Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (379)
Raspunsuri - Pagina 6
Celia spune:
Am vazut copilasi minunati de Erina, Betty, Piciulika, Gabriela, SabinaY!
Sa fie sanatosi si sa va bucurati de ei!
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Celia Azi 18martie, ora 9 a venit pe lume minunea noastra scumpa ALESSIA STEFANIA de 4100g si a primit prima nota de zece. Mami, tati si Ami sunt cei mai mandri! Yaia , a venit si fetita de la Iasi...asteptam fetita din Finlanda. Sa fie totul asa cum iti doresti! |
Bun venit pe lume, Alessia Stefania! O viata plina de sanatate si voiosie!
Felicitari, crissintibun! Refacere rapida si lapte-n tzitzi!
Ups, I'm next!
Sa dea Dumnezeu!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Yaia spune:
Celia, inca alaptezi?
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Sabina spune:
Celia, io zic ca esti super tare 

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
aniast72 spune:
Uff, cu greu am ajuns sa citesc la zi da' nu dau extemporal. De scris nu mai apuc ca trebuie sa-i pregatesc baia copilului dar va zic ca suntem bine, de ieri am inceput lectiile de inot, Vladi e foarte incantat, inoata singur doar cu aripioare
si dupa 40 minute cand l-am scos din piscina si bagat la dus, m-a intrebat: mai intram in piscina dupa dus? ![]()
Sabina, eu nu te cert ci doar iti dau un
si-ti aduc aminte ca esti speciala.
Annisia, zic si io sa te intreb: tu stii numarul meu de telefon? ![]()
Andreea,
in 15+ si bb Vladimir (03 septembrie 2007)
Piciulika spune:
Multzumim tuturor pentru urarile de sanatate si cuvintele frumoase pentru brotaceii vargatzi.
Confirmat diagnostiul: crup fals - citit pe wiki: 'Laryngitis subglottica', parca suna mai elegant decat falsetul ala!
Din fericire nu a venit asa acut si nocturn ca acum un an jumate (si nici atunci Radu nu era acasa si am tulit-o noaptea la urgentza). Acum doar s-a pus pe tusit-latrator la 6:40 la trezire si a tot tzinut-o... Suiera la inspirat, dar... bine ca primeste aer!!
A primit ceva corticosteorizi pt azi si maine, Voltaren sirop, sa umidific bine-bine camera si sa doarma cu geamul deschis - si basta. Ar trebui sa treaca. Altfel tonusul e destul de ok, de mancat mananca slab - ca de obicei, dealtfel - si-i fac toate poftele, numa' sa manance!
Am uitat sa va spun de Alex, am fost la check: avea la fix 2 luni 6,260g si 60 cm - e in afara percentillei la greutate, dar e doar bine indesat, nu gras.
Oricum, cu lapte de mama nu se pune problema de supraponderal. E asa haios ce incantat te priveste, zambeste, da ca gandacelul din maini si picioare, se impinge arcuit de pe burta si se tot minuneaza... Pacat ca nu am atata timp si rabdare se fiu jucaria lui...
In rest am fost marti impreuna la igiena dentara regulamentara (a mea nu a lui
), iar petrecut o ora cu el pe piept. Ne-au facut si poza! La final l-am alaptat si schimbat in biroul stomatologei. La fel ca la cosmetica (2 ore): pe burta imi dormiteaza asa multzumit, oriunde merg cu brelocul meu no. 2. Fain.
In rest, sper sa poate veni Radu din Thailanda, maine seara pleaca - acolo sunt demonstratzii, blocari de tot felul, si au ei experientza si cu blocatul aerportului... Uff, numa sa-l vad aici!
Yaia, eu mai mult intru ca sa te tzin sub observatzie, sa vad cand sare delfinasa din acvariu... Ma tzii cu sufletul la gura, doamna cu burta la gura!
Sabina, deseori bunicii si nepotzii-s pe-o minte si trebuie impacatzi - ca seniorii nu au mereu intzelepciunea si rabdarea pe care o asteptam noi de la ei. Lasa sa treaca pe langa tine, tu stii exact ce ai voie si de ce ai nevoie. Nu te necaji, zau!
Sanatate puilor tai, si de Rox si de...
Am mai vrut sa zic ceva cuiva... dar imi pica ochii-n gura.
Micha a facut ieri noapte ca trenul ca l-a visat pe iepuroiul de Paste din piesuca de teatru pt copii.
Si nu ma lasa sa mai plec in camera mea - am ajuns sa plang de disperare si oboseala langa el, sa-l implor... nu voia sa vina cu noi in pat, voia sa stau straja langa patul lui - peste o ora am negociat.
Acuma sper tare sa pot sa DORM!
Noapte buna mamici!
Piciulika, mami dewww.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n246399.html?try=1&cookieID=1EXPE0R3ZZ11866F9OQWPT3KH6QVW2OHH3VC79G4-02032010-011132" target="_blank">
Michael (8.10.2007) si Alex (16.01.2010)
Povestile nasterilor de ursuletzi-printzi 
Piciulika spune:
Postasem dincolo, la 'Povestea nasterii', pentru Yaia, dar am zis sa va delectez pe toate cu o poveste si sa fiu sigura ca Yaia nu rateaza mesajul:
Yaia scumpa, tu vorbesti de morcov?! Tu, care esti cea mai darza si coola mami!? Esti culmea!
Asa mor de nerabdare sa aud cum ai nascut, asa, scurt si la obiect, ca sa ai timp sa-l aduci pe Tudor de la gradi!
Mooor! O sa fie bine, am un sentiment tare de relax can ma gandesc la tine - mai precis la burtica ta!
... auzi, o sa fii ca italianca de la mine din salon: la 3 ore dupa nastere mergi cu fetitza la cofetarie! ![]()
Deci povestea e asa: cand faceam check-out, au adus un cuplu proaspat de parintzi plus fetitza, direct din sala de nasteri. Eu nu stiam cum sa dispar cameleonic, neobseravata, sa-i las sa savureze minunea lor. Sa nu cumva sa scanceasca nici Alex, ca doar deh, aveau max 2 ore de cand isi aveau printzesa langa ei: o super-frumoasa cu capsor alungit - nastere cu vacuum - brunetzica pletoasa si cu gene lungi, dese si negreee...
Deci io in varful degetelor, nici nu suflam.
Dar ash! In 15 minute au venit deja ceva mame si matusi, exalatate si fericite - vreo 5 doamne mici ce turuiau in italiana, ca in desene animate. In alte 20 minute au aparut buluc vreo 12 - 15 - ? alte persoane: veri, nepotzei, cumnatzi - Dumnezeu ii stie! Nu incapea alaiul in camera dubla, larga de felul ei. Eu m-am catzarat in pat, sa le fac loc, mi-am luat puiul intr-un coltz, sa nu se impiedice de cutiutza lui... O mare si guraliva familie a inceput sa poarte copilul din bratze in bratze, sa-si faca poze cu ea - cu blitz, cu telefoane, cu ce apucau - sa pupe mama, tatal... La un moment dat cand eu sms-uiam cu Gabriela, au disparut cu totzii, inclusiv trioul mama-fata-tata, si au mers la... cofetaria clinicii!!! Am lesinat! Dupa vreo juma' de ora au reaparut bietzii parintzi, usor iritatzi, 'doar' cu jumate din alai: camera tot plina ramasese.
Vine Radu cu Micha sa ne ia pe noi acasa: soc! Camera era sub asediu, nu ne vedau si abia puteau razbi printre totzi. Dar astia erau asa de happy si cliseu-italieni: vorbeau, radeau, telefonau... Pentru noi era foarte amuzant.
Yaia, tu nu ai atatea rude cred, nici daca tzi-i aduni pe totzi de peste tot, si nu vin la tine, dar la cofetarie tot vreau sa stiu ca ai fost, cu delfinasa de 3 ore!!!

Piciulika, mami dewww.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n246399.html?try=1&cookieID=1EXPE0R3ZZ11866F9OQWPT3KH6QVW2OHH3VC79G4-02032010-011132" target="_blank">
Michael (8.10.2007) si Alex (16.01.2010)
Povestile nasterilor de ursuletzi-printzi 
Roxana_G spune:
Carpatina
!
La multi ani draga mea "speciala", sa fii sanatoasa, voioasa, implinita, iubita, sa ti se implineasca toate planurile si dorintele!
Te imbratisez cu mare mare drag si te pupic tare tare.
ceamica spune:
La multi ani
Carpatina
! Petrecere frumoasa !
Teo
eu am un obraz umflat de la un punct de colesterol din sarcina . Acum s-a inflamat si mi-e tare frica de o incizie