Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *256*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

LA MULTI ANI SIMONA, SA FII SANATOASA SI SA AI PARTE DE MULTI ANI FERICITI ALATURI DE CEI DRAGI!!!

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

La multi ani fericiti, Simona!
Multa sanatate si bucurii alaturi de cei dragi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

La multi ani Simona!
Stancutza scumpa foc e Sofia,multa sanatate.

Cristina deBianca Maria 4.03.2008

Bianca
Sunt fetita mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

seara buna

m-am smsuit cu mary si pana la urma OANA IULIA este numele bebelinei. sunt ok amandoua .. zice ca sorelina seama bine cu dariuca.

dragele noastre, va asteptam sa veniti cu bine acasa si desigur cu pozute!

parca ai nascut la municipal? si o prietena de-a mea a nascut pe 22 acolo .. o fetita. azi au externat-o.

va pupacesc

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Diana cat e de fina si de dulce micuta ta! M-a durut sufletul vazand copilasii bandajati la capsor...pui mici, ce cumintei stateau si cate au rabdat! Doamne ajuta sa fie bine! Sanatate!

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008) ,
Filmulete
La Mare - sept '09
Poze din Egipt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

AlinaK , Vera , Roxana , Laurici de Piatra , Elle , Diana , LalaD , Natalia , Grati , Ema , Ramona , Venera , Cristina UK , va imbratisez cu drag si va multumesc mult pentru urari !

Am facut 35 de ani ...Doamne , ce trece timpul asta ! Inca nu ma simt batrana , chiar daca zaresc cateva riduri in coltul ochilor , chiar daca am cu 10 kg mai mult ca acum 5 ani , chiar daca gafai ca o locomotiva cand urc scarile de la birou. Simt ca viata asta mai are multe sa-mi ofere , am o gramada de teluri de indeplinit , multe lupte de dat si multe lucruri de invatat. Privind in spate la anii care au trecut peste mine , pot sa zic ca ma simt implinita , sunt multumita de felul cum mi-am cladit viata si pot sa zic ca Dumnezeu a fost generos cu mine , am o familie minunata care mi-a oferit sprijin neconditionat in momentele grele, un sot iubitor si devotat si un copil superb pe care il iubesc la nebunie. Nu-mi doresc nimic mai mult...doar sanatate si armonie in familie. Daca voi avea astea , restul par mult mai usor de realizat.

M-am simtit minunat de ziua mea , am primit o multime de flori ,de cadouri , de telefoane de felicitare , m-am rasfatat la coafor si am petrecut o seara superba la un restaurant , inconjurata de toti cei dragi mie. Chiar m-am simtit speciala .

Nu puteam sa inchei aceasta zi in alt mod decat alaturi de voi , zuzele mele dragi pe care deja va simt ca a doua mea mare familie , care timp de 3 ani mi-ati fost alaturi la fiecare durere si la fiecare bucurie pe care am avut-o , intotdeauna cu ganduri bune , cu incurajari si sfaturi cand a fost cazul sau cu entuziasm si bucurie la fiecare eveniment fericit pe care vi l-am impartasit.

Va pup si va iubesc !

Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matgravidut spune:

Buna seara zuzuci....

M-am adunat si eu cumva in pat. Nu e decat miezul noptii si mi-au ramas 5 ore de somn...
Bebelina mea incepe sa-si revina cu raceala... imi dau seama dupa faptul ca doarme noaptea. Eu inca am gatul in pioneze... se pare ca e ceva viral... asa ca doctorita nu mi-a dat nici un mediament... mi-a spus sa fac gargara cu apa si sare.

Nu mai stiu ce sa mai gatesc... unde gasesc niste retete rapide de felul 2... cevare care e gata in maxim 1h ca mai mult nu am la dispozitie niciodata.

Care dintre voi a fost in Grecia? Imi recomandati si mie un hotel super?

Am pus niste poze la semnatura... Enjoy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codrutaa spune:

Simona, cu intarziere dar cu multe scuze iti urez si eu ani multi si fericiti alaturi de toti cei dragi ai tai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

buna de dimineataaaaaaaaaa!

gatta, uite, cu intarziere d eo zi, dar calar epe raze de soare: la multi ani! sa ramai la feld e dtasata si stralucitoare, sexi de invidiat ( si de admirat!) si sa fii in continuiare rasfatata de viata! muuuah!

dupa cum se intelege... azi noapte mi-a facut damblaua. dus doua dulapuri dincolo, cutii cu carti direct in pivnita:d si decorat - absolut demential dupa parerea mea - camera baietilor. inca pun pic mic si-i ûtem inchide "in turn":)))

muuuuah!
si ne revedem cand termin:)))

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe jérémy noah AMR 21 de zile
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Gatta, la multi ani si de la mine! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei iubiti!

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput