Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (379)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Annisia, te astept cu drag in Ploiesti. Noi o sa fim cam asa: Intre 11 si 12 baietii merg la bazin, la 14 se culca Vladi vreo 3-4 ore, apoi suntem prin zona. Ne putem vedea ori pana in somnul de pranz al lui Vladi (si cu copiii) sau dupa 14 pot iesi eu pe-afara la o cico. Numa' sa-mi spui din timp ca sa-l arestez pe al meu sot la domiciliu in perioada aia ca sa pot eu pleca.

Edit: Sau varianta 3, dupa 18 la mine acasa sau in vreun parc, cu copiii din dotare.

Andreea, in 15+ si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Annisia, ti-ai facut si analize de sange? trebuie sa faci ureea si creatinina, plus niste sumaruri /uroculturi.
Eu de cand umblu pe la doctori stiu ca nu e de gluma cu afectarile renale.

Ai grija de tine, ca am nevoie sa ma dadacesti inca vreo 120 de ani, ok?:)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Erina, mulsul e tare pacatos.
lasa mulsu, gata. arunca si biberoanele urgent.
Ai instalat lactatia, te vei suprasolicita in primul rand psihic si asta e e horror.

In loc de muls, SOMN!

aminteste-ti:
hippy, flower power tzatza-n vant cu naturalete!!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Yaia, nu ca esti draguta, ma bucur ca ma incurajezi, ce sa zic... Deci fat in direct este? M-am scos. Sper sa nu ma apuce pe meleaguri straine, sa zica lumea ca-s posedata sau cine stie ce grozavii se etrec in buda mea... Hihihih... Ce-ar mai fi? Hahaha... Hai ca m-ai veselit! Bravos gagici!
Aha stai asa, nu pleca, ca vroiam sa te incurajez si eu pe tine. Roaga-te sa nasti mai repejor ca daca te trezesti in preajma zilei mele de nastere mare belea pe capul tau. Se vede nu? Iti dai seama ca plod dragut am fost pentru ai mei... Cred ca de dulcica ce eram mi-au lasat cheile de la casa la 18 ani si au fugit in lume. Au zis ca ajungem toti la balamuc daca mai impartim acelasi acoperis. Hihihi. Nu, cred ca eram o bombonica de copil. Asta era!
Mi-au venit niste colege noi si stand noi la cunoastere de vorba, imi povesteste o tipa despre fata ei. Mai, ma recunoasteam in fiecare vorba. Si se vaita saraca, cum ca nu stie ce sa se mai faca si abia e in clasa intai pustoaica. Eu zic, ba fie-ta e berbeaca asa-i? Ea da, dar de unde stii? Ma risc si mai mult si-i spun ca presimt si ca e cam prin ultimele zile din martie dupa semnalmente. Ea da. Eu zic mai femeie, ia distonocalm de pe acum ca te asteapta timpuri grele. Culmea e ca fetita e nascuta exact pe 31... Hihihihi...

Micul Yanis creste mare

Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...

"Nu-i nimeni drac si nimeni sfânt!
Credinta-i val, iubirea vânt
Si viata fum!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Andreea, vorbim iubita, ca nu stiu cand ajung acolo, cat dureaza petrecerea si alte alea. Ma orientez la fata locului si promit sa te anunt in timp util. Eu sunt cu tot familionul dupa mine, inclusiv bebe. Cred ca suntem la o carciuma, dar nu stiu exact. Nasul meu implineste 80 de ani si e mare chef. Plus ca suntem imbracati intr-un mare stil, deci nu prea e de parc. Dar nu-i batut in cuie, adica daca vrei parc, ma risc. Promit sa nu-mi trag sarmale si valul pe ochi, cu pana din dotare. BIne? Hihihih... (As prefera in pauza dintre bazin si somn a pustiului tau si tare as vrea sa-l vad si pe Vladi. Deci iesim undeva cu picii, ca sa nu te mai deranjez si pe tine. E bine asa? Oricum, vorbim...)

Sabinuta, mi-au luat si pe mama. Dar ma doare la palarie sincer. Simt eu ca sunt super ok si instinctele mele nu prea ma tradeaza. Si apoi, n-am de gand sa astept sa pice drobul de sare. Ma voi consuma suficient cand si daca va fi cazul. Momentan sunt pe val...

Si ca sa nu pierd valul, tre sa plec in secunda asta... Hihihi... Asa ca v-am pupat pe portofel si sper sa nu ma trascanesc de la sampania Carpatinei. Deci, gagici baga fara alcool, ca nu mai are cine sa va pazeasca soro in ritmul asta! Petrecere frumoasa in continuare! Pupici!!!!

Micul Yanis creste mare

Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...

