Pufuleti pufosi de ian - febr 2010 (12)
Raspunsuri - Pagina 12
Eleysa spune:
evyme ce buzisoare are bb sebastian ...ne-am indragostit
_
Elena, fericita de Maria Isabela (28.01.2010)
"Alaptatul care starneste furtuni" - o poveste reala de AngeliquedeS, mamica de clopotel de ian- feb 2008
Poze mai vechi si mai noi
cris_mario spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristies Si acum despre noi. Gargaritzul a plans la dus de am crezut ca albesc. Il deranjau farurile celorlalti. Am mers vreo 40 de km cu lumina aprinsa in masina mea ca sa nu-l mai distraga ceilalalti. Stiu ca nu e safe, dar n-am avut de ales. La intors s-a zambarit la toate si n-a scos un sunet. Ca atare, a uitat ca era bine sa dormi in masina! Dar lumea n-a uitat ca trebuie sa-l infofolesc ca pe-o mumie si ca "il trage curentul" si asta de zeci de ani, nu de acum. Iar sunt extrem de fericita ca platesc 30 de ani la casa si ca chiar daca nu dorm si nu mananc cand/cat trebuie stau foarte bine cu mansarda. Iar am primit jde mii de sfaturi cu diversificarea, cu imbracatul (si mai ales cu fesul in casa).... Povestea cea mai draguta a fost cand in parc cu Alexis imbracat sport ne-am intalnit cu o bunica si cu parintii unui baietel de trei luni. S-au minunat de Alexis ca e mare, ca e smecher bla bla bla, pana am intrebat si eu cat are al lor: trei luni ! Era in cosmonaut, cu caciula pe frunte si cu fularul peste nasuc, dormea de nici ochii nu se vedeau. Cand au auzit ca noi suntem mai mici au inceput: cum sa-l tii cu fes?, fara fular?, geaca aia e subtire!!!, n-are manusi! de cand sunteti afara ca nu trebuie sa stea prea mult! Si erau niste oameni practic necunoscuti. Am ras de m-am tavalit ca in excesul lor de zel ii trageau fesul peste urechi si incercau sa-i ridice gluga, iar Alexis care credea ca se joaca cu el le dadea peste maini . De dormit a dormit in reprize pe afara (cam 10 minute si apoi admira peisajul) mai zbiera cand vroia sa vada si din pozitie verticala... cert e ca nu l-am pus deloc in marsupiu. Eu in schimb am mancat cu mare pofta niste urzici si m-am cam stricat la stomac, dar la el nu s-a dus. Nu am inteles fenomenul, mai cercetez. Si am stabilit botezul in prima saptamana dupa Pasti. Invitatii o sa fac un model de pe site-ul www.sweetpeagreetings.com/boy_christening" target="_blank">asta, dar intai trebuie sa-i fac poza. Am mai primit o gramada de hainutze! Nu stiu cand o sa le poarte, momentan iar am o gramada de spalat. Am editat ca am uitat sa pun linkul catre site. _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc |
imi pare rau k a plns la dus...s-a revansat la intoarcere
lumea
felicitari ptr stabilirea botezului....sunt super invitatiile
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
myky791 spune:
sa incepem mai intai cu motate ptr Ioana
NASTERE USOARA!
am vb la mn la servici nu se da nici un salariu. miau zis pot sa fac cerere dar o fac de pomana. cica ei nu au adoptat art ala 51 din codul muncii, in fine nu pup nici un ban.
Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)
cris_mario spune:
citat din mesajul lui ayanna_xem saliu...cred ca ultimul nostru pufulete vrea sa ne cunoasca. M-a sunat Ioana_fota acum. E in spital la Medgidia, azi dim pe la 4 au luat-o niste dureri care n-au trecut cu no-spa. Deocamdata asteapta sa o vada doctorita, ca nu a vazut-o decat moasa din cate am inteles si nu i-au spus mare lucru, doar ca e in inceput de travaliu. Acum asteapta, se simte ok, nu cred ca a intrat inca in durerile alea mari...dar oricum e pe ultima suta de metri. Spune ca ne anunta ea cand sa scoatem agitatele...dar io zic sa le scoatem la incalzire ca nu mai e mult. Va saluta si va pe toate... mami de strumfita scumpa Daria-Ioana pozicile mele |
de vesti
HAI IOANA!!!CURAJ!!!
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
o printesa grabita...
cris_mario spune:
citat din mesajul lui elefantica CRIS.M si eu sunt innebunita dupa floricele si gradinarit...pana anul asta ma relaxam cu asta la bunici, acum n-am mai putut, dar la anul o iau pe pitica si gradinarim impreuna ... cand or sa iasa floricelele musai sa ne pui poze ... _ Elena, fericita de Maria Isabela (28.01.2010) "Alaptatul care starneste furtuni" - o poveste reala de AngeliquedeS, mamica de clopotel de ian- feb 2008 Poze mai vechi si mai noi |
va pun diseara k am pus si panselute
o printesa grabita...
Eleysa spune:
cristies si noi tot in prima sapt dupa paste avem botezul ... eu nu fac invitatii ...e prea din scurt si in afara de asta nu fac botez mare ...maxim 30 pers ...
eu ma rog sa fie vremea frumoasa
eu sunt in dilema in legatura cu tortul ...nush ce www.piticot.ro/tbotez/pozebotez.htm" target="_blank">model sa aleg... voi ce ziceti? ...
_
Elena, fericita de Maria Isabela (28.01.2010)
"Alaptatul care starneste furtuni" - o poveste reala de AngeliquedeS, mamica de clopotel de ian- feb 2008
Poze mai vechi si mai noi
cris_mario spune:
a terminat printesa de papat,am term si eu de recuperat...am scris cu stg...o pun in carut sa doarma...apoi scot niste rufe de la masina,bag altele,termin ce mai am pe aici de facut,si ma duc la cimitir sa ud florile(am plantat si akl ieri) ... ma duc cu carutul cu asta mica si Mario cu bicicleta...sa vedem cum ne descurcam..am mai plecat cu aman2,dar nu cu bici
v-am zapacit,scz
o printesa grabita...
cris_mario spune:
citat din mesajul lui elefantica cristies si noi tot in prima sapt dupa paste avem botezul ... eu nu fac invitatii ...e prea din scurt si in afara de asta nu fac botez mare ...maxim 30 pers ... eu ma rog sa fie vremea frumoasa eu sunt in dilema in legatura cu tortul ...nush ce www.piticot.ro/tbotez/pozebotez.htm" target="_blank">model sa aleg... voi ce ziceti? ... _ Elena, fericita de Maria Isabela (28.01.2010) "Alaptatul care starneste furtuni" - o poveste reala de AngeliquedeS, mamica de clopotel de ian- feb 2008 Poze mai vechi si mai noi |
eu l-as alege pe ala cu 3 etaje..e superb,toate sunt
o printesa grabita...
olgavart spune:
Eu am adormit-o pe Ioanka,iar Anka sta si motaie la mami in brate,nu cumva sa stea in patut,ca sa nu se intepe...