Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *256*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Miutza spune:

Lala_D, ai niste baieti destepti foc, si inca se mai fac! :) sa te tii mai tarziu!

stancutza, mi s-a strans inima vazand-o pe frantuzoiaca ta micuta cu branula si cu pansamentele... cred ca ti-a fost tare greu dar esti foarte puternica sa dea DD sa fie bine si sa-i treaca repede guturaiul si s-o auzi foarte curand vorbind si cantand

Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008) si 7+

Poze cu raza mea de soare
Noi 2+2 si restul lumii (b l o g)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlc_sandor spune:

Vad ca nu a dat nimeni cafeaua,azi dau eu ofierbinte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Buna dimineataaaa !!!
sunt si eu intr-o stare euforica data de primavara de afara, de faptul ca astazi este vineri si am in fata 2 zile de relax. este asa de frumos afara ca mi-ar fi placut sa fiu acasa, sa-mi iau copiii si sa ma plimb cu ei prin parc. si am auzit ca de maine vin din nou ploile...

vera, wow ce fotografii ce este aia "sonesta" ? Doamne ce copii frumosi ai !!! iar despre tine, daca nu stiam ca esti mamica lor as fi jurat ca esti vreo verisoara, matusa ceva
banane in copac, palmieri, cerul albastru, camile,statui,safari ....
totusi, casa aia egipteana... offf... saracii de ei... ce conditii ...

ce frumoasa este si bebelina micuta

simonik, aoleu cu pionezele alea... unde le-a gasit nu ma intreb ca astia mici sunt asi in a gasi tot ce vrei si ce nu vrei... dar cum de s-o fi gandit sa si le bage in pampers?!
mie la eleni mi-a fost tare usor cu chestiile astea interzise si pericoloase. din cauza faptului ca le aveam pitite, cocotate de vreo 6 ani . mare grija si la produsele gen detergenti, cilit etc... eu le-am bagat in camara pe un raft inalt si, usa de la debara nici nu se deschide prea usor...
despre campulung... tare bine i-ar fi printesei acolo. si daca poti sa o faci, las-o.
eu, dar mai ales barbata-meu ... cred ca suntem mai egoisti si desi binele copilului o insemna aer curat de tara nu putem pur si simplu sa-i lasam . de vreo 4 ani imi spun ca o sa-l las pe dimitrakis la mama la tara si cred ca in 7 ani nu are 7 nopti dormite departe de mine...

lalad, ma stii ca sunt ametita... da-mi si mie adresa blogului lui mada

eliza, ura ! ce ma bucur ca veniti in bucuresti !!!
eu sigur voi fi aici, pe baricadele topite de soare!!!
abia astept sa va intalnesc !!!!

miutza felicitari !!! si uite asa, saptamana cu saptamana se vor aduna 40 si noi vom fi aici sa-ti facem galerie si sa te sprijinim, sa ne bucuram alaturi de tine si printesele tale.
vreau poze noi !!!!

raluca, ce faci ? cum te descurci cu fetele?

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

iarna2009-2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

buna de dimineata, - la mine era 6, calcam de zor haine de bebe mic:)))

azi am dat deja canapeaua cu solutie sa scot pete de 5 ani aproape de "picu"

am scurtat perdelele... in viata mea n-am facut asa o corvoada:(( mah, sa tii acu cu doi butuci.... god... evident ca e d emantuiala, dar cat nu calc pe ele... nu vede nimeni:)

domnul sot a ramas acasa, si-a demontat mobila din pod.... ar putea s-o duca azi ca s anu incurce lumea maine.... si sa si-o tot monteze, dar s-a dus dupa resturi de "scara".

eu tre sa calc perdelele si sa scot ce-a mai ramas prin dulapurile care pleaca maine.

si mai sunt atatea de facut....... toate pana maine....
shush... inclusiv spalat geamurile dincolo....la biroul lu domn sot. uf, m-oi organiza eu cumva...

gatta.... las la o parte faptul ca e periculos de face sara...(copiii sunt curiosi si descopera) pe mine ma uimeste cat e de inventiva si fashneatsa! sacha nu stie nici macar ca ar epampers, nu l-a dat jos d epe el niciodata, nu l-a interesat decat sa-si scoata sosetele si sa-si puna bile in body....

lauraD.... pfuaaaaaaaaaaaa.... a trecut! spune-ti doar atat: a trecut! fara urmari, fara sechele... si niciodata in picioar ein carut! si eu am circ cu sacha, monstru, cu urlat si o juma d eor ain magazin, dar..... nope.... mai bine o palma la fund decats a traiesc ce-ai trait tu.... pusi lu mami necajita:)

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe jérémy noah AMR 21 de zile
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Miri, spor, putere si gata...incepeti saptamana in casa noua! Ce frumos! Sa o stapaniti sanatosi si ferciti!
De luni te odihnesti, sper!

