Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (379)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
citat din mesajul lui danielle02
Melissa e o sensibiloaca si o smiorcaita,dara ar putea,s-ar baga inapoi la mine in burta asa mamoasa e.

subscriu. Si Daniel tot asa mamos e, ba chiar cel mai bine adoarme pe burta la mine (are deja 9 kile, in curand o s ma striveasca).

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

LA MULTI ANI, CARPATINA!!!!!!

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

La multi ani, carpatina!

Mergi la inceput

'Mneatza si la toata lumea. Eu una am nevoie pentru ca (doua puncte) : AVEM O PROBLEMA.

Asadar, incepem cu inceputul. Amandoi copiii mei sunt nascuti in jurul orei 7. Unul seara, unul dimineata . Si de la nastere, inca isi pastreaza ritmul biologic, unul e matinal, altul adoarme tarziu (unul se culca la 8, altul la 10 seara, unul se scoala la 6, altul la 8 dimineata).
Pana pe la 7 luni jumatate Daniel a dormit cu mine (alaptat, si mai ales frica sa nu-i faca Eliza, inconstient, ceva baiatului in somn).
Cand ne-am intors din RO, am mutat patutul lui Daniel in camera copiilor, in speranta ca or sa se regleze cu somnul, si or sa ajunga si ei la un program comun.
Daniel se trezeste destul de des noaptea, cam la o ora jumatate, maxim doua ore. Nu e de foame, pentru ca uneori se incordeaza, da capul pe spate si nici nu vrea sa puna gura pe biberon. Chiar daca vorbesc cu el, tot nu se linisteste, trebuie sa il iau in brate sa se calmeze. Am inteles la inceput, primele 2 saptamani, ca e ceva nou, ca i-a dat un dinte, ca a racit si-i curge nasul si tuseste, dar incet , incet, incep sa nu mai inteleg de ce se trezeste asa des. Si e genul de copil care plange pana vomita daca nu-l iei in brate cand vrea el .

Acum problema incepe sa fie mai complexa, pentru ca de la trezirile si urletele lui in toiul noptii din 2 in 2 ore, se trezeste si Eliza, careia ori ii piere somnul (s-a jucat sotul vreo 2 ore intr-o noapte cu ea, ca nu vroia sa mearga iar in pat), ori e foarte obosita dimineata si devine irascibila (oricum nu prea vrea ea sa faca ce-i zic).

Asta-i povestea. IDEI?

Mergi la inceput

am uitat
CARPATINA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

`neata

LA MULTI ANI!!!!!! CARPATINA!!!!!

roxana,se misca dintulinul fetei,oare o sa il piarda?

sabina si multe imbratisari de la noi.

ramonaiani,eu as baga-o inapoi in burta daca se simte mai bine si mai relaxata,dar nu se poate,:)))

piciulika,wooowww ce frumos a crescut bebe Alex,Melissa mea pe la 6 luni jumate avea 6 kile si un pic:)) Ebonee la fel...

felicitari din sflet proaspetei mamici

o zi buna de la noi,duc fetele la gradi si apoi eu la dentist,brrrrrr mii frica de mor

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007) si Melissa (23.07.2009)
Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

Carpatina Sa ai o viata fericita si sanatate multa ca e tare importanta! Cu ocazia asta iti multumesc pt cuvintele de incurajare ce le ai tu intotdeauna pt oricare dintre noi!

Crishtina cu Robert(09.09.2007)
& Nicole (18.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

Mariana, tare as vrea sa te ajut dar nu stiu nici o solutie...Robert e un alt gen de copil...si Nicole e inca mica sa imi dau seama. Sper sa iti dea fetele o solutie. Mult curaj!

Crishtina cu Robert(09.09.2007)
& Nicole (18.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

Acum exact un an promiteam ceva unei prietene tare dragi noua. Asa ne onoram promisiunea:

La multi ani
Happy birthday to you
Zum Geburtstag viel Glück
Tanti auguri a te

Tot binele din lume, zile senine, o mare de fericire si inca 100 de astfel de aniversari, 1000 de pupici si 1000 de imbratisari!

Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

LA multi ani, carpatina! Multi si toti sanatosi, plini de motive sa fii asa cum esti tu, tot timpul pusa pe glume! Sa ne traiesti!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput