Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (379)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

Sanatate bolnaviorilor!

Acum 2 zile eu cascam. Puppi ma intreaba ce fac si-i spun ca am cascat si ca oamenii care casca mult se numesc "cascati". A repetat si ea: cacati .A doaua oara insa a reusit sa spuna corect.

Fug ca am treaba.
We frumos si linistit!

Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Piciulika
Yaia, eu mai mult intru ca sa te tzin sub observatzie, sa vad cand sare delfinasa din acvariu... Ma tzii cu sufletul la gura, doamna cu burta la gura!

Pai nu v-am zis ca de luni incolo? Acum e prea devreme, nu am azi vreme de nascut, acum fac Dobos! Berbantu' asta al meu a luat-o rau pe cararile Dobosului. Cum se anunta ceva vizita mai mare la noi, cum isi declara dorinta dulceasca: DOBOS! I-l fac acum, ca e cam ultima data cand pot, pentru o perioada mai lunga...

Cu Radu nu te ingrijora, ca e 'pe vine'. Aia deocamdata isi pictau casele cu sange ()...daca tot vine Pastele, sa le fie casele colorate!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

La multi ani, Carpatina !
Sa fii sanatoasa , fericita si sa ti se implineasca tot ce-ti doresti alaturi de cei dragi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Si a mea vine cu o cutie de grisine si-un cutit de bucatarie. Urlu la ea ca de unde a luat cutitut, ca n-are voie sa umble cu el, iar ea senina, imi raspunde aratand grisinele:
Fak! (desfac)

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Moama, cum am intrat eu la asa o zi de mare sarbatoare! Nu ma uit pe listoaca, dar va cred pe cuvant. LA MULTI ANI, SCUMPA CARPATINA!!!!! Sa ne traiesti o mie de ani si sa ne umpli paginile de zambete si bucurie! Esti o tipa de milioane si noi vrem neaparat sa profitam de pe urma ta! Multi pupici, multa santate si toate dorintele tale sa ti se implineasca!
Desigur, pe langa minunatul Trandafiras, am vrea si un boboc de Crin, daca s-ar putea... Hihihihi....

Micul Yanis creste mare

Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...

"Nu-i nimeni drac si nimeni sfânt!
Credinta-i val, iubirea vânt
Si viata fum!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Piciulika

Postasem dincolo, la 'Povestea nasterii', pentru Yaia, dar am zis sa va delectez pe toate cu o poveste si sa fiu sigura ca Yaia nu rateaza mesajul:
Yaia scumpa, tu vorbesti de morcov?! Tu, care esti cea mai darza si coola mami!? Esti culmea!
Asa mor de nerabdare sa aud cum ai nascut, asa, scurt si la obiect, ca sa ai timp sa-l aduci pe Tudor de la gradi! Mooor! O sa fie bine, am un sentiment tare de relax can ma gandesc la tine - mai precis la burtica ta!

... auzi, o sa fii ca italianca de la mine din salon: la 3 ore dupa nastere mergi cu fetitza la cofetarie!
Deci povestea e asa: cand faceam check-out, au adus un cuplu proaspat de parintzi plus fetitza, direct din sala de nasteri. Eu nu stiam cum sa dispar cameleonic, neobseravata, sa-i las sa savureze minunea lor. Sa nu cumva sa scanceasca nici Alex, ca doar deh, aveau max 2 ore de cand isi aveau printzesa langa ei: o super-frumoasa cu capsor alungit - nastere cu vacuum - brunetzica pletoasa si cu gene lungi, dese si negreee...
Deci io in varful degetelor, nici nu suflam.
Dar ash! In 15 minute au venit deja ceva mame si matusi, exalatate si fericite - vreo 5 doamne mici ce turuiau in italiana, ca in desene animate. In alte 20 minute au aparut buluc vreo 12 - 15 - ? alte persoane: veri, nepotzei, cumnatzi - Dumnezeu ii stie! Nu incapea alaiul in camera dubla, larga de felul ei. Eu m-am catzarat in pat, sa le fac loc, mi-am luat puiul intr-un coltz, sa nu se impiedice de cutiutza lui... O mare si guraliva familie a inceput sa poarte copilul din bratze in bratze, sa-si faca poze cu ea - cu blitz, cu telefoane, cu ce apucau - sa pupe mama, tatal... La un moment dat cand eu sms-uiam cu Gabriela, au disparut cu totzii, inclusiv trioul mama-fata-tata, si au mers la... cofetaria clinicii!!! Am lesinat! Dupa vreo juma' de ora au reaparut bietzii parintzi, usor iritatzi, 'doar' cu jumate din alai: camera tot plina ramasese.
Vine Radu cu Micha sa ne ia pe noi acasa: soc! Camera era sub asediu, nu ne vedau si abia puteau razbi printre totzi. Dar astia erau asa de happy si cliseu-italieni: vorbeau, radeau, telefonau... Pentru noi era foarte amuzant.

Yaia, tu nu ai atatea rude cred, nici daca tzi-i aduni pe totzi de peste tot, si nu vin la tine, dar la cofetarie tot vreau sa stiu ca ai fost, cu delfinasa de 3 ore!!!

Prezenta morcovului era data de faptul ca vine repede si eu mai voiam timp sa aranjez una alta...de, control freak!
Eu va zic asa, ca daca as putea fi in fata vitrinei cu prajituri de la cofetaria mea preferata din Onesti, zau as naste acolo de bucurie: indiene cu frisca, amandine, piticoti si savarine, cu frisca adevarata, nu spuma aia artificiala din Bucuresti! Pfiii, ce-mi facui acum...salivez, desi aproape dau gata punga de Peanut M&Ms!!!
Cu rudele te inseli, cred ca am mai multe decat italianca ta, cred ca am vreo 25 de veri primari...dar eu nu sunt prea apropiata de familia mare. Doar familia restransa o tin langa mine...asa, de la distanta. Nu va spusei ca Nadia mi-e verisoara de gradul 2?

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

La multi ani Carpatina sa fii sanatoasa,fericita si iubita alaturi de cei dragi tie.Multi pupici si multe flori pt o Duamna speciala

Mergi la inceput

Aniastule, certamente ca-ti stiu numarul de telefon. Dar ai ocazia sa-ti iei revansa. Hihihihi.... Maine aterizez la Ploiesti. Nu e gluma. Stiu ca tot ce spun eu pare bascalie, dar acum nu ma joc. Vin la Ploiesti. Daca esti prin zona te scot la un cico. Bine?

Micul Yanis creste mare

Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...

Si viata fum!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Felicitari ,Puppi, pentru asa urari!

Sabina,multumesc .

Piciulika, felicitari lui Alex pentru datele de la control!
Sanatate lui Micha, sa treaca repede si fara complicatii!
Sper ca tati sa vina mai repede si tu sa fii linistita .

Yaia, spor la prepararea Dobosului.

Mergi la inceput

Asa, despre mine, iar sunt naspa. Ma puse dracu sa ma duc iar sa ma caut. Chist pe ovarul drept si un rinichi praf tzandari. Chiar radeam cu doctoru care este. Cica uite chistul tau e mult mai mic, nu mai sunt probleme. Eu cum bre, ca data trecuta nu mai era niciun chist. El nu, uite-l aici, a raspuns la tratament si s-a micsorat. Cand ma uit, pai stai neicusoare ca asta e celalat ovar. Am amutit amandoi... Deci mi-a aparut altul, la vecinu...
Apoi ma manaca si-i spun sa verifice si rinichii. Cica ahhh, e cam naspa si ma tot apasa de am zis ca sparg besica, dupa ce ma obligase sa beau doi litri de apa sa vada tot... Cica tre sa-ti mai luam un rand de analize. Eu ada bidonu, ca la cat ai apasat, il umplu cu succes. Deci rinichi marit, alveolele alea sau cu pana mea le-o chema erau dilatate la maxim si posibil infectate, in jur erau blindate cu saculeti de nisip. La naiba! Acu iar stau cu un picior pe pista (asta am vrut sa scriu, nu mi-au scapat mainile in tastatura) si altul pe scara avionului.
Marti iar ma duc la control. Cine a inventat vere ziua asta de marti? Inghit stres (fara al doilea s, pe romaneste) pe paine. Deci exclud posibilitatea ca ceva, cineva, cumva sa-si bage nasul in planurile mele. Sambata aviatoare decolez si pana mea, mor eu peste 50-60 de ani. Pana atunci am o gramada de treaba. Nici sa mori nu mai ai timp in ziua de azi. Basca, pana atunci inventeaza astia elixirul magic si ma vedeti pe la 300 de ani silicoane, botoxuri si pas de caprioara. Parol!

Micul Yanis creste mare

Si viata fum!"

Mergi la inceput