Hai Mihaela! Bv Ank,Pif,Cris30!Iepu 2010(121)
Raspunsuri - Pagina 12
Bumbitza spune:
Nafi, nu degeaba ma holbam, se pare ca instinctul meu nu m-a inselat... va anunt oficial ca am eliminat una bucata dop gelatinos si albicios
M-au luat niste emotii de abia ma pot stapani
Deci stia dr meu de ce imi spune sa-mi iau bagajul cu mine...si eu disperata ca-mi induce nasterea
Va pup, mi-a pierit tot somnul...
Edit: hai ca de emotie am uitat sa-ti multumesc. O sa incerc cu crema de galbenele.
Ilinca o chema pe bunica din partea tatalui
E frumos si Ilina intr-adevar.
37+ cu micutza Ilinca
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/IlincaInBurtica#
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dianami Mesaj de la PIF_pif: La ora 10 s-a nascut bebe Ema, 4000 g, nota 10. Va pupam pe toate! |
Bun venit pe lume, Ema! O viata plina de sanatate si voiosie!
Felicitari, PIF_pif! Refacere rapida si lapte-n tzitzi!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Yaia spune:
| citat din mesajul lui selina-d AZI LA 11 A VENIT PE LUME INGRID EVELINA DE MAMI CRISTINA30 CU 3060 GR SI 48 CM |
Bun venit pe lume, Ingrid Evelina! O viata plina de sanatate si voiosie!
Felicitari, cristina30! Refacere rapida si lapte-n tzitzi!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Rebiana27 spune:
| citat din mesajul lui ellanik Jasmine cum sa se rupa colul? Mamica de George-Theodor Doamne ajuta! ![]() Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume! www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici Poveste fara sfarsit |
.. il sectioneaza firul cerclajului. Stiu un caz, o mamica de gemeni de cand eram gravi cu Luca!
Mami de doua minuni: Luca si Mara
Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...
I can't fake with dignity so i'll not try!!
Rebiana27 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Jasmine
intreb si eu....am mai auzit de ruptura de col dar nu stiu in ce conditii se poate intampla 37+ ![]() |
Colul se poate rupe in momentul expulziei.. stiu asta pt ca s-a cam temut dr mea sa nu mi se intample mie!
Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...
nafi spune:
| citat din mesajul lui Bumbitza Nafi, nu degeaba ma holbam, se pare ca instinctul meu nu m-a inselat... va anunt oficial ca am eliminat una bucata dop gelatinos si albicios M-au luat niste emotii de abia ma pot stapani![]() Va pup, mi-a pierit tot somnul... Edit: hai ca de emotie am uitat sa-ti multumesc. O sa incerc cu crema de galbenele. Ilinca o chema pe bunica din partea tatalui 37+ cu micutza Ilinca Mami si tati te iubesc mult! http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/IlincaInBurtica# |
Wow...pe buna dreptate esti emotionata! e un pas inainte catre marea intalnire!
Trebuia sa-i faci o poza sa vad si eu ce trebuie sa urmaresc!
Dragutza coincidenta cu numele bunicelor!

Pupici si incearca sa-ti mentii calmul! Totul va fi bine si se vede ca ai si un doctor bun care stie ce vorbeste!

37+
Riccardohttp://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/
Rebiana27 spune:
Bumbitza vine bebe Ilinca!! 
Nafi eu, de drag, am admirat intai burtica si apoi comoda! Ambele faine! 
Jasmine eu as opta pentru a merge de bunavoie sa scoata firul de cerclaj (nu de alta dar am aflat cum e sa fie firul in tensiune si sa sangerezi.. si, bineinteles, sa-ti fie teama sa nu rupa colul) si apoi astepti sa se declanseze nasterea.
Bumbitza spune:
Nafi, m-am mai linistit acum, dar in loc s ama bag in pat cred ca ma apuc sa mai calc niste lucrusoare
ca sa-mi sonsum un pic din energie.
Dopul a fost gelatinos si albicios, cum m-am pus pe toaleta cum a picat si s-a si auzit ca atare ca asta mi-a atras atentia
(scuzati descrierea amanuntita). Dar toata ziua cand am mers la pisu simteam asa ca mai e "ceva" in plus pe acolo..deci cred ca am inceput sa-l elimin mai devreme dimineata, iar acum a picat de tot
Rebi
, vine si Ilicuta mea
Doamne ajuta!
37+ cu micutza Ilinca
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/IlincaInBurtica#
nibi_niki spune:
nafi am vazut o burtica frumoasa
si stai linistita in privinta dopului ca o sa-ti dai seama cand il pierzi...
bumbitza chiar vroiam sa-ti spun de ieri decand am vazut pozele ca ti-a coborat mult burtica.
MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
honeybaby spune:
Ella - haioasa povestea lui bebeGeo.
Ma bucur ca tot intr-o ureche ai ramas
.
Cezariana nu stiu daca vreau. Vreau bebe-trasfer, adica bb dispare din burta si PAC apare in patut ( ca in star trek
).
Eu vreau nastere fara dureri,dar nici nu vreau sa cer cezariana...
As vrea o nastere naturala , rapida si fara dureri.
Roxana- eu dupa cateva ore de cumparaturi , vreo 4 cred, nu am decat dureri de talpi. Asta dupa ce acasa am gradinarit pe afara alte 2-3 ore, am mai aranjat una alta prin casa.
Am luat carusesul ala din Cora de care va ziceam
. Ne-a facut reducere la el.
Nemary - imi place Iulia , dar la noi in fam e luat de o nepoata
Andira - eu as ramane la sophie dar nu vrea sotul . Cica e destul Maya . Cum ii zici "mai ia Maya niste mancare" ?? Iar cu sophie la fel " s-o fie ce" ?? Are si el pasaricile lui.
Daca ma oftica mult in pun Maya Summer/sun![]()
Acum ma gandeam la Maya Iris Rebecca. Cand si-o scrie numele mai cere o foaie sa-i ajunga![]()
Nafi - la multi ani!!!! Frumos sa sarbatoresti 2 in 1 
Bumbitza- eu nu mai vb nici cu tine nici cu Bobita. Voi ma lasati singura
.
Am auzit multe pers ca folosesc baneocin dupa ras/ epilat inghinal.
Sper ca nu am uitat prea multe...
Denisa,
38 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna