Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *256*
Raspunsuri - Pagina 14
laura_dimitris spune:
buna zuzulici dragi !!!
intru pe fuga, sper sa reusesc sa scriu ceva...
eu am avut niste zile tare agitate si nashpa...
incepand cu o problema la masea care m-a facut sa dorm 5 nopti cumplite... la fiecare 3 ore ma trezeam sa-mi iau analgezic... in fine... mers la stomatolog, remediat cu greu si pentru inceput problema... urmeaza muuulte vizite de acum incolo sa rezolv toate problemele prezente si viitoare![]()
apoi, 

eleni a picat direct in cap ( cumva in frunte) din caruciorul de supermarket 

am avut o fractiune de secunda cumplita... nu stiam ca timpul se poate comprima in asa hal incat sa poti simti o durere asa de crancena, de intensa, de sfasietoare... din momebntul in care am vazut ca se apleaca peste carucior, a cazut si pana am ajuns la ea si am vazut ca plange, si am vazut-o ca respira, si am luat-o in brate.... mi s-au parut secole de durere !!!!
am avut senzatia ca i s-a frant gatul si ca a murit...

am fost cu ea la spital, i-au facut radiografie, am supravegheat-o 2 zile ( azi este a treia de la cazatura) si cred ca este bine. a inceput sa se retraga si cucuiul...
m-am gandit la voi si v-am multumit in gandul meu caci de la voi am "cules" informatiile cu ce trebuie verificat dupa cazatura...
a plans cu putere, nu a lesinat, nu a vomat...
of.
si de la durerea mea de zilele trecute trec cu bucurie la...
nasterea micutei OANA IULIA ![]()
BINE AI VENIT PRINTESA SCUMPA!! SA-TI DEA DUMNEZEU SANATATE, LINISTE, PACE, IUBIRE !!!! FELICITARI MARY !!!!
si cu intarziere dar mai bine decat niciodata, si din suflet:
LA MULTI ANI SIMONIK DRAG
!!!!SA DEA DUMNEZEU SA RAMAI SI SA TE SIMTI TOATA VIATA LA FEL DE SPECIALA CUM TE-AI SIMTIT IERI PENTRU CA MERITI SI ESTI O SOTIE SI MAMICA SPECIALA!!!
SI O ZUZA TARE DRAGA MIE ![]()
mirikule,
ce putin mai ai .... si vine bebeloiul si scapi si de durerile de maini!!!
ura, deci raimondo a intrat in priza si sunteti gata pana in week-end !!! super!
nu am nicio indoiala ca ai decorat absolut minunat camera baietilor dar... vreu fotografii pentru idei de inspiratie ![]()
beinazutza, offf
imi pare tare rau sa ud ca situiatia de la job nu s-a imbunatatit ci chiar mai rau este... Doamne Ajuta sa depasiti cu bine si sa-ti iasa soarele si pe strada ta !!!!!
matgravidutz,
ce frumusica si mare este andreea!!!! ce ochi superbi are. ce frumos doarme in patut cu fundu'n sus ![]()
diana, mi s-au umezit din nou ochii privind fotografiile sofiei pentru ca i-am vazut caputul ei scump bandajat.... Dar, de acum sa auzim numai de bine sa dea Dumnezeu !!!!
ereena, larisuk, chiar asa.... deci faceti bine si intrati aici cu ocazia nasterii lui mary si... fugiti repede fara sa mai spuneti nimic
pai asa se face...
haideti la raport si vreau poze cu matei si pipetzica!!!
ereena, cum este in noua casa?
ellenuta, roxanici
,... au trecut mucii ??
am salvat linkul fotografiilor lui vera sa le vad mai traziu in liniste si sa ma desfat cu peisajele din egipt si cu frumosii ei copiii ![]()
ce sa mai zic... ma tot intreb cum sa-i cer voie sefului sa plec mai devreme ca am asa de multe drumuri de facut...
diseara vine socrela mea la noi.
mi-am terminat curatenia de paste in casa si odata cu ea... si mainile mele pe care nu am binevoit sa pun manusi ![]()
da'... imi straluceste casa
pentru o zi doua ca apoi au "grija" copiii mei de ea si de munca mamei lor ![]()
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
iarna2009-2010
roli25 spune:
Laura mi-a stat inima cand am citit ce-a patit Eleni. Dumnezeu a avut-o in paza!
Nici mie nu prea-mi inspira incredere scaunelul ala de la carucioare. De cand mi-a povestit mama o scena infioratoare cu un bebe cazut in supermarket din scaunul ala...ea a vazut doar balta de sange si parintii disperati care fugeau cu copilul...eu ii pun in carut direct si arunc cumparaturile peste ei.
Slava Domnului ca nu a patit nimic.
cucuiul sa treaca repede.
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
ceska777 spune:
Gatta,
La multi ani! Cu ceva intarziere dar cu drag.
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
ginnette spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laura_dimitris apoi, ![]() ![]() eleni a picat direct in cap ( cumva in frunte) din caruciorul de supermarket ![]() ![]() ![]() am avut o fractiune de secunda cumplita... nu stiam ca timpul se poate comprima in asa hal incat sa poti simti o durere asa de crancena, de intensa, de sfasietoare... din momebntul in care am vazut ca se apleaca peste carucior, a cazut si pana am ajuns la ea si am vazut ca plange, si am vazut-o ca respira, si am luat-o in brate.... mi s-au parut secole de durere !!!! am avut senzatia ca i s-a frant gatul si ca a murit... ![]() ![]() am fost cu ea la spital, i-au facut radiografie, am supravegheat-o 2 zile ( azi este a treia de la cazatura) si cred ca este bine. a inceput sa se retraga si cucuiul... m-am gandit la voi si v-am multumit in gandul meu caci de la voi am "cules" informatiile cu ce trebuie verificat dupa cazatura...a plans cu putere, nu a lesinat, nu a vomat... of. Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003 si Eleni - 05.02.2008 www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze povestea nasterii lui eleni iarna2009-2010 |

