Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *256*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:
citat din mesajul lui godzila

Vlad al meu e virusat saracul...de miercuri seara are temperatura. Febra mare dimineata 39 cu 6 la o ora dupa ce i-am dat antitermicul...i-am dat altul...cu greu a scazut. Am fost si la dr....e rosu in gat, ganglioni umflati, parca il doare si urechea, nimic nou nu am aflat...i-a prescris antibiotic dar mai astept o zi sa vedem evolutia. Faza e ca mi-a dat si un sirop care se contraindica copiilor sub 15 kg...el are 12...dr zice ca nu e nici o pb...i l-am dat si urmaresc eventuale reactii adverse.

Vera, mamica de Vlad Mihai (25 ianuarie 2008) & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

www.psihologiafamiliei.ro
POZE

[b[Vera,

Si Adelei i-a dat (in oct cand tusea) un sirop pt 15kg: ERDOMED
Dar eu nu i-am dat.

Acum am apucat sa-ti admir comorile! Ai doi copii minunati !

Roxana si Adela - 09.12.2007[/b] !
Buburuza de 2 ani
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Eurespal se poate da de la 3 luni in sus, parol de nu.
Insa se micsoreaza dozajul per kilogram corp.

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)

My hobby

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

Eurespal se poate da de la 3 luni in sus, parol de nu.
Insa se micsoreaza dozajul per kilogram corp.

O zi excelenta !
Lala.

My hobby

Am gresit: ERDOMED.

Ametita .... de lafasole

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 2 ani
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Idem si la ala doar ca se da de la 9kg in sus cu dozaj ajustat , deci cam dupa un an.
Ma rog mie pediatru mi-a explicat ca orice poti transporma in kg/corp si administra daca nu e interzis pentru anumite componente nu doar ca dozaj.
Ambele le-am dat sub 2 ani la Bogdan.
Doar ca asta ultim are un gust oribil insa e teribil de eficient.

O zi excelenta !
Lala.

My hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

Idem si la ala doar ca se da de la 9kg in sus cu dozaj ajustat , deci cam dupa un an.
Ma rog mie pediatru mi-a explicat ca orice poti transporma in kg/corp si administra daca nu e interzis pentru anumite componente nu doar ca dozaj.
Ambele le-am dat sub 2 ani la Bogdan.
Doar ca asta ultim are un gust oribil insa e teribil de eficient.

O zi excelenta !
Lala.

My hobby

m-ai linistit, intrasem la idei...nu de alta dar nu prea am cine stie ce incredere in med mea. Si pediatru ramane pediatru...speram sa fie o chestie legata de dozaj.
Bafta maine lui Andrei...sa mearga din prima...adica sa ii placa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Citat:
citat din mesajul lui ginnette

Citat:
citat din mesajul lui godzila

Vlad al meu e virusat saracul...de miercuri seara are temperatura. Febra mare dimineata 39 cu 6 la o ora dupa ce i-am dat antitermicul...i-am dat altul...cu greu a scazut. Am fost si la dr....e rosu in gat, ganglioni umflati, parca il doare si urechea, nimic nou nu am aflat...i-a prescris antibiotic dar mai astept o zi sa vedem evolutia. Faza e ca mi-a dat si un sirop care se contraindica copiilor sub 15 kg...el are 12...dr zice ca nu e nici o pb...i l-am dat si urmaresc eventuale reactii adverse.

[b[Vera,

Si Adelei i-a dat (in oct cand tusea) un sirop pt 15kg: ERDOMED
Dar eu nu i-am dat.

Acum am apucat sa-ti admir comorile! Ai doi copii minunati !

Roxana si Adela - 09.12.2007[/b] !
Buburuza de 2 ani
Albume

Merci Roxi...si ochioasa ta iese din tiparul de frumusete
Ai dreptate e Erdomed

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Gatta, du-te de pe acum sa cauti gradi, nu lasa pe luna mai ca e tarziu. Eu azi, dupa ce m-am enervat cu aia, am fost si la optiunea nr.2. Acolo mi-a zis ca ei nu fac liste inainte, ca fac inscrieri cand ii anunta inspectoratul ca incep inscrierile. Problema e ca ei nu stiu cand ii vor anunta, dar va fi undeva in a doua jumatate a lunii aprilie.
Cand am intrebat-o cum sa fac sa fiu sigura ca ii pot inscrie...sa nu am surprize neplacute, cum am avut deja, mi-a zis sa vin neaparat in prima zi de inscrieri...deci nu am de facut decat sa merg in fiecare zi, sa vad cand incep inscrierile.
Apropos de varsta copiilor...si aici depinde de directoare...prima (aia nesimtita) mi-a strambat din nas ca Andrie va avea 2.8 ani si ca ar primi actele, da sa-l aduc cand implineste 3 ani...bine asta in toamna, cand ma asigura dumneaei ca nu-s probleme.
A doua mi-a zis ca-l primeste din toamna.

Cu Waldorful din Popa Nan...cu mana pe suflet nu-ti recomand.
Grupele sunt foarte mici si copii foarte multi, astfel incat dorm cate 2 in pat. Nu au bucatarie, au contract cu o firma de catering (firma unui parinte...aranjamentul directoarei, care a refuzat sa faca bucatarie cand s-a renovat gradinita, ca probabil ii iese si ei din afacerea asta). Astfel, NU au mic dejun, pt gustarea de la 10 tb sa-i dai pachet. Au doar pranz si gustare de amiaza si costa 12 ron /zi, in conditiile in care la orice gradi de stat in banii astia au 4 mese(mic dejun, dejun, 2 gustari).
Alte dezavantaje:
-nu au curte...ii scoate in curtea bisericii, unde ii tine putin...nu au ce face..ca acolo nu-s jucarii.
-sunt grupe mixte de varsta, iar Marc a avut de suferit caci in grupa lui predominau copiii mari, carora li se acorda mai multa atentie...mai ales ca trebuiau sa lucreze pt pregtitoare. Cei mici, in timpul asta trebuiau sa faca liniste.
Marc acolo nu a invatat mai nimic in cele 3 luni cat a fost. Refuza sa-mi povesteasca (asa cum o face cu placere la gradi unde e acum).
Am avut ghinion si de o educatoare cel putin ciudata, despre care eu cred ca avea si ceva probleme psihice.
Insa fetita prietenilor nostri e la grupa directoarei si au si ei nemultumiri...ea are si o gradi particulara, in consecita sta la grupa 1,2 ore si o intinde, lasandu-i cat e ziulica de lunga cu ingrijitoare.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

fetelor, daca vreti sa dati copiii la gradi din semestrul II eu zic ca puteti merge dupa inceperea anului scolar. Sunt multi copii care nu se adapteaza si renunta dupa o luna doua. Eu il voi duce pe Dudu din februarie...pana atunci nu cred ca va privi macar olita asa ca n-avem sanse decat la cresa. Sotul meu vrea sa-l inscriu in toamna lui 2011 dar eu turbez numai gandind...Eu am in vizor gradi Pisicile Aristocrate unde a fost Ozi (ea a fost fericita la superlativ acolo) si e omor si gradi Micul Print din zona Brancoveanu (unde e nepotul meu si e foarte ok...nu de fite dar de bun simt). Inclin spre a doua in primul rand ca e la 10 minute mers pe jos si apoi ma tem de comparatii (Ozana a fost tare iubita de personalul de acolo...era si frumusica rau).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

stiu ca e ciudat sa vorbesc de Ozi la clopotei dar ma racaie rau: cam 10 copii de la ea din clasa au coalizat si se poarta urat cu ea pe motiv ca e tocilara, ca o ia mama de la scoala, ca se crede prima in clasa...ea e o fire vesela, spontana, are tendinte de a-si impune pdv dar a invatat sa faca si echipa numai ca sunt acolo vreo doua fete care nu o suporta si atzatza si pe ceilalti. asta vrea sa se mute din clasa...mi-a zis ca daca e o clasa FB atunci nu mai are nimeni timp sa pizmuiasca, fiecare-si va dori sa fie tot mai bun pe domeniul lui de interes...mai rau e ca si diriginta toarna gaz peste foc...cand i-am spus ca vreau sa o mut a zis ca fata e mandria clasei si a scolii...eu vreau sa fie fericita si atat (eu stiu ca are un mare handicap: e blonda si nu-i proasta...)

Mergi la inceput

Spinos subiectul asta cu gradi; eu deocamdata, stau linistita;
n-o dau anul asta, pentru ca n-o vad facand pipi la olita constientizand asta, din toamna si nici de 'gonia' (suzeta) n-o vad despartindu-se prea curand.

Si in plus, ea va merge la scoala la 6 ani si 9luni; deci vor fi suficienti 3 ani la gradi (o s-o dau la anul).

Oricum, eu m-am interesat deja - la o gradi de stat - unde am de facut un cadou 'consistent' (in EUR). Dar asta este; dau odata si scap; la particulara (am una minunata, testata) ma costa 1100RON/luna - program scurt.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 2 ani
Albume

Mergi la inceput