Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *256*
Raspunsuri - Pagina 19
kalosalina spune:
Buna zuzici,
Offf, gradinita...Chiar de vreo 2 zile la asta ma gandesc...
Intr-un fel nu as da-o la gradi toamna asta ca inca mi se pare micuta si ar insemna sa faca 4 ani de gradi ceea ce mi se pare cam mult 
Pe de alta parte, daca o dau, seara cand voi veni acasa vom fi impreuna, va avea mai multi copii cu care sa se joace...daca nu o dau, va fi la tara la mama si ne vom vedea doar in we, sau daca va fi o iarna ca asta nici macar atunci...Si totusi daca se va imbolnavi (asa cum se intampla in colectivitate) si va sta 2 zile la gradi si o saptamana pe acasa, tot la tara va ajunge ca aici nu va avea cine sta cu ea...Asa ca, nu stiu cum sa facem sa fie bine pt toti. Cred ca tot la varianta tara vom ajunge deocamdata.
Alina
de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)
Poze Daria
Ellenuta spune:
si ptr ca nu v-am mai "asasinat" de mult timp cu pozute ..
mitza biciclista
eva nazdravana
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
ginnette spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ellenuta si ptr ca nu v-am mai "asasinat" de mult timp cu pozute .. mitza biciclista eva nazdravana ![]() Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009) Eva Anna papa bun |
Pupa mama pe ele de fete cucuiete!
Anna este de poveste pe bici
Cred c-o va intrece pe Eva la nazdravanii!Iar Eva, este tot strengarita
!MINUNATATE!!!
Roxana si Adela - 09.12.2007
!Buburuza de 2 ani
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
Ellenuta spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ginnette
Pupa mama pe ele de fete cucuiete! Anna este de poveste pe bici Cred c-o va intrece pe Eva la nazdravanii!Iar Eva, este tot strengarita !MINUNATATE!!! Roxana si Adela - 09.12.2007 !Buburuza de 2 ani Albume www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela |

Elena, mami de
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
kalosalina spune:
Ce frumoase comori ai Ellenuta!
Si ce marisoare sunt amandoua! Sa va aduca bucurii toata viata! 
Alina
Poze Daria
Ellenuta spune:
grati e nasoala situatia cu care se confrunta ozi. imi pare rau ca blondina ta frumoasa e atacata asa de "colegi" .. poate nici mutatul nu e o solutie .. ci sa invete sa-i ignore si sa-si faca cateva prietene adevarate cu care sa vorbeasca, sa-si faca teme, lectii si altele ..
alinak ambele variante au avantaje si dezavantaje .. eu una insa sunt ptr gradi desi sunt constienta ca va fi des virusata .. la mine e ok caci voi fi in cic cu anna si chiar daca va fi sa nu mearga cateva zile, are cu cine sa stea ..
Elena, mami de
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
kalosalina spune:
Elle de data asta vei sta 2 ani acasa? E super daca poti...
Grati, intr-adevar, e neplacuta situatia Ozanei, dar cum zice si Elle, sa aiba macar 2-3 prietene cu care sa stea si colegilor care ii fac necazuri sa nu le dea atentie, si cu timpul, ma gandesc ca se vor mai linisti apele. 
Alina
Poze Daria
Ellenuta spune:
alina da, 90% cred ca voi sta 2 ani acasa. la noi e nasoala situatia la job .. s-au dat oameni afara, se mai reduc salariile .. nu are rost sa ma duc sa ma stresez pe acolo .. desi acum vreo 2 luni m-a chemat seful cel mare la o discutie .. a fost ok caci nu ma forteaza sa ma intorc, dar mi=a spus ca au niste proiecte si in functie de debutul lor, or sa ma sune. partea buna e ca se poate lucra si de acasa la unele .. acum, sa vedem ce va mai fi .. sper sa treaca criza asta de kko ..
Elena, mami de
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
kalosalina spune:
Elle Doamne ajuta sa fie cu serviciul cum e mai bine pentru tine!
Sa va zic 2 cuvinte si despre noi...eu sunt racita cobza, sunt infundata si imi curge nasul ca la robinet, sper doar sa reusesc sa o feresc pe Daria de virusi. Sotul dupa aproape 3 luni de stat acasa, a inceput munca, sa vedem acum si cat o tine...In schimb, nemai avand cine sa stea cu Daria, maine mergem sa o ducem la tara. Ne va fi tare greu fara ea, dar asta e...bine ca a venit caldura si va fi fericita ca va sta toata ziulica pe afara.
Acum, plec de la servici direct la cumparaturi sa-i iau tot ce-i trebuie Dariei si nu cred ca voi mai reusi diseara sa intru de acasa, asa ca va urez un we frumos si calduros! Pupici
Alina
Poze Daria
madalina28 spune:
Fetele cu copilasi care tusesc va spun un remediu naturist pt tuse impartasit de o mamica de la FIV, l-a testat si mama aseara si mi-a spus ca este foarte foarte bun!
in 200ml de apa se fierbe coaja de la 3mere 7minute si se bea caldut
Sanatate multa puilor bonlavioari!
Elle
probabil o sa scriu despre asta dar nu acum, te inteleg ca nu ai timp sa mai scri si pe blog, eu una de abia mai am timp dimineata si seara sa fac cate un dus in rest ar fi bine daca s-ar lungi ziua cu cateva ore nu?Dulcele foc matele tale!Eu pe Anita nu o vad prea nazdravana, pare mai linistita decat sorela!
Stancutza am uitat sa spun ca am vazut pozele cu micuta ta, cand am vazut-o bandajata la cap mi s-a pus un nod in stomac, cele de 2ani+mi-au placut f mult!
Vera de ce nu o incerci pe dr.Adam de la mediurg sau la cina?Este foarte buna, noi numai la ea mergem de la 3 sapt si niciodata nu a dat gres, in rest am mai incercat noi si alte variante prin Pl dar am ramas foarte dezamagita!
Despre gradi noi vom merge la 3ani si 7luni,adica la anul in toamna la program de 4ore, sper sa gasesc o gradi mai de Doamne Ajuta prin Pl, clar nu va fi particulara si asta nu din motive financiare dar nu mai sunt diferente mari intre cele de stat si cele particulare ca si dotari cel putin la noi in oras!