"Nu-i nimeni drac si nimeni sfânt!
Credinta-i val, iubirea vânt
Si viata fum!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Annisia

Yaia, nu ca esti draguta, ma bucur ca ma incurajezi, ce sa zic... Deci fat in direct este? M-am scos. Sper sa nu ma apuce pe meleaguri straine, sa zica lumea ca-s posedata sau cine stie ce grozavii se etrec in buda mea... Hihihih... Ce-ar mai fi? Hahaha... Hai ca m-ai veselit! Bravos gagici!
Aha stai asa, nu pleca, ca vroiam sa te incurajez si eu pe tine. Roaga-te sa nasti mai repejor ca daca te trezesti in preajma zilei mele de nastere mare belea pe capul tau. Se vede nu? Iti dai seama ca plod dragut am fost pentru ai mei... Cred ca de dulcica ce eram mi-au lasat cheile de la casa la 18 ani si au fugit in lume. Au zis ca ajungem toti la balamuc daca mai impartim acelasi acoperis. Hihihi. Nu, cred ca eram o bombonica de copil. Asta era!
Mi-au venit niste colege noi si stand noi la cunoastere de vorba, imi povesteste o tipa despre fata ei. Mai, ma recunoasteam in fiecare vorba. Si se vaita saraca, cum ca nu stie ce sa se mai faca si abia e in clasa intai pustoaica. Eu zic, ba fie-ta e berbeaca asa-i? Ea da, dar de unde stii? Ma risc si mai mult si-i spun ca presimt si ca e cam prin ultimele zile din martie dupa semnalmente. Ea da. Eu zic mai femeie, ia distonocalm de pe acum ca te asteapta timpuri grele. Culmea e ca fetita e nascuta exact pe 31... Hihihihi...

Ba sa vorbeasca de tine, Annisio, strainii astia. Sa se uite la tine si sa te admire si sa se intrebe cu necaz ce-oi face tu la tine acolo...asa, ca sa nu aiba liniste!
Ce ne mai incurajam noi....dar sa stii ca eu nu-s nascuta pe 31 martie si prea breaza nu am fost, nu sunt si nu oi fi!
Culmea, eu am o prietena draga din facultate nascuta pe 30 martie si nu e deloc cum esti tu. E calma si ascultatoare de numa'! Si mama era berbecuta, dar nascuta pe 5 aprilie. Ea nu era zapacita cum esti tu, tata zicea ca e 'rea de gura', era o femeie apriga, dar avea un suflet...si gatea bestial!
Hai ca te pup si inca nu-ti urez drum bun, te astept inainte sa pleci, bineee?

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

La Multi Ani, draga noastra Carpatina!!! Sa ne traiesti sanatoasa si vesela, asa cum te stim!

Cuscra, ce bilant frumos pe Alex al nostru! Ptiu-ptiu! Asa-i ce dulci sunt cu gangurelile lor si ochisorii mari? Vai, ca mereu sunt cu gura pana la urechi in preajma Sofiei si ma extaziez toata la fiecare zambetIar am ras de m-am stricat cu italienii tai!

Yaia, ce pofta mi-ai facut de Dobos, trebuie sa o rog si eu pe mami de Iepuras, ma bucur ca a avut asa succes, eu ti-am zis, de cand cu Dobosul si la noi e mereu solicitat!

Erina, fix asa si C, nu insista deloc cu papa si spune mereu cu nonsalanta ca Sara e foarte bine, ba chiar grasuta, spune ca exagerez eu, nu-ti spun ce emotii am de fiecare data cand o cantaresc, zilele trecute am sarbatorit, trecuse de 12 kg-12,5

Maruntika, mi-e dor de voi, ce dulce e Puppi cu replicile ei!

Annisia, sanatate mult, dar la cum te stiu, nici boala nu se pune cu tine

Sabina, parca te aud mai bine azi, bravo!Sper sa nu mai folosim rigla, daaaaaaaaa???

Celiace mama eroina esti tu alaptatul, bravo!

Bernixule, chiar asa, de ce nu treci la treaba odata?

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

La multi ani Carpatina

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
citat din mesajul lui Annisia

Ce ne mai incurajam noi....dar sa stii ca eu nu-s nascuta pe 31 martie si prea breaza nu am fost, nu sunt si nu oi fi!
Culmea, eu am o prietena draga din facultate nascuta pe 30 martie si nu e deloc cum esti tu. E calma si ascultatoare de numa'! Si mama era berbecuta, dar nascuta pe 5 aprilie. Ea nu era zapacita cum esti tu, tata zicea ca e 'rea de gura', era o femeie apriga, dar avea un suflet...si gatea bestial!
Hai ca te pup si inca nu-ti urez drum bun, te astept inainte sa pleci, bineee?

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

bine zici

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

La multi ani fericitiCarpatinadraga!

Alina.clau felicitari pentru bb2!

Ema sper sa scapi de incizie...brrrr.Am uitat sa-ti multumesc pentru info despre pasaport

Sabina,Annisia multa sanatate!

Mergi la inceput