Hai Cris, Happyjoy! Bravo Catus! Iepu 2010 (119)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Bobita: ma bucur ca suntem pe aceleasi baricade! pe 25 ar fi super dar la mine e un pic mai tirziu 26- 27. adica e clar ca ii pierd rabdarea! desi acum e cel mai rau toti cu care am vorbit sa stea cu copii is in vacanta de primavara cu copii si nu avem aici rude sa ne ajute. ne descurcam noi cumva, aici sotul asista la nastere si taie cordonul. pt el e o experienta deosebita, credeti-ma!

sa stii ca desi nu is dureroase, contractiile pot anunta nasterea. eu eram la dilatatie 5 si nu spuneam nik, am pragul ridicat de suportare al durerii. asa sunt unele femei. se pare ca si noi! pina marti nu ma e mult. tot atunci am si eu control! deci sa fii atenta la cronometrarea lor, cind is regulate la 15 minute (parca? nu mai stiu la cit, poate ma ajuta fetele!) atunci poti sa te duci la spital.

Corimami: am auzit de colici la mame dar lipsa la beby, ca o compensatie. pt hemoroizi aici e o crema super bagbalm http://www.bagbalm.com/ , face minuni.

Dayanara: