Hai Mihaela! Bv Ank,Pif,Cris30!Iepu 2010(121)
Raspunsuri - Pagina 13
dayanara spune:
bumbita scoatem majoreteleeeee!!! cred ca ai niste emotii...
denisa chiar de carusel ma gandeam sa te intreb
si apropo de nume, ivan are 2 nume de familie si 2 prenume :)) asa ca pana le.o invata pe toate, va trece ceva timp
roxana
38+
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
honeybaby spune:
Bine ai venit bebe Ingrid
Fericitari Cristina
Denisa,
38 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
honeybaby spune:
Bumbitza- mie imi place Ana Ilinca. Pt mine Ana nu-i acelasi lucru cu Ana-Maria sunt doua nume diferite.
Denisa,
38 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
selina-d spune:
Roxana, Jasmine multumesc ca ati intrebat de mine
Am fost cam nauca de cap zilele astea si nu am prea stat pe net. A avut sotul 2 zile libere si l-am tinut si pe pitic acasa, asa ca am avut ocupatie. Din pacate ieri s-a simtit cam rau, ca a capatat iar un virus din asta intestinal de la gradi si a vomat saracutul si i-a mers burtica. Am o vana plina de haine de pat si pijamale si prosoape murdare
ca tocmai il apucase cand eu spalam deja haine si nu mai am unde intinde altele
L-am culcat cu mine sa nu mai vomeze in somn, dar s-a linistit si a dormit bine. Azi a fost vesel si in forma si bietul de el a mancat mancare de regim fara sa cracneasca
Ma si gandeam cum va fi cu doi copilasi, daca unul e bolnavior, cum te descurci cu toate. Ofof, ca ti se rupe sufletul.
In rest sunt ok, desi am o burta imensa
si de saptamana trecuta mi-au aparut vergeturi
desi ma dau constiincios cu ulei si creme. Bebe era marti la control fff jos. Il si simt in bazin si ma dor oasele cumplit. Sa vedem cat mai are chef sa stea.
Va pup si incerc sa mai citesc printre picaturi
Maine fac si eu 37 de saptamani
si imi schimb semnatura de azi.
Mami
37+
si Victor (31.08.2007)
nemary spune:
Dayanara, Honeybaby multumesc pentru sugestiile de nume. sa vedem cum va fi pana la final, eu oricum inclin mai mult spre Iulia.
Mari
de Daria Maria(29.01.2008)
37+ AMR pana marti...sau chiar mai repedePovestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
Daria
nafi spune:
Multumesc dragelor ptr urari si aprecierile ptr burtica! Intamplator ieri in Italia s-a serbat si ziua taticilor! asa ca a fost o zi plina de motive de sarbatoare! iar bebe Riccardo parca a stiut ca s-a agitat tot timpul ca nu cumva sa uitam ca e si el pe acolo. culmea e ca de cate ori sotul ii vorbeste sau imi pune mana pe burta, se calmeaza imediat si nici pis nu mai zice! se pare ca stie de pe acum cine-i seful! 
Rebiana - ca tot vorbeai de admirat burtica...sotul meu se tot minuneaza cum toata lumea imi zambeste si e dragutza cu mine cand ma vede cu burta mare! Si se intreba daca tot asa ar fi si cu el daca isi lasa burta!
El de obicei ma face sa rad f mult dar i-am zis sa ma lase mai usor in perioada asta ca atunci cand rad simt ca-mi plezneste pielea pe burta si bebe impinge spre exit si mai si...Nu m-as mira sa nasc de ras!
Honeybaby..mie imi plac ambele nume f mult! ce carcotas mai e si sotul tau! In limba araba maia se spune la apa! deci e un element vital! un motiv in plus ca iepurica ta sa se cheme asa!
Bumbitza - am pregatit si eu majoretele si le las in stand by pana ne dai tu semnul de start!![]()
Ma duc sa-mi savurez zacusca pe care am cumparat-o azi! 

37+
Riccardo
http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/
Bumbitza spune:
Nibi asa e, si eu simteam burtica f jos de la o vreme![]()
Honey
, parca vad ca ne prinzi din urma
Selina, pup baietelul mic
sa nu mai aiba probleme.
Dayanara, Nafi, tineti-le acolo la linia de start. Va anunt de indata ce sunt semne clare de fugit la spital. Offff...am o mare problema acum, sotul luni si marti e la Praga
, sper sa nu se intample tocmai atunci ca-l vreau langa mine
De miercuri incolo cel mai devreme dam drumul la majorete, bine asa?
37+ cu micutza Ilinca
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/IlincaInBurtica#
nafi spune:
Bumbitza - vad ca avem tot mai multe chestii in comun! Si sotul meu e plecat si vine abia marti seara!
Asa ca pune dopul la loc si stai cumintzica! ar ar fi pacat sa rateze tati venirea pe lume a iepuricii lui!
Eu mi-am propus sa stau cat mai linistita posibil
si sa astept ziua de miercuri.
37+
Riccardo
http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/
Rebiana27 spune:
Omu' cand n-are treaba.. isi face!! :)) Am scris povestea nasterii Marei (evident in reprize) si urmeaza s-o postez cand mi-o mai permite timpul (ca acu's chiauna!) ca s-o cititi si voi!
Noapte buna, fete dragi! 
Mami de doua minuni: Luca si Mara
Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...
I can't fake with dignity so i'll not try!!
annya9 spune:
Bumbitza, zi-mi si mie te rog, de unde ati luat patutul ala super si asternuturile, si baldachinul?
34+
Radu Alexandru
poze noi, 33 saptamani
www.contractionmaster.com/" target="_blank">calculator contractii