Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (379)
Raspunsuri - Pagina 11
bikmaria spune:
Alina.clau sarcina usoara
Yaia mai este inca timp sa iasa o pestoaica,ai vazut si tu ca s-au spus numai lucruri bune pe aici despre femeile pestoaice
,oricand va fi sa fie,eu iti urez nastere usoara,o bebita sanatoasa ,frumoasa si norocoasa
papanash spune:
La multi ani fericiti si voiosi, draga noastra Carpatina !!!
www.flickr.com/photos/22410163@N08/4446054168/" target="_blank"> pupici
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
papanash spune:
noi bine, in parametri, doar ca nu mai am timp de nimic...
de-abia astept ziua de maine cand pleaca baietii la teatru a=si o sa am timp pt mine de rasfat, epilat, coafor, etc.
am de ceva vreme (10 zile aprox) o stare cam naspa, tensiune in cap mare, am renuntat la cafea si am redus drastic tigarile, degeaba, tre'sa ajung neaparat la medic. la o prima verificare am tensiunea mare (12 cu 6, eu care in mod normal, la trezire am 8 cu 5 si dupa cafea 9 cu 6).
In rest, cu jobul la greu, seara cu copilul si apoi pic lata :)
Va pup si aveti grija de voi....
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
valentina_22 spune:
La multi ani, carpatina, sa fii sanatoasa si fericita !!!
Alina.clau, felicitari pentru bb, sa ai o sarcina cat mai usoara!
Sabina, ma bucur sa vad ca esti tot mai optimista.
Ema, Papanash,Annisia,sanatate multa, iar tu berbecuto drum bun si chefuri de chefuri.
Noi tot pe fuga! Astazi am terminat ultima sedinta cu Alex la gimnastica, nici nu apuc sa-mi trag sufletul ca iar incep de luni cu drumurile de data asta cu Andrei. Nici la el, D3 nu s-a fixat cum trebuie, obligatoriu tinut cat mai mult la soare si facem gimnastica generala. Are picior plat-valg bilateral(platfus).Nu-i grav se rezolva cu multa rabdare si prin gimnastica si ghetute.De luni incep si munca, mi-am gasit ceva la atelierul de creatie al unei amici
(tipa boema cu multe talente, printre altele picteaza fata dumnezeieste orice material textil)Sarcina mea este una de birou, dar pot veni cu ideei si cine stie poate intr-o zi, ma voi putea lauda cu o creatie made mandica.Sper sa iasa ceva frumos. Imi va fi foarte greu deoarece nu am gasit nici un loc la cresa si pana in toamna ma chinui cu Andrei, il voi lua cu mine, voi mai ruga o ruda sa stea cu el, dar cum in ultima vreme m-au ajutat cu "drag", cred ca tot pe mine cade sarcina.
Acum mititelul este un pic racit, muceste la greu, inca nu tuseste. Toata iarna nu am avut nici o problema cu copii si de doua saptamani, tot trecem virusul de la un membru la altul.
M-am linistit definitiv in privinta limbajului lui Andrei. Tipa care l-a vazut, m-a trimis la un psiholog pentru o evaluare. Concluzia tipei a fost ca sunt eu dusa cu pluta si ca am pretentii exagerate de la el. Ma aoleam ca nu-mi arata mana, nasul, ca nu face cutare si cutare lucru. Si la doamna doctor a luat baiatul meu un servetel si s-a sters exact unde i s-a indicat. Am ramas tablou. Deci puiul meu este un copil perfect normal, foarte inteligent,acolo a facut un puzzle, a facut diferenta dintre mare si mic, la pus cuburile la locul potrivit si multe altele, lucruri pe care acasa cu toata staduinta mea nu le facea. Este de o ambitie si o incapatanare rara. Face numai ce vrea el si trebuie lasat in pace.
Astazi am fost cu ei la tunsulici si sunt foarte mandri de noul lor look. Maine avem program de parc si plimbat cu bicicleta.
Cam atat de la noi.... va uram o seara cat mai placuta in continuare si va tzucam pe toti.
Cine stie cand vom mai intra sa dam raportul......
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
Piciulika spune:
mesaj un dejt
carpatino, azi m-am tot ganit la ce-ai pe masa
... si mai ales la ce mi-ai promis!
si-nco data mai apasat: la multi ani!!!
vale, mama suspecta pe micha de platfus, sa-i zic la dr. corectare musai samd. Zis. Ala zambit superior: si ce daca, oricum pana la 7-8 ani nu se face nimic! dezvoltarea poate compenseaza, corecteaza etc. Asa-i modelul aici - spre minunarea lu' mama!
deci nu te stressa prea tare daca nu ai vreme acum de alea...
al meu e in avion, vine - yupee!
micha de 2 zile striga privind avioanele pe cer: 'taaatiii, hai acasaaaa!' Asa serios si rugator, ca mereu imi dau lacrimile...
Piciulika, mami dewww.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n246399.html?try=1&cookieID=1EXPE0R3ZZ11866F9OQWPT3KH6QVW2OHH3VC79G4-02032010-011132" target="_blank">
Michael (8.10.2007) si Alex (16.01.2010)
Povestile nasterilor de ursuletzi-printzi 
SabinaY. spune:
La multi ani Carpatinule!!
Sa traiesti o sute de ani si sa nu te schimbi niciodata!
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla
Yaia spune:
Oare am scris deja ca m-am permis sa bag un ochi la cadoul Carpatinei, in toate cele 4 limbi? Mi-a placut ce-am vazut si am ignorat cealalata treaba importanta pe care o facea in timp ce canta.
Artistii astia!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gabriela77 Yaia, ce pofta mi-ai facut de Dobos, trebuie sa o rog si eu pe mami de Iepuras ![]() ![]() ![]() |
Lasa-lasa, ca ti l-oi face pachet si ti-l trimit la Cluj cand mi-o mai cere Dobos. Sau sa-l trimit direct la Deva, la mama ta? (pe barbata-miu adica, cand cere Dobos)
Yaia spune:
La multi ani, Ema ceamaimica! Muuulti si toti plini de impliniri!