Hai Mihaela! Bv Ank,Pif,Cris30!Iepu 2010(121)
Raspunsuri - Pagina 14
Bumbitza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui annya9 Bumbitza, zi-mi si mie te rog, de unde ati luat patutul ala super si asternuturile, si baldachinul? 34+ Radu Alexandrupoze noi, 33 saptamani www.contractionmaster.com/" target="_blank">calculator contractii |
Hai ca-s cam insomniaca, dau send dupa care fug in pat. Ma bucur ca-ti place patutul, noi l-am comandat de aici: http://www. patutbebe.ro/ :
- pat clasic cu sertar si leganare
- saltea cocos 120/60
- lenjerie imprimata 5 piese+suport baldachin (se comanda separat)
- buzunare patut
M-au costat 630ron+50ron transportul (ca-s din Timisoara) si sunt f multumita de produse
37+ cu micutza Ilinca
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/IlincaInBurtica#
annya9 spune:
Multumesc mult Bumbitza pentru informatii!!!

34+
Radu Alexandru
poze noi, 33 saptamani
www.contractionmaster.com/" target="_blank">calculator contractii
freedelia spune:
Gata, am terminat cu petrecerile, a iesit super dar a fost obositor. Bine ca s-a terminat si amandoi copiii au avut petreceri reusite si sunt multumiti.
acum sa vad daca reusesc sa recuperez tot capitolul...
Castelana -- sunt si aici doamnele astea yue-sao care au grija de mama si copil in primele luni. Si aici sunt foarte scumpe comparativ cu alte servicii -- cam 1000 de dolari pe luna. Eu nu am folosit, nici nu stiam de ele cand am nascut-o pe Jodie, dar am auzit intr-adevar lucruri bune despre ele. Bafta, mai ai un pic!
Ella -- frumoasa povestea voastra. Sa fiti fericiti!!!
Rebiana -- abia astept sa citesc si povestea ta...
Pupici!
Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)
POZE
mihaelagrosan spune:
Fetele, mi s-a rupt apa dimineata la 4, dar inca nu am contractii regulate. Am ceva contractii care au inceput sa doara, dar nu sunt asa cum trebuie. Mai stau putin si merg la spital.
Mihaela
37+ cu Angela Ioana si
Elena Maria (9 aug 2006)
mihaelagrosan spune:
off Lindal, nu-mi vine sa cred ca a venit momentul
. Mersi de agitate. Nu-mi vine sa merg inca la spital, ca stiu ca o sa stau degeaba pe acolo.
Speram sa se intample altfel, sa am contractii, hmm, cred ca sunt stresata:)
Mihaela
37+ cu Angela Ioana si
Elena Maria (9 aug 2006)
mihaelagrosan spune:
Mi-am schimbat si semnatura![]()
Mihaela
38s+2z cu Angela Ioana si
Elena Maria (9 aug 2006)
Lindal spune:
Rebiana, dayanara, honey, jasmine, andira, babyangel va multumesc pt grija si urarile de sanatate. Nici ieri nu m-am simtit bine, am tot avut acea senzatie de greata, nici nu stiam ce sa mananc. Prin urmare am mancat foarte putin. Am avut separat sau simultan 2 senzatii: cea de pastila mare care ramane in gat cand o inghiti si cea de gat care arde ca atunci cand bei o tarie.![]()
Din fericire noaptea am dormit ca un prunc.
Sper sa treaca odata!
Am fost si la o plimbare ieri prin parc, caci tare frumos mai era afara. Cineva mi-a zis ca ar fi coborat burta putin. As vrea sa fie asa, desi eu nu-mi dau seama.
Ella, fermecatoare povestea ta!![]()
Nafi, La multi ani! Cati ai implinit?
Felicitari fetelor cu iepurasi:Cristina30, Pif, Babyangel!
36+ (AMR max 3+)
Jasmine spune:

HAI MIHAELA 

eu ma bucur ca azi e prima zi din zodia berbecului si am reusit sa ajung pana aici
de acum poate sa vina cand vrea berbecutul meu ![]()
37+ 
Lindal spune:
Mihaela, daca s-a rupt apa oricum trebuie sa te duci, ca exista riscul sa se infecteze bebelina. Acolo iti administreaza un antibiotic am inteles. Hai ca va fi bine! Lasa morcovul acasa.
Uite si niste floricele de incurajare

Contractiile o sa apara. Iar in final iti vei vedea printesa! Ce poate fi mai frumos! Hai, mergi cu gandul asta frumos in minte! Doamne ajuta! Vom fi toate cu gandul alaturi de tine.
36+ (AMR max 3+)