Pufuleti pufosi de ian - febr 2010 (12)
Raspunsuri - Pagina 21
Eleysa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris_mario nikole...am uitat sa-ti spun+.....am prestat azinoapte...hehe viata nene...a fost ok,m-a mai dezvirginat o data ,a durut la inceput,apoi...fresh...suuuper Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000 www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze o printesa grabita... |
felicitarile noastre, mamico !
_
Elena, fericita de Maria Isabela (28.01.2010)
"Alaptatul care starneste furtuni" - o poveste reala de AngeliquedeS, mamica de clopotel de ian- feb 2008
Poze mai vechi si mai noi
mariucasara spune:
Buna seara!
Acum am revenit si noi din plimbari si am decis. Eu ma mut afara. Doarme si papa maria-sa cat sta afara de nu imi vine sa cred.
Eu am papat si mazare si maioneza si vinete si usturoi, ceapa ...de fapt in afara de fasole uscata, bauturi carbogazoase si cola/ness/cafea am mancat de toate si bebe nu a avut nicio problema.
Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)
xela_07 spune:
Al meu inca e la stadiul de caraiala maxima afara (in cazul in care e in carut, in wrap doarme fara pobleme). Oricum sper ca pe la 3 luni sa-i treaca .
Am vazut ca maine iar se raceste vremea. Devine o adevarata arta sa-l imbrac corespunzator cu fluctuatiile astea asa mari.
Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010)
mariucasara spune:
citat din mesajul lui xela_07 Al meu inca e la stadiul de caraiala maxima afara (in cazul in care e in carut, in wrap doarme fara pobleme). Oricum sper ca pe la 3 luni sa-i treaca . Am vazut ca maine iar se raceste vremea. Devine o adevarata arta sa-l imbrac corespunzator cu fluctuatiile astea asa mari. Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010) |
Cu carutul eu am iesit doar sambata si a dormit de la 11 la 4 cu o pauza de 10 minute pentru masa. Dar era in curte, la tara, in aer curat si liniste. De obicei ies cu wrapul.
Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)
Eleysa spune:
Gata baitza ...pitica doarme ...sper sa nu se trezeasca in urmatoarele minute ...
Mie mi-a spart fratele meu ecranul la laptop si acum functionez de pe calculatorul surorii mele ...offf ...s-a dus toata viata mea sociala ...adica voi ... sper sa apuc macar sa va citesc...bine macar ca vine primavara ...o sa ma mut in parc cred...da chiar doar eu plimb caruciorul prin parcul Colentina ???
_
Elena, fericita de Maria Isabela (28.01.2010)
"Alaptatul care starneste furtuni" - o poveste reala de AngeliquedeS, mamica de clopotel de ian- feb 2008
Poze mai vechi si mai noi
evyme spune:
citat din mesajul lui danyelana Neatza si de la noi Decenuela, mai e cafea? Merci pt o cana mare pt ca tare am nevoie, sunt chiauna de somn. Arthur s-a trezit la 12, a papat, s-a trezit iar la 2 si a adormit mufat si de la 2.45 nu a mai adormit decat cateva minute in brate la mine si trezit de cum il pun jos. Parca l-as pune in maracini nu alta Vroiam sa va intreb daca mai doarme cineva cu bebe in pat? Patutul lui e la noi in camera momentan dar nu vrea in el nicicum. Am avut cateva tentative esuate, terminate cu urlete asa ca pt moment am renuntat. Citesc din urma si revin Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010 pozele mele "L'inspiration, c'est de travailler tous les jours." Charles Baudelaire |
Si noi dormim cu el in camera, si pana acum am dormit cu el in patul nostru. Dar doarme si cand il pun in patutul lui... Eu prefer sa-l tin langa mine ca mi-e mai usor la papa, dar il ma pun si la el tocmai ca sa nu se invete doar la noi...
fericita de Sebastian Mihai
poze gravi
trusou bebe
revelion de gravi
www.youtube.com/watch?v=mQ9r6or5YfY" target="_blank">bebe danseaza
cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian
Beatrice1982 spune:
ivan a dormit numai in prima sapt in port bebe langa mine, sa il aud si sa il vad..bla bla, de atunci in patul lui................
nu a dormit niciodata intre noi..............................
noi avem coliciiiiiiiiiiiiiii
o fi de la ceaiul de anason pe care il beau eu???????????????
nu inteleg de ce pana acum nu a avut probl si acum nu..........
Bea de Ivan, iubirea noastra!
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Poze
evyme spune:
citat din mesajul lui elefantica evyme ce buzisoare are bb sebastian ...ne-am indragostit _ Elena, fericita de Maria Isabela (28.01.2010) "Alaptatul care starneste furtuni" - o poveste reala de AngeliquedeS, mamica de clopotel de ian- feb 2008 Poze mai vechi si mai noi |
Pai ne incuscrim si noi?
poze gravi
trusou bebe
revelion de gravi
poze bebe Sebastian
evyme spune:
citat din mesajul lui lorex am pus 8 poze noi la semnatura _ AMR 5..da' vreau sa le pastrez www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">IURIA INIMII MELE.. (01 martie 2010) |
Este superba Iuria... Poza www.flickr.com/photos/44547000@N05/4426387973/in/photostream/" target="_blank">asta este cea mai tare Cum dormiti voi la fel...
poze gravi
trusou bebe
revelion de gravi
poze bebe Sebastian
Beatrice1982 spune:
http://good-times.webshots.com/photo/2440734140105915686AbkEER
pozeeeeeeeeeeeeeee
Bea de Ivan, iubirea noastra!
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!