vai de mine! stiu priun ce-ai trecut (eu am cazut cu Adela in brate, exact acum un an, de-am dat-o cu capul de-un fier).Mititica de ea
; n-o mai pune acolo! eu n-am pus-o de loc; exact ca Roli o pun in cos si peste ea, cumparaturile.Off, Doamne!
Buburuza nu prea mai are muci - am dres-o cu Colargol; eu, mai am iar ta'su tuseste (ca e capos si nu vrea sa ia nimik).
Roxana si Adela - 09.12.2007
!Buburuza de 2 ani
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
gattasalvaje spune:
Codruta , Roli , Miri , Laurici ...multumesc mult de urari !

Laurici , chiar ma pregateam sa dau o strigare dupa tine ! Cred ca ai trecut prin niste momente teribile cand ai vazut-o pe Eleni cazand ...din pacate , oricat de prevazatoare am fi , oricata grija am avea , chestii din-astea se intampla ...cred ca abia acum e inceputul. Noroc ca astia mici au o consistenta care ii fereste oarecum , se refac mult mai usor decat un adult , au o concentratie mai mare de apa in tesuturi si asta amortizeaza socurile. Pupam cucuiul papushicii sa treaca repede si o imbratisam pe mami sa se linisteasca dupa spaima pe care a tras-o !
Stancuta , am simtit ca mi se rupe inima cand am vazut pozele de la spital ...asa m-a induiosat s-o vad pe Sofiucu cu bandajul ala pe cap si cu branula la piciorus
Te admir pentru taria si stapanirea de care ai dat dovada ...acum incepeti o noua viata si ma rog ca Dumnezeu sa vegheze asupra voastra si , in scurt timp sa auzi primul "mami" din gurita puisorului tau scump.
Miri...sper ca nu cari tu lazi sau mai stiu eu ce , las-o mai moale cu efortul , eu chiar nu stiu de unde ai atata energie !Mai ai cateva zile pana nasti si tu nu potzi sta locului !Cred ca ti-e foarte drag sa amenajezi noua casuta , dar , te rog ...pe primul plan acum trebuie sa fii tu si bebe Remy , restul pot sa mai astepte .Odihneste-te , te rog eu frumos !
Elle , Mary a nascut la Giulesti ...am vorbit acum cu ea la tel si spunea ca asteapta ca azi sa plece acasa. Cica e un haos general acolo , ca s-a inchis Municipalul si CFR2 si este o aglomeratie si o nebunie de nedescris ... sunt cate 2, 3 proaspete mamici in pat si la bebelusi este la fel , asa ca le da drumul azi , desi normal era sa le tina pana maine.Tara lui Papura-Voda 
Gattasalvaje - mamica
de Sara Eliza
( 22 Decembrie 2007 )
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
gattasalvaje spune:
| citat din mesajul lui ceska777 Gatta, La multi ani! Cu ceva intarziere dar cu drag. Ceska, mamica de Benjamin mic si scump (23.12.2007) Blogu` nostru Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra |
Multumesc mult !

