Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *256*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Felicitari Mary!!! Sa fiti sanatoase, tie refacere rapida si printzesei mici sa aiba noroc in viatza si sa va aduca numai bucurii!

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Poze Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codrutaa spune:

Felicitari Mary! Refacere rapida si mult laptic! Bine ai venit printesa mica! Sa fii sanatoasa, norocoasa si mereu bucuroasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

LA MULTI ANI SIMONA!!!
Sa ne traiesti, sa fi sanatoasa, sa ai parte numai de bucurii alaturi de frumoasa ta familie!

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Poze Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Felicitari Mary! Refacere rapida si bb sanatos!

La multi ani Simona! Sa fi sanatoasa si iubita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

LA MULTI ANI, SIMONA!
SA TE BUCURI DE PRINTESA SI SOT SI SA AI PARTE NUMAI DE BUCURII!

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 2 ani
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Simona sa fii fericita alaturi de cei mai dragi tie si sa ai parte numai de lucruri bune si impliniri!

Mirikule ai grija cu "nerfii" si cu agitatia, ca poate vine bebe cand nu te astepti

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008) ,
Filmulete
La Mare - sept '09
Poze din Egipt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

SIMONA

La multi ani! Sa fii sanatoasa, fericita si iubita!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Buna zuzici!

In orimul rand vreau si eu sa urez surioarei de Dariuca - Bun Venit in lumea aceasta, langa mamica ta si restul familiei! Sa fii sanatoasa si mancacioasa si cumintica si sa aduci numai bucurii parintilor tai!

- primisem si eu ieri SMS de la Mary, dar l-am vazut foarte tarziu, cand deja voi stiati -

Gatta, La Multi Ani pentru azi, sa fii fericita si sa ai o zi minunata!

Noi suntem relativ bine, doar ca pitica a racit - ceea ce nu e bine in context - dar speram sa iesim fara complicatii. Are mucisori si febra, nu foarte mare pt ca intervenim. Toata ziua o fugaresc sa-i curat nasucul, o otita in cazul de fata ar fi ceva foarte nasol.

Sanatate multa piticutilor si mamicilor care au guturai ca si noi!

Pana ce ne trimite Mary pozele cu bebelina, va invit sa vedeti poze mai recente cu Sofia, precum si cateva de la spital. Am creat 2 albume noi, le gasiti la semnatura.

Va pupicesc si va citesc cu drag, cand apuc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

stancutza este superba piciulina ta! ce bretonel a la parisienne are .. iti seamana leit, mami. pare tare nazdravana din pozute. am vazut si imaginile de la spital .. mi se strange inima cand ma gandesc prin ce operatie a trecut insa o operatie care ii va schimba viata cat de curand .. pupam printesa!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

ziua buna , zuze buburuze

rusine sa-mi fie ca nu am mai intrat sa scriu p forum de foarte multa vreme, dar cu cititul sunt la zi

Stancuta, am savurat pe nerasuflate pozle voastre.sunt topita dupa sofia, si mai ales de voi doua impreuna. tati trebui sa fi foarte fericit. desi nu am scris aici, ganduril emle au fost alaturi de voi in ziua operatiei. multa sanatate piticei.

mary, felicitari pntru bebelina mica si iubita. norocoaso, ai doua comori

miri,mai e putin putin pana la intalnirea cu piciul din burtica....nu ca ar fi fost nevoie sa iti amintsc si eu , o fac mainile tale o imbratisare de la mine de pe acum, caci nu stiu cand mai intru sa scriu.

pupici cu carul sa ajunga pentru toate zuzele. ce spuneti de o intalnire intr-o zi cu soare?

Mergi la inceput