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Am inceput ziua cu o portie de nervi .
In toamna am vorbit la gradi sa inscriu piticoteca. Madam directoare m-a asigurat ca n-are probleme cu locurile...eu totusi zic "daca faceti vreo lista, va rog sa ne treceti si pe noi". Ea "nuuu, stati linistita, nu fac lista, am locuri, veniti cu actele la 1 mai"
Eu , precauta ...ma duc azi...inainte de paste... sa mai vb odata, sa fiu sigura...si ea de colo imi flutura o lista sub nas si zice " nu mai sunt locuri, nu mai e valabil ce v-am zis in toamna" ...iar in ochii ei se citea mare "SPAGA"...si ca vezi doamne...ea mai face o lista suplimentara, da ca nu crede ca am sanse, ca nu se aproba suplimentare..bla, bla...deci cine da mai mult e castigator...imi venea sa vomit...da cautam resurse sa-i zambesc si sa ma umilesc

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

am raspuns de pe ID-ul cumnatei mele pana acum sa-i fac 10 mesaje si abia acum mi-am dat seama ca - fiind moderate - la voi nu apar in timp real raspunsurile mele
Doamne, ametita, zuza ce sunt !!!!
ma duc acasa!!!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

iarna2009-2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Hola , zuzici !

Roli , m-ai lovit unde ma doare ...mi-e groaza ca trebuie sa ma ocup si eu de inscrierea la gradi . La particular n-am cum s-o dau , ca stau prost cu finantele , asa ca trebuie sa incep si eu sa ma duc cu saru-mana pe la gradinitele de stat. Nici nu m-am hotarat unde s-o dau , am intrat pe la topicul dedicat acestui subiect , dar am vazut ca la sectorul 3 sunt cotate mai mult gradinite particulare .

Lala D , am vazut ca tu ai votat gradinita 38 , dar n-am gasit postul tau ( e cam prost organizat subiectul ala ). Poate imi zici aici cateva vorbe despre gradinita aceea ( pe unde e , cum sunt educatoarele , cum se mananca , daca fac activitati extracurriculare , curatenie , etc. ) . Pe Andrei tot acolo il dai ? Daca ai si alte recomandari pentru sectorul 3 , m-ai ajuta foarte mult.

Roli , stiu ca Marc a mers o perioada la waldorf...este cea de pe Popa Nan ? Parca n-ai fost foarte multumita ? Eu am o colega de serviciu care si-a inscris baietelul mai mic cu o luna decat Sara acolo , si fetita ei de 4 ani tot la waldorf merge , si mi-a zis ca are pile la directoare si ma poate ajuta s-o inscriu si pe pitica mea...nu stiu ce sa fac.

M-ai cam ingrijorat ca mi-ai zis ca nu mai sunt locuri , eu vroiam sa incep sa caut de prin mai , dar cred ca ar fi cazul sa ma grabesc.

Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Eliza , Miutza , multumesc mult pentru urari

Eliza , abia astept sa ne intalnim la vara ...anul trecut mi-a parut extrem de rau ca n-am putut s-o vad pe Cati si pe Raly cand au venit in Romania . Sper ca anul acesta sa nu ratez ocazia s-o pupacesc pe scumpa de Emma !

Raluca , multumim de cafelutza ...eu am baut doua pana acum si ma pregatesc s-o bag pe a 3 a . Ce mai fac piticii , le-a trecut raceala ?

Miri , o fi Sara inventiva si curioasa , dar pe mine ma dispera ...cred ca are si o doza de masochism copilul asta , alta data am gasit-o mestecand un ac de siguranta deschis. Credeti-ma ca am un stres permanent cu obiectele periculoase si , la fel cum zice si Roli si Laurici , si la noi acasa am incercat sa securizez la maxim teritoriul. In sertarele la care are ea acces am hainute , hartii , lenjerii , prosoape ...medicamentele , acele , obiectele taioase stau cocotate la cucurigu . La mama nu m-am bagat eu sa fac ordine , ca este o casa veche , cu obiecte adunate intr-o viata de om si mi-ar fi greu sa sortez , mai ales ca ma lovesc si de incapatanarea caracteristica batranilor de a nu arunca nimic. Am lasat-o pe maica-mea sa faca operatiunea asta , abia acum cand s-a intamplat cu pionezele m-am mai bagat si eu si i-am mutat sertarele .
Cu toate astea , imi dau seama ca n-am cum sa actionez ca sa fiu sigura 100% ca nu se va mai intampla sa gaseasca ceva periculos.
Eu , cand aveam cam varsta Sarei , mi-am indesat in ambele urechi niste margele pe care le rupsesem de pe un portofel al bunica-mii...si asta s-a intamplat in mai putzin de 5 minute de nesupraveghere.

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:
citat din mesajul lui gattasalvaje

Eu , cand aveam cam varsta Sarei , mi-am indesat in ambele urechi niste margele pe care le rupsesem de pe un portofel al bunica-mii...si asta s-a intamplat in mai putzin de 5 minute de nesupraveghere.

Povestea nasterii[/blue]

Cred ca s-au simtit groaznic ai tai, dar din afara pare distractiv.

Eu mi-am bagat in nas boabe de fasole si bunica'mea (D-zeu s-o ierte1) mi-a zis ca le lasa acolo, sa faca vrej si sa culeaga pastaile ca' n-a vazut asa copil atomic'!

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 2 ani
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput