Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *256*
Raspunsuri - Pagina 12
Lala_D spune:
La multi ani fericiti Simona!
Stancutza sa va treaca repede raceala, pupam bretonata mica si frumoasa 

Azi am reusit si eu sa ies in parc cu amandoi flacaii, pana acum doar tati iesise in zilele astea cu soare sau eu cu Andrei.
S-au alergat baietii, au mers cu trotineta, a fost frumos chiar daca inca se mai tuseste si mai curg nasurile..
http://avlaudum.blogspot.com/2010/03/venit-primavara-in-parc.html
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)
My hobby
NataliaS spune:

Simona

sa fii sanatoasa, fericita si iubita!!!
Bun venit pe lume inger scump, sa fii sanatoasa, norocoasa, papacioasa si sa ai o viata minunata!
Stancutz- e minunata Sofia...doamne ajuta ca ati scapat de operatie!!! Sper sa treceti f usor si fara neplaceri peste guturaiul asta nenorocit si sa activati cat mai repede device-ul, pentru a trece la recuperare.
Miri - hmmm e o treaba si asta cu feng shui...dupa ce ne mutam (cand va veni si ziua aceeea...)va trebui sa ma documentez si eu inainte sa amenajam noul cuibusor.
Pup fetele...fug sa iau puiul cel mare de la gradi.
Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw
grati.ela spune:
http://family.webshots.com/photo/2728923680102502083qXYWwG e minunata pozica asta, Stancutza!
Ereena, daaaa!!! In IOR sau Titanii e superb!
Simona te imbratisez cu drag si-ti doresc numai soare in viata ta!
ramonab spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui grati.ela Ramona ii poti face aerosoli cu 1/2 fiola Acc si ser fiziologic si in plus verifica sa nu fie aer uscat in camera.un umidificator ar fi ideal. Sanatate flacaului! "Invatatura din constrangere nu este facuta sa ramana, dar cea care patrunde in suflet prin dragoste si bunavointa, aceea ramane acolo pentru totdeauna" Sfantul Ioan Gura de Aur |
multumesc multRAMONA si RAZVAN-MATEI
09.01.2008RAZVANICI LA MARE 2009

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
miri_mik spune:
azi fuc ea mai proasta zi de sarcina:( m-am trezit cu tensiune, o durere de cap infernala care nu ma slabeste nici acum. o indispozitie generala care nu face decats a ma intristeze. am ratat aproape... o zi. am decorat geamurile, l-am inn ebunit pe raimondo sa-mi puna galerii si am cumparat balustradele pt scara. aveam as aos enzatie de.... doamne, nu va fi gata niciodata.. stiu c anu e adevarat. ca e chestie de ritm dar... nah, cu tot feng shuiul meu, ajung la discutii cu domnul sot. tensiunea creste proportional:( ma simt mica si... al naibii de neajutorata. in sensul ca simt ca-mi sta burta in drum.
si totusi, cand puneam stickerele pe pereti la jeremy, ma gandeam asa cu drag la el... ca vreaus a vina, dar sa nu vina prea devreme, s ama lase sa pregatesc totul pt el:)
si eu ciudata....
bon, deci talmes balmes azi, de tensiuni de toate felurile si migrena...ba ma si icnercats a dorm la amiaz... nu prea mi-a iesit desi simteam ca sunt franta (la 4 ma trezisem de dureri de maini dupa ce pana la 12 si ceva statusem cu honey a noastra in povesti). si ziua nu s-a terminat, urmeaza episodul: "dar fix acuma tre sa faci asta?" caci vreaus a duc doua dulapuri la casa azi - mici de altfel - si niste cutii cu carti, sa degajez sufrageria... si probabil ca am sa adorm cu tensiune si mai si:)
va pup si... ne auzim:)
Lala_D spune:
| citat din mesajul lui miri_mik azi fuc ea mai proasta zi de sarcina:( m-am trezit cu tensiune, o durere de cap infernala care nu ma slabeste nici acum. o indispozitie generala care nu face decats a ma intristeze. am ratat aproape... o zi. am decorat geamurile, l-am inn ebunit pe raimondo sa-mi puna galerii si am cumparat balustradele pt scara. aveam as aos enzatie de.... doamne, nu va fi gata niciodata.. stiu c anu e adevarat. ca e chestie de ritm dar... nah, cu tot feng shuiul meu, ajung la discutii cu domnul sot. tensiunea creste proportional:( ma simt mica si... al naibii de neajutorata. in sensul ca simt ca-mi sta burta in drum. si totusi, cand puneam stickerele pe pereti la jeremy, ma gandeam asa cu drag la el... ca vreaus a vina, dar sa nu vina prea devreme, s ama lase sa pregatesc totul pt el:) si eu ciudata.... bon, deci talmes balmes azi, de tensiuni de toate felurile si migrena...ba ma si icnercats a dorm la amiaz... nu prea mi-a iesit desi simteam ca sunt franta (la 4 ma trezisem de dureri de maini dupa ce pana la 12 si ceva statusem cu honey a noastra in povesti). si ziua nu s-a terminat, urmeaza episodul: "dar fix acuma tre sa faci asta?" caci vreaus a duc doua dulapuri la casa azi - mici de altfel - si niste cutii cu carti, sa degajez sufrageria... si probabil ca am sa adorm cu tensiune si mai si:) va pup si... ne auzim:) |
Doamna sunteti la al treilea lasati-o mai moale ca ai toate sansele sa vina mai repede si in conditii normale.
Ai grija de tine