Gattasalvaje - mamica
de Sara Eliza
( 22 Decembrie 2007 )Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
laura_dimitris spune:
| citat din mesajul lui roli25 Laura mi-a stat inima cand am citit ce-a patit Eleni. Dumnezeu a avut-o in paza! Nici mie nu prea-mi inspira incredere scaunelul ala de la carucioare. De cand mi-a povestit mama o scena infioratoare cu un bebe cazut in supermarket din scaunul ala...ea a vazut doar balta de sange si parintii disperati care fugeau cu copilul...eu ii pun in carut direct si arunc cumparaturile peste ei. Slava Domnului ca nu a patit nimic. cucuiul sa treaca repede.Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4 BAIETII MEI IUBITI Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein) |
ea in cosul de cuparaturi era....

mie mi se pare si mai riscanta pozitia asta. pentru eleni ma refer ... ca ea nu vrea sa stea cuminte in fundulet si sa se uite pe vreun produs...
nuuuu!!! ea sta bat in picioare . si atunci, s-a aplecat peste marginea caruciorului sa vada locul de joaca...iar eu eram la cativa in capatul celalalt al caruciorului luam restul de la patiserie.
norocul meu ca au sarit fetele de la patiserie, prima cu un servetel inmuiat cu apa rece si apoi o alta fata cu o laveta plina cu gheata marunta. a vazut-o si medicul din cora...
of.
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
iarna2009-2010
Lala_D spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui laura_dimitris
ea in cosul de cuparaturi era.... ![]() mie mi se pare si mai riscanta pozitia asta. pentru eleni ma refer ... ca ea nu vrea sa stea cuminte in fundulet si sa se uite pe vreun produs... nuuuu!!! ea sta bat in picioare . si atunci, s-a aplecat peste marginea caruciorului sa vada locul de joaca...iar eu eram la cativa in capatul celalalt al caruciorului luam restul de la patiserie. norocul meu ca au sarit fetele de la patiserie, prima cu un servetel inmuiat cu apa rece si apoi o alta fata cu o laveta plina cu gheata marunta. a vazut-o si medicul din cora... of. Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003 si Eleni - 05.02.2008 www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze povestea nasterii lui eleni iarna2009-2010 |
Offf prin ce a trecut mititica.
Si tu.
Pup fetele

O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)My hobby
godzila spune:
Monica ce frumoasa e Andrea
Am admirat si capodoperele![]()
Laura, ups, saracutele de voi...apai lucruri din astea se mai intampla. Bine ca nu fu mai rau.
cucuiul sa treaca.
roli25 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui laura_dimitris
ea in cosul de cuparaturi era.... ![]() mie mi se pare si mai riscanta pozitia asta. pentru eleni ma refer ... ca ea nu vrea sa stea cuminte in fundulet si sa se uite pe vreun produs... nuuuu!!! ea sta bat in picioare . si atunci, s-a aplecat peste marginea caruciorului sa vada locul de joaca...iar eu eram la cativa in capatul celalalt al caruciorului luam restul de la patiserie. norocul meu ca au sarit fetele de la patiserie, prima cu un servetel inmuiat cu apa rece si apoi o alta fata cu o laveta plina cu gheata marunta. a vazut-o si medicul din cora... of. Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003 si Eleni - 05.02.2008 www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze povestea nasterii lui eleni iarna2009-2010 |
Of, draga de ea! Si pe Andrei il apuca ridicatul in picioare cateodata si mi-e frica de mor cand il vad
/Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)