doarme legat mai mult decat noaptea. Azi a fost si zi de smotru/mancare (pentru cine vrea idei, am facut supa de vita, mazare cu pui, spanac si placinta cu mere). Abia astept sa vina seara si sa dorm. Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010) Now, bring me that horizon! |
harnicuto! mazareee
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
cris_mario spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui micki_mica
noi am facut tortul www.cofetariaalice.ro/index.php/component/virtuemart/?page=shop.browse&category_id=12" target="_blank"> aici si a iesit asa. am ales noi compoztia ...ce sa scrie pe el...si a fost fooooarte bun Mihaela, de Florin Cristian (16.12.2009) poze si povestea piticului "Consecintele furiei sunt cu mult mai grave decat cauzele ei" (Marcus Aurelius) |
suuuper
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
Eleysa spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui ale1212xa
noi am hotarat sa facem botezul impreuna cu nunta(civila am facut-o anul trecut in august) asa ca 15 mai e petrecere mare mare ----------------------------------------- Dragos-Andrei(08.02.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric pozele noastre |
Superrrr ...casa de piatra !!! si distractie placuta la dubla petrecere
_
Elena, fericita de Maria Isabela (28.01.2010)
"Alaptatul care starneste furtuni" - o poveste reala de AngeliquedeS, mamica de clopotel de ian- feb 2008
Poze mai vechi si mai noi
Rebiana27 spune:
Micki vine ea, experienta, incetul cu incetul... N-as fi banuit ca ma voi trezi cu bebelusa mucioasa, atat de mica insa iata-ma si cu experienta asta in spate. Si eu merg pe ideea de "que sera, sera" dar uneori asa as forta mana destinului.......
Nick0le harnicuta ai fost!!
Mami de doua minuni: Luca si Mara
Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...
I can't fake with dignity so i'll not try!!
micki_mica spune:
citat din mesajul lui Rebiana27 Micki vine ea, experienta, incetul cu incetul... N-as fi banuit ca ma voi trezi cu bebelusa mucioasa, atat de mica insa iata-ma si cu experienta asta in spate. Si eu merg pe ideea de "que sera, sera" dar uneori asa as forta mana destinului....... Nick0le harnicuta ai fost!! Mami de doua minuni: Luca si Mara Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare... I can't fake with dignity so i'll not try!! |
acum nici eu nu las la voia intamplarii, dar stiu ca trebuia sa raceasca si el. si cum toate au si un inceput, iata ca a venit.
Mihaela, de Florin Cristian (16.12.2009) poze si povestea piticului
"Consecintele furiei sunt cu mult mai grave decat cauzele ei" (Marcus Aurelius)
ale1212xa spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui elefantica
Superrrr ...casa de piatra !!! si distractie placuta la dubla petrecere _ Elena, fericita de Maria Isabela (28.01.2010) "Alaptatul care starneste furtuni" - o poveste reala de AngeliquedeS, mamica de clopotel de ian- feb 2008 Poze mai vechi si mai noi |
multumim frumos
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.02.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
pozele noastre
micki_mica spune:
Andre_lina, Danyelana , Rebiana27
Mihaela, de Florin Cristian (16.12.2009) poze si povestea piticului
"Consecintele furiei sunt cu mult mai grave decat cauzele ei" (Marcus Aurelius)
Eleysa spune:
Citat: | ||
noi am facut tortul www.cofetariaalice.ro/index.php/component/virtuemart/?page=shop.browse&category_id=12" target="_blank"> aici si a iesit asa. am ales noi compoztia ...ce sa scrie pe el...si a fost fooooarte bun Mihaela, de Florin Cristian (16.12.2009) poze si povestea piticului "Consecintele furiei sunt cu mult mai grave decat cauzele ei" (Marcus Aurelius) |
Si eu tot la Alice vroiam sa il fac, au cele mai bune prajituri , dar mi-a povestit o prietena de torturile celor de la piticot si d-aia ma razgandisem ...mai cercetez ... oricum multumesc de link nu stiam ca au si site ...foarte frumu tortul vostru
_
"Alaptatul care starneste furtuni" - o poveste reala de AngeliquedeS, mamica de clopotel de ian- feb 2008
Eleysa spune:
Citat: | ||||||
am ales compozitie-diplomat,imbracat in martipan. trandafirii albastri erau din zahar (comestibili). doar funda de matase nu. nici un strop de cioco sau cacao. si l-am ales asa pentru a se asorta cu lumanarea asta Mihaela, de Florin Cristian (16.12.2009) poze si povestea piticului "Consecintele furiei sunt cu mult mai grave decat cauzele ei" (Marcus Aurelius) |
...foarte frumoasa lumanarea
_
Eleysa spune:
citat din mesajul lui micki_mica Nik0le, erau cat pe ce sa imi sara ochii!!! mazare... da' ai avut ceva spor, nu? harnicuta foc! apoi m-a linistit. credeam ca avem voie... bravo pentru micuta ta, recuperare buna in continuare! Mihaela, de Florin Cristian (16.12.2009) poze si povestea piticului "Consecintele furiei sunt cu mult mai grave decat cauzele ei" (Marcus Aurelius) |
eu am papat ca nu m-am putut abtine...bine doar putina...dar pitica mea nu a ripostat sub nici o forma
_