Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *256*
Raspunsuri - Pagina 17
Lala_D spune:
Astea trebuiesc vazute, le voi sterge in 2-3 zile , ne ducem azi la primul antrenament : http://avlaudum.blogspot.com/2010/03/ne-pregatim-pentru-primul-antrenament.html
Simona gradi 38 este foarte ok din punctul meu de vedere si Andrei acolo va merge.
Insa se face o singura grupa mica si cu greu abia l-am inscris in conditiile in care ma cunoaste cam toata gradi . Problema noastra este ca nu facem 3 ani inainte de septembrie deci nu sunt eligibili.
Probabil Andrei va merge la o grupa mai mare, la fosta educatoare a lui Bogdan.
Roli imi pare rau de patania voastra, din pacate inscrierea la gradinite e un cosmar.
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)
My hobby
Lala_D spune:
Upps ca nu ti-am raspuns complet :
-gradi 38 este in spatele pietii, langa parcul vechi unde ne-am plimbat noi asta vara. E curata, mancarea buna, curatenie.
Educatoare ok, fac tot soiul de activitati.
Deci eu nu imi fac probleme din cauza gradinitei ci imi fac probleme ca o sa urle Andrei ca apucatul...
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)
My hobby
godzila spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ginnette
![]() ![]() ![]() ![]() Cred ca s-au simtit groaznic ai tai, dar din afara pare distractiv. Eu mi-am bagat in nas boabe de fasole si bunica'mea (D-zeu s-o ierte1) mi-a zis ca le lasa acolo, sa faca vrej si sa culeaga pastaile ca' n-a vazut asa copil atomic'! Roxana si Adela - 09.12.2007 !Buburuza de 2 ani Albume www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela |
Tari fazele

Eu am fost copil cuminte dar sotul...si el un copil atomic.
ginnette spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lala_D Astea trebuiesc vazute, le voi sterge in 2-3 zile , ne ducem azi la primul antrenament : http://avlaudum.blogspot.com/2010/03/ne-pregatim-pentru-primul-antrenament.html O zi excelenta ! Lala. Bogdan si Andrei (27.12.2007)My hobby |
Este tare dulce, Andrei

Se vede ca este fascinat de costumatie; pe mine m-ar incanta niste poze din 'toiul actiunii'. Ce zici?
Roxana si Adela - 09.12.2007
!Buburuza de 2 ani
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
godzila spune:
Roli, nu-mi vine sa cred cata nesimtire
Din pacate cateodata suntem la mana unor astfel de persoane...
Laura Sonesta e complexul unde am stat noi. Nu stiu daca pot sa zic saracii arabi... ca si spirit si mod de a privi viata sunt ca tiganii nostrii- nu o spun la modul negativ. Sunt asa...mai libertini, nu se streseaza prea mult... casele le fac cu incetul...fac un etaj...chiar daca nu e terminata se muta in casa...cand mai gasesc bani fac altul...toata tara arata asa...neterminata...si au o cultura a chiciului incredibila.
godzila spune:
| citat din mesajul lui Lala_D Astea trebuiesc vazute, le voi sterge in 2-3 zile , ne ducem azi la primul antrenament : http://avlaudum.blogspot.com/2010/03/ne-pregatim-pentru-primul-antrenament.html Simona gradi 38 este foarte ok din punctul meu de vedere si Andrei acolo va merge. Insa se face o singura grupa mica si cu greu abia l-am inscris in conditiile in care ma cunoaste cam toata gradi . Problema noastra este ca nu facem 3 ani inainte de septembrie deci nu sunt eligibili. Probabil Andrei va merge la o grupa mai mare, la fosta educatoare a lui Bogdan. Roli imi pare rau de patania voastra, din pacate inscrierea la gradinite e un cosmar. O zi excelenta ! Lala. Bogdan si Andrei (27.12.2007)My hobby |
Bravo!!! Chiar incepeti antrenamentul?
Lala_D spune:
Da, azi il duc sa vedem cum se comporta.
Daca reactioneaza bine o sa il iau in continuare.
Rox nu cred ca imi permite sensei sa fac fotografii in dojo ![]()
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)
My hobby
godzila spune:
Vlad al meu e virusat saracul...de miercuri seara are temperatura. Febra mare dimineata 39 cu 6 la o ora dupa ce i-am dat antitermicul...i-am dat altul...cu greu a scazut. Am fost si la dr....e rosu in gat, ganglioni umflati, parca il doare si urechea, nimic nou nu am aflat...i-a prescris antibiotic dar mai astept o zi sa vedem evolutia. Faza e ca mi-a dat si un sirop care se contraindica copiilor sub 15 kg...el are 12...dr zice ca nu e nici o pb...i l-am dat si urmaresc eventuale reactii adverse.
ginnette spune:
| citat din mesajul lui Lala_D Da, azi il duc sa vedem cum se comporta. Daca reactioneaza bine o sa il iau in continuare. Rox nu cred ca imi permite sensei sa fac fotografii in dojo O zi excelenta ! Lala. Bogdan si Andrei (27.12.2007)My hobby |
pacat
(pe shustache, cu mobilul?!
Roxana si Adela - 09.12.2007
!Buburuza de 2 ani
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
Ellenuta spune:
buna fetele
saptamana viitoare ma duc si eu la gradi s-o inscriu pe eva. eu am inteles ca aprilie e ultima luna cand se pot inscrie copiii la gradinita. sper sa reusim .. am si o pila mica la director.
mada dar ce anume te-a suparat de ai facut blogul private? daca ne poti spune, desigur. eu tare as vrea sa mai scriu pe blog insa nu-mi gasesc timp .. e tare obositor cu doi copii desi am ajutor.
eliza mi-ar placea tare sa ne vedem!
raluca sar-mana de cafea! ce face piticul? cum ii merge?
miri deci in scurt timp va mutati la casa noua! super! si tu esti tare priceputa, abia astept sa vad ce si cum ai pictat.
roli daa, cam asa e peste tot .. daca nu ai pila puternica, dai spaga .. asta e, la gradi trebuie sa-i dam. aha .. si sper sa mi-o primeasca din septembrie .. desi va avea 2 ani si 8 luni .. si mai sper sa scapam de pampers.
gatta, roxanici m-ati facut sa rad cu margelele si fasolea voastra ..
lala
super! sper sa coopereze piticul. sunt tare curioasa cum a decurs primul antrenament. 
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun