Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *256*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Copilul asta al meu ma dispera , face toate tampeniile din lume . Acum cateva zile , cand s-o schimb ca sa plecam acasa de la mamaie , am ramas masca in momentul cand i-am desfacut pampersul...avea acolo vreo 10 pioneze , vreo 5 bolduri , un ac din-ala lung de masina de cusut , si inca cateva "maruntisuri" din-astea...nu stiu de pe unde le-a cules , cum a reusit sa si le bage in pampers si cum de nu au intepat-o. Dupa intamplarea asta , am stat cu maica-mea sa verificam toate sertarele la care are ea acces si nu cumva sa mai fie astfel de obiecte , am bagat aspiratorul peste tot , am incercat sa securizam pe cat se poate apartamentul. Acum ma suna maica-mea si-mi zice ca iar i-a gasit o pioneza in pampers , plus ca a gasit un tub de Fixodent de la bunica-miu ( din-ala cu care se lipeste proteza dentara) si la stors pe tot , are parul plin de pasta lipicioasa.

Nu stiu ce sa mai ma fac...cum se vede singura , cum face cate o tampenie. O inteleg si pe maica-mea , ca nu poate sta numai cu ochii pe ea dar , ma si ingrijorez foarte tare...din vara urmeaza s-o duc la Campulung si sa ramana acolo cu mamaie pana prin octombrie , noiembrie. Daca ea face atatea tampenii intr-un apartament de 75 mp , acolo la curte , unde va fi mai greu de supravegheat , cine stie ce se mai poate intampla. Sincer , sunt intr-o dilema foarte mare ...daca n-as trimite-o la Campulung , ar trebui ca din vara s-o dau la gradinita , ca n-am cu cine s-o las. Ar insemna ca , in loc sa beneficieze de aerul proaspat , de racoarea de-acolo , s-o tin toata vara in jegul asta de oras , in caldura ucigatoare si tonele de praf de-aici , dar as fi mai linistita ca o vad zilnic si ca este mai atent supravegheata.
Mama , saraca , face tot ce-i sta in putere ca sa-i fie bine Sarei , e unica nepoata si o iubeste de moare , dar are si ea o gospodarie pe cap de care trebuie sa se ocupe singura , plus , pe bunica-miu de 85 de ani , care este si el "un copil mai mare".
Si-asa ma ajuta peste poate , nu pot sa-i fac reprosuri sau sa-i cer mai mult de-atat.
Nu pot de cat sa ma gandesc ca , pe langa supravegherea pe care suntem noi in stare sa i-o facem , are acolo sus si un ingeras vigilent care s-o fereasca de pericolele pe care noi nu putem sa le anticipam

Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Gatta, m-ai lasat cu gura cascata! Asa-s astia mici, umbla pe unde nu te astepti. Parerea mea e sa mergi si la mama ta sa cauti toate ungherele pe unde are ea acces si sa "cureti" de toate obiectele periculoase. O sa-i treaca si faza asta si pana la vara mai creste un picut. Si ar fi bine sa faci si o curatenie prin curte la tara cand o vei duce.
Eu de ani de zile nu mai am nimic pus cum ar trebui in casa. Biblioteca arata ciudat cu rafturile de jos goale si toate ingramadite in jumatatea de sus...si asa au stricat DVD-ul ...sertarele fara chei sunt umplute cu lucruri soft (lenjerie, prosoape, hartii, etc...)...asta e, cativa ani si lucrurile revin la la locul lor

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Of, Simona grea dilema. Faza e ca la varsta asta copiii trebuie monitorizati nonstop. Dar ii prinde bine si aerul de tara.
Eventual sa mergi tu acolo si sa ii securizezi cat de cat locul...poate faci cu mama ta un plan, afli momentele descoperite si ceri ajutorul vre-unui vecin/e sa o ia in grija atunci. Tin pumnii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

buna fetele

ce m-am panicat azi ca anna a facut un kk verde inchis .. am vb cu dr si mi-a spus ca poate e de la ce am mancat eu .. si e drept ca am mancat la greu salata verde. sper sa fie ok ..

gatta mi-au dat lacrimile la mesajul tau!

miri ai ardei iute la popo, nu? auzi tu, cara dulapuri in miez de noapte .. abia astept poze cu camera micilor!

laurici mi-a stat inima cand am citit de eleni .. of Doamne .. mititica. bine ca totul s-a terminat cu bine .. cred ca ai simtit ca=ti fuge pamantul de sub picioare. eu am mare teama de caruturile astea .. mucii s-au dus dar mi se pare un pic infundata .. sper sa fie bine.

gatta aoleu .. iara mi-a stat inima . nu pot sa cred .. cum si le-o fi indesat in pampers .. Doamne, bine ca nu au intepat-o. eu zic s-o trimiti la mama ta, va fi si ea un pic mai mare, insa tot trebuie stat cu ochii ca pe butelie. pup nazdravana mica.

va pupacesc

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:
citat din mesajul lui gattasalvaje

Copilul asta al meu ma dispera , face toate tampeniile din lume . Acum cateva zile , cand s-o schimb ca sa plecam acasa de la mamaie , am ramas masca in momentul cand i-am desfacut pampersul...avea acolo vreo 10 pioneze , vreo 5 bolduri , un ac din-ala lung de masina de cusut , si inca cateva "maruntisuri" din-astea...nu stiu de pe unde le-a cules , cum a reusit sa si le bage in pampers si cum de nu au intepat-o. Dupa intamplarea asta , am stat cu maica-mea sa verificam toate sertarele la care are ea acces si nu cumva sa mai fie astfel de obiecte , am bagat aspiratorul peste tot , am incercat sa securizam pe cat se poate apartamentul. Acum ma suna maica-mea si-mi zice ca iar i-a gasit o pioneza in pampers , plus ca a gasit un tub de Fixodent de la bunica-miu ( din-ala cu care se lipeste proteza dentara) si la stors pe tot , are parul plin de pasta lipicioasa.

Nu stiu ce sa mai ma fac...cum se vede singura , cum face cate o tampenie. O inteleg si pe maica-mea , ca nu poate sta numai cu ochii pe ea dar , ma si ingrijorez foarte tare...din vara urmeaza s-o duc la Campulung si sa ramana acolo cu mamaie pana prin octombrie , noiembrie. Daca ea face atatea tampenii intr-un apartament de 75 mp , acolo la curte , unde va fi mai greu de supravegheat , cine stie ce se mai poate intampla. Sincer , sunt intr-o dilema foarte mare ...daca n-as trimite-o la Campulung , ar trebui ca din vara s-o dau la gradinita , ca n-am cu cine s-o las. Ar insemna ca , in loc sa beneficieze de aerul proaspat , de racoarea de-acolo , s-o tin toata vara in jegul asta de oras , in caldura ucigatoare si tonele de praf de-aici , dar as fi mai linistita ca o vad zilnic si ca este mai atent supravegheata.
Mama , saraca , face tot ce-i sta in putere ca sa-i fie bine Sarei , e unica nepoata si o iubeste de moare , dar are si ea o gospodarie pe cap de care trebuie sa se ocupe singura , plus , pe bunica-miu de 85 de ani , care este si el "un copil mai mare".
Si-asa ma ajuta peste poate , nu pot sa-i fac reprosuri sau sa-i cer mai mult de-atat.
Nu pot de cat sa ma gandesc ca , pe langa supravegherea pe care suntem noi in stare sa i-o facem , are acolo sus si un ingeras vigilent care s-o fereasca de pericolele pe care noi nu putem sa le anticipam

Povestea nasterii

Vai de mine!!!
Pioneze????
Sunt mai ceva ca un aspirator, copiii astia.

Si eu zic s-o trimiti la aer curat; si dak stai langa ea, dak e sa se-ntample, se-ntampla (eu eram la 20cm de ea si-a cazut si i-a iesit dintele - cred c-o sa ma obsedeze asta pana ii ies dintii definitivi).

Conteza sa stea la aer curat!

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 2 ani
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

La multi ani Gatta!Sa fi sanatoasa alaturi de iubita Sara si cei dragi!Am citit despre traznaile Saraticii, m-am cam sperita ai mare grija cu pionezele/acele am vazut niste documentare pe la tv despre copii care au inghitit asa ceva, mai grev este sa nu inghita vreun magnetel, eu sunt f stricta pana pe la 4-5ani nu o sa primeasca asemnea jocuri, de pe alta parte m-a amuzat teribil cum Dumnezeu nu o intepa toate chestiile alea in pampersi si ce o fi fost in casorul ei de le-a bagat acolo?Eu as duce-o la tara daca as avea posibilitatea, aerul curat incomparabil cu cel de la oras, ai putea sa o dai la inceput cateva ore la gradinita de acolo

Laura of Doamne ce speietura ai tras, eu nu o pun niciodata in cos unde pun cumparaturile, ci in chestia aia de langa maner sunt tot timpul cu o mana pe ea si daca cumva ma aplec sa iau ceva tot cu o mana pe ea sunt, bine ca nu a fost mai rau!Am patit-o si eu in parc de mi-a cazut in cap era un gardulet ii ajungea ei un pic mai sus de mijloc s-a aplect peste el si buf in cap nu m-am speriat de lovitura, distanta era destul de mica plus ca avea caciula groasa in cap ci de faptul ca putea sa-si rupa gatul, ea speriata nu a zis nici mau statea acolo nemiscata am zis ca lesin pana am ajuns la ea

LalaD o sa las public blogul chiar dc nu e cine stie ce, sti cand sufar pt ceva sau cineva imi bag capul in pamant precum strutul, nu vreau nici sa atrag atentia sau sa fiu in centrul atentiei dar pur si simplu asa imi manifest eu durerea

Miri las-o mai moale bebe Jeremy o sa se nasca "obosit" mititelul, oricum de abia astept sa-ti vad creatia

Noi suntem bine, eu cam racita am fost mai rau ii multumesc lui DD ca nu a luat decat sotul de la mine, Sof este ok, probabil se vad efectele fructelor cu vit c bagate toata iarna in ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Multumesc pentru urari , Mada !. Nu m-am gandit sa o dau la gradi la Campulung , este si asta o idee ...chiar am sa ma interesez daca pot s-o inscriu la program scurt.

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Madalina dar ce s-a intamplat? Sunteti ok, ai patit ceva ?
N-am vrut sa te trag de maneca ( ba da am vrut, ca imi place sa te citesc) in sensul de a te supara.
Vroiam doar o invitatie

Gatta mare nazdravana ai tu acolo

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)

My hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza spune:

Laurici ce sperietura ai tras! Uff, astia mici sunt tare imprevizibili si nastrusnici. Pupam fata cucuiata!
Simona, La multi ani si de la noi, sa fii fericita si implinita.
Eu zic sa o duci pe Sara la Campulung.Incearca sa aflii de unde le gaseste pionezele, probabil e un loc la care voi nu v-ati gandit. Pana la vara o sa fie putin mai mare si mai constienta de ce e periculos si ce nu e.
Miri, wow , dar ai ceva energie nu gluma. Eu imi aduc aminte ca in ultimile saptamani de sarcina abia reuseam sa ma misc prin casa. Ai mare grija sa nu vina bebe mai devreme decat il asteptati voi.
Ramona la noi au mers f bine tincturile de Calin si Carpen pentru tuse, in 2 zile s-a dus tusea. Singurul dezavantaj e ca ii cam agita.

Noi ne-am luat bilete pentru venit in tara. Asa ca o sa fim in Buc intre 18 aug - 5 septembrie. Poate reusim sa ne vedem cu cateva zuzici si clopotei.

Eliza
2-3 ani
1-2 ANI
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miutza spune:

Mary, felicitari mami norocoasa si curajoasa! sa-ti traisca printesa nou-nascuta si sa fie sanatoasa, fericita si foarte norocoasa!!!

Simona, la multi ani fericiti si plini de lucruri frumoase exact asa cum le doresti! ce frumos ai zis tu acolo vis-a-vis de anii ce-au trecut si cei ce-or sa vina asa simt si eu, mai avem multe fericiri de trait
cat despre pioneze si ace, aoleu!!! cum de nu i-or fi intrat in fund/pasarica? of Doamne le-ar trebui cate 2-3 bone la fiecare clopotel...

miri, cred ca vom visa frumos toate cand vom vedea poze cu casuta voastra...abia astept!!! dar mai stai si cuminte, te rog

Laura, ofoffff ce ti-a fost dat sa traiesti saracuta eleni, cred c-a tras o sperietura groaznica... si tu una si mai mare bine ca n-a fost nimic grav. cred ca observand-o indeaproape sa vezi vreun efect negativ al cazaturii ai trait unul dintre putinele momente cand te-ai bucurat ca n-are stare si tot timpul trebuie sa faca ceva vreau sa zic ca te bucurai ca e vioaie, nu? :) pupam fetele speriate

Schimb semnatura dupa ce postez mesajul, am 7 sapt. Luni am programare la dr, abia astept!
Va pup!

Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008) si 6+

Poze cu raza mea de soare
Noi 2+2 si restul lumii (b l o g)

Mergi la inceput