Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *256*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Fetelor am vbit cu Maary si m-am umplut de emotii.
Sunt bine amandoua, a fost mai greu decat la Dariuca, a cerut peridurala, dar nu a prins anestezia. Zice ca a fost scurt dar dureros.
Bebelusha e cumintica si doarme mult, spera ca la 12 cand merge la alaptat sa se trezeasca si sa pape.
Ce fericita trebuie sa fie, mamica cu doua comori!
Va pup, bag pe Iulia la baica, somn si sper sa prind liber la laptop sa va citesc si sa va bag un pupic de noapte buna.

Offff....cu ce nostalgie ma gandesc si la clipa cand am cunoscut o pe Iulia
ma gandesc ce minune o sa i se intample si lui Miri in curand.Sunt cu gandul la tine Miriiii, cand vine momentul, tu urmezi sa ne faci o bucurie!
all

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

A, si ar mai fi o chestie, pe peretele ala e o grinda. Parca citisem ca nu-i bine cu capu' sub grinda??
Complicat cu camerele astea de bloc...

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

roli, completare:)))

ca e sud, nu e tocma feng shui, dar e mai important sa tii cont de viziunea spre usa, de accesul in pat, de simbolistica sid e curentul chi. cu grinda e simplu, uite, iei o fashie de voal organza si il prinzi de grinda asa incat sa cada in valuri, pe toata lungimea grinzii. daca iei albastru, de exemplu, e bun pt somn, dar incearca un albastru inchis (regal), indigo, poti chiar si roz (asta e pt componenta de dragoste) si nu crapa cerul daca la baieti in camera va exista roz. cactusul e bine ca a plecat, haleluiah! a stiut marc instinctiv ca nu e de bine:)

shose, uite, daca e pretentioasa pipetsica a ta... va avea 3 de unde alege:)))) numa s amai aiba un picut de rabdarica - si bebe jeremy la fel:)))

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe jérémy noah AMR 21 de zile
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Felicitari, Mary Sa fitzi sanatoase amandoua, sa-ti revii cat mai repede, iar pitica sa fie mancacioasa!

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008) ,
Filmulete
La Mare - sept '09
Poze din Egipt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Mary felicitariii....,bine ai venit pe lume pui scump

Cristina deBianca Maria 4.03.2008

Bianca
Sunt fetita mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Mary si are mami acum doua printesuci! Te imbratisez cu drag iar bebelusei ii doresc sa fie fericita. Pupici si domnisoarei Dariuca....e surioara mai mare acum - are responsabilitati.

Mergi la inceput

Mary, Sanziana va place?

Mergi la inceput

Ramona ii poti face aerosoli cu 1/2 fiola Acc si ser fiziologic si in plus verifica sa nu fie aer uscat in camera.un umidificator ar fi ideal. Sanatate flacaului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Nemary, felicitari! Bun venit pe lume surioara de Daria!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Felicitari Mary!Bun venit bebelina mica!Refacere rapida, mult laptic si colici deloc!

Mergi la inceput