Pufuleti pufosi de ian - febr 2010 (12)
Raspunsuri - Pagina 11
al3csa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cris_mario
sa purtati sanatosi hainutele si eu tin geamul deschis cu micuta in camera,de cand am nascut-o ...si la Mario procedam la fel Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000 www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze o printesa grabita... |
Daaa?? Mie mi-a fost frica sa tin geamul prea mult deschis cu bebitzu inauntru .. Dar daca voi faceti asa .. asa am sa fac si eu .. oricum e cald afara
de Yannis Andrei ( UN ADEVARAT LUPTATOR)23.01.2010 / ora 17:55
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
Poze
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=149388
(povestea nasterii pisoiului)
O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"
cris_mario spune:
citat din mesajul lui vikinga
aerul curat face bine chiar. vremea sa fie buna, adica fara ceata ori ploaie si mers intr-un parc ceva, evitat magazine, aglomeratii. Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo www.youtube.com/watch?v=ULmPKIoDDDA&feature=related" target="_blank">pe tarimul nostru de vis. |
subscriu
vikinga te asteptam mai des
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
cris_mario spune:
Citat: |
citat din mesajul lui evyme Poze de azi aici fericita de Sebastian Mihai poze gravi trusou bebe revelion de gravi www.youtube.com/watch?v=mQ9r6or5YfY" target="_blank">bebe danseaza cum a venit pe lume pustiu` poze bebe Sebastian |
ce dulceata....
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
o printesa grabita...
cris_mario spune:
citat din mesajul lui larisel Am incaract poze noi pt cine are chef si timp sa vizioneze. din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena Albume: L0-3; L4 |
Doamne cat sunt de scumpe....niste papusele
m-am relaxat plantand florile
o printesa grabita...
cris_mario spune:
citat din mesajul lui micki_mica neata! multam de cafea Decenuela ! azi o sa mai beau una mai tarziu, ca, sunt cam obo. pisoiul meu doarme dupa ce si-a servit al doilea mic dejun si picaturile de tuse. stiti la ce ma gandeam ieri cand ma plimbam prin IOR? ca pricare dintre pufuleti pot fi din odiseea noastra . ii zic sotului si el zambind imi spuse: "pai sa va faceti ecusoane, sa va recunoasteti!"...ar fi funny... ma intorc la mos ene...dupa ce face raga-raga puiul meu... Mihaela, de Florin Cristian (16.12.2009) poze si povestea piticului "Consecintele furiei sunt cu mult mai grave decat cauzele ei" (Marcus Aurelius) |
eu ma gandesc la asta de cate ori vad un bb/mamica ... ar fi o idee ecusoanele,sa ne recunoasteam cumva
o printesa grabita...
Beatrice1982 spune:
HAI IOANA!!!!!!!!!!!!!!!
Bea de Ivan, iubirea noastra!
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Poze
cris_mario spune:
citat din mesajul lui cristies Onitza, foarte tare "insemnatul". Bea, sa va traiasca finutza! Cris.mario, ce de cadouri primesti! Noi inca n-am trecut la numarul trei, desi avem mai mult de 6 kg cred. Mie mi se par ok... Lorex, Vigantolul cica n-are nicio treaba cu masa. Eu ii dau seara, dupa baita inainte sa-i dau papa. Asta ca sa nu uit... Naspa ca n-ati mai mers la plimbare. Alexutzzza, sticla de Vigantol curge cand la 45 de grade cand are picurtorul din sticluta in sus. Gata capitolul 10! _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc |
bn ati revenit
nici eu nu am trecut la 3...eu luasem 2,dar cum am mai spus am primit nr 1 premium care...si mi se par mai mari dkt nr 1 normal
exact asa ii dau si eu vigantolul
o printesa grabita...
Eleysa spune:
CRIS.M si eu sunt innebunita dupa floricele si gradinarit...pana anul asta ma relaxam cu asta la bunici, acum n-am mai putut, dar la anul o iau pe pitica si gradinarim impreuna ...
cand or sa iasa floricelele musai sa ne pui poze ...
_
Elena, fericita de Maria Isabela (28.01.2010)
"Alaptatul care starneste furtuni" - o poveste reala de AngeliquedeS, mamica de clopotel de ian- feb 2008
Poze mai vechi si mai noi
ana_g spune:
buna tuturor!
intru destul de rar pentru ca peste zi ma impart intre asta mic si treburile de prin casa (pe care tot nu apuc sa le termin..dar, asta e, nu cade casa...)plus lenea mea innascuta
bea, noi am inceput colicile cu o saptamana inainte de 2 luni, asa ca....la 2 luni jumate perfect plauzibil.
superbe fetele, larisel! au crescut f frumos!
toti pufuletii sunt frumosi!! am vazut tot felul, si mi-e greu sa nominalizez.
al meu doamrme vreo 6 ore pe noapte...ar trebui sa il trezesc la un moment dat sa manance?! dar nu ma lasa inima....
vaccinul stiu ca se face pana in 45 de zile (cred ca am inteles bine...). noi o sa-l facem saptamana asta.
nastere usoara, ioana!!!
mama lui STEFAN
cris_mario spune:
citat din mesajul lui xela_07
Eu dorm cu el de la prima trezire de la 12,1 2 noaptea pana la 6 dim. Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si Cristian (30.01.2010) |
exact asa am inceput si noi,ca si xela...akm direct in pat
o printesa grabita...