Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (379)
Raspunsuri - Pagina 5
bernix spune:
Ana e bine, vorbeste corect, cu fraze bine construite si e f hotarata in tot ce face. Eu si Bobo paream niste ciudati in ochii multor prieteni ca ne grabim mereu acasa, ca nu vrem sa pierdem nicio seara cu ea. Sta toata ziua fara scutec si ne pregatim sa-l scoatem si pe cel de noapte. Imi trebuie curaj, nu gluma, fiindca va trebui sa ma trezesc s-o pun pe olita. Problema e cu kk, ca nu-l face decat in scutec. Sta minute bune pe olita sau wc si spune cu privire nevinovata: "Nu iese!"
La serviciu la mine e nebunie...
Va pup pe toti/toate si ma gandesc cu drag la voi!
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danielle02 yaia,wooow ce putin mai ai pana vine bebelina,cum stai cu rabdarea/?? |
Eu stau tare bine, as vrea sa stau cu burtica macar pana pe 30 martie. Sa vedem daca are bebelina rabdare sa stea in burtica, macar pana luni. Oricum, eu sunt cat de cat pregatita, poate veni bebelina cand vrea ea, numai berbecuta sa fie!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Gabriela77 Yaia, toate bune? Ca incep sa fiu din ce in ce mai emotionata cand ma gandesc la tine ![]() |
Toate bune, mersi de intrebare. Azi m-am facut si eu fomeie (manichiura, pedichiura, sprancene...si aici la mani si pedi intra si masajul respectivelor 'obecte'), asta dupa ce ieri am fost si m-am tuns putin. M-am rasfatat acum, cat mai pot. Ce bine a fooooost! Vorba Picei, pot naste de acum, calcaiele imi arata minunat.
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Piciulika Micha tuse naspa - cred pseudokrupp, again!! - @ 14.15 termin la dr. |
Sanatate multa, sper ca ai obtinut vesti bune la doctor!
Celia spune:
Azi 18martie, ora 9 a venit pe lume minunea noastra scumpa ALESSIA STEFANIA de 4100g si a primit prima nota de zece. Mami, tati si Ami sunt cei mai mandri!
Cristina, felicitari si Alessia sa fie sanatoasa si papacioasa!
Am dat un copy/paste la anuntul de la gravidute si mamici de Iasi...deci Yaia , a venit si fetita de la Iasi...asteptam fetita din Finlanda.
Sa fie totul asa cum iti doresti!
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Sabina 2 finger message. gh tuseste rau de tot. L-am trecut pe sumetrolim. Sofia tuseste si ea. |
Sanatate si lui Gheorghe si Sofiei...of, vine primavara cu bolile ei...
Celia spune:
La multi ani, Irina, Vero! (scuze de intarzierea urarilor)
Sa fiti sanatoase, fericite si implinite alaturi de cei dragi!
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Roxana_G Si la noi se tuseste dar asta e, supravietuim. Alex e mai bine, Andrei merge maine la control. |
Si voi, Brutusilor? Offf...sanatate lui Bubu si Alex!
Celia spune:
Sanatate multa Micha, Gheo, Andrei, Sofia , Alex!
Sabina, sanatate multa ! Sa ai putere si rabdare sa treci peste toate momentele dificile!
Mamei tale rabdare si intelegere !
Yaia spune:
| citat din mesajul lui bernix Mooor de drag cand povestiti de bbei si de emotie cand ma gandesc la bucuria voastra de mamiciX2! |
Lasa moartea si apuca-te de treaba!