O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)My hobby
emabucuresti spune:
Mary va mai urez si aici, sa fiti sanatosi, norocosi si fericiti toti patru si abia astept sa vad poze cu grasunica !!!
Simona la multi ani draga mea, petrecere frumoasa!
Stankuta am vazut o pe dulcetica mica!
Ramona eu cand am facut aerosoli( cu ser doar) la tuse uscata, mai rau a accentuat o. sa mi spui cum se simte dupa acc. sanatate!
ramonab spune:
| citat din mesajul lui emabucuresti Mary va mai urez si aici, sa fiti sanatosi, norocosi si fericiti toti patru si abia astept sa vad poze cu grasunica !!! Simona la multi ani draga mea, petrecere frumoasa! Stankuta am vazut o pe dulcetica mica! Ramona eu cand am facut aerosoli( cu ser doar) la tuse uscata, mai rau a accentuat o. sa mi spui cum se simte dupa acc. sanatate! Ema cu Milan (7.02.2008) si Sasha (31.07.2009) |
multumesc mult.Cu acc ii mai facusem data trecuta dar nu era tuse seaca, de fapt era cand productiva cand seaca.Ii trecuse dupa vreo 4 zile de aerosoli dar acum iar tuseste a inceput sec si acum vad ca e si productiv.
Va intrebam pt ca as fi vrut sa nu-i tot pun medicament, am crezut ca poate merge si doar cu ser.
Gradi e de vina
RAMONA si RAZVAN-MATEI
09.01.2008RAZVANICI LA MARE 2009

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
eladea2005 spune:
Felicitari Mary!!!! refacere rapida si mult laptic...sa fie sanatoasa,iar voi sa fiti fericiti si impliniti alaturi de cele doua printese!
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
25+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
ramonab spune:
Seara buna!
Stancutza am vazut pozele cu micuta ta frumoasa.Triste pozele cu copiii bandajati la cap 
Albumul 2 ani + m-a incantat mult mai mult.
Imi pare rau ca e bolnavioara mica, tin pumnii sa treaca repede.
Miri, las ca maine e o alta zi, mai senina.
Ereena, da cum fugi asa si nu ne zici nimic de Matei?
Shose valabil si pt tine!
Raluca da-i suzi daca doar asa se linisteste.las ca s-o dezvata ei de ea.O data si o ata tot o vor lasa 
RAMONA si RAZVAN-MATEI
09.01.2008
RAZVANICI LA MARE 2009
Micul print-blog
Of viata-blog