Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (379)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui bikmaria
Yaia mai este inca timp sa iasa o pestoaica,ai vazut si tu ca s-au spus numai lucruri bune pe aici despre femeile pestoaice,oricand va fi sa fie,eu iti urez nastere usoara,o bebita sanatoasa ,frumoasa si norocoasa

Doar azi mai e si nu se intrevede nimic. Eu nu am nimic cu pestoaicele, ca sunt fete de gasca, dar cu pestii nu ma impac deloc, stiluri prea diferite. De, mi-s si eu o geamana capoasa!
Saru-mana si multam de urari!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Piciulika
al meu e in avion, vine - yupee!
micha de 2 zile striga privind avioanele pe cer: 'taaatiii, hai acasaaaa!' Asa serios si rugator, ca mereu imi dau lacrimile...

Iara avusei dreptate! Eu nu stiu ce sa ma mai fac!
Un pentru Micha dulce!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

domne....m-ati nenorocit!!

Dobosul asta...are sare?

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Da, Sabina, SARE direct in burtica, pe coapse, burta....Yamiii, ce pofta mi-e, Yaiaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Picia, iar se inteleg ai nostri si Sara e cu picior plat, ce-o sa se mai rasfate in masaje si mers descult prin nisipCe frumos ca vine tati, ce duios e puiul mic!

Vale, vezi, bravo ca te-ai linistit

Danuta tu nu mai zici nimic, draga? Tot ocupata?

Erina, voi cum sunteti? M-am gandit la tine, cred ca prea mult tragi de tine, intr-adevar, lasa casa si mai odihneste-te, profita si accepta ajutorul celor din jurInca o data m-am uitat la poze! Minunati sunteti!

Sofia sta in leagan langa mine si gangureste fericita, nu stiu cu cine rade si vorbeste, dar e tare implicata...pssssssst...sa nu o deranjezVai, dulce e, mereu ma trezesc cu gura pana la urechi in preajma ei. Si sunt mandra tare, ieri am cantarit-o, la aproape 2 luni cantarim 5,200 kg, de masurat nu stiu, dar e lunguta bine, asta vad dupa haine. Zic eu ca e foarte bine, chiar arata minunat! M-a incurajat si cu lapticul meu, sunt tare fericita!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

wooow, ai mei la 3 luni abia aveau 5 kile.
Gabi, brava!!

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Salutari si de la noi! Acum ne am adunat din perindari. Tare frumos e afara! Andrei a ramas fara carlionti azi, l-am tuns si pe el baieteste. Mai tuseste putin, se pare ca iar are pneumococ in nas si de la mucii verzi se trage si tusea. Bagam aerosoli si picaturi cu antibiotic. In rest nimic. Are 15.6 kg si 97 cm.

Domnisoara a scapat de viroza, insa are niste dureri ciudate pe la subsori, solduri si burtica. Nu stiu cat sunt inventate si cat nu, dar dupa 2 zile de agitatie se pare ca nu e nimic. I-am facut oricum si analize de sange, sa stam linistiti, abia miercuri sunt gata.

Cam asta de la noi. Pupici si weekend placut!

PS Prisi, tare si te astept la un capuccino data viitoare! Sper ca ai ajuns bine. Imi pare rau de graba, eu sunt mereu contra cronometru si eram si stresata cu micuta mofturoasa.

Mergi la inceput

ce poatwe fi mai rau decat o mama bolnava cu copii mega bolnavi, febra, muci, ochi rosii si tuse?

Acelasi lucru plus tata plecat:D

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Of, Sabina!!! Sanatate multa tuturor! Iar tie putere, o sa treaca toate! Doar ca acum e greu si coplesitor! O imbratisare calda si multi de la mine!

Roxana, ce date bune are Andrei! Sunt curioasa sa il vad pe tunsuliciul. A stat cuminte?

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

pana a venit acasa am reusit sa fac 3 portii de macaroane, paine cu unt si dulceata, nu s-a spart decat un singur castron cu paste cu branza si unt (pe parchet), de certat nu s-au certat, medicamentele le-am lasat in seama lui sa le dea, s-a rezolvat si asta.

Sunt io eroina, sau ce :)) Gabi

Valentina, suna bine colaborarea asta a ta.
Multa sanatate puilor tai si tie!

Rox, da, azi a fost o zi absolut superba, Gh a iesit cu mama , Sofia s-a simtit prea rau.

Am reusit azi sa am strict trei mese;)
Nu f mici de fapt cam imensoide...dar doar trei. Acu beau un ceai Earl grey cu un strop de lapte si ma pregatesc sa ma bag in pat sa citesc ceva.

va urez o seara frumoasa si o duminica mirifica!

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna dimineata!

La multi ani Ema! Sa fii sanatoasa si fericita si sa te bucuri pina la adinci batrineti de o viata frumoasa alaturi Sebastian si tati!!!

-------------------------------

Erina mamica Dariei (18.09.2007) si a lui David (9.03.2010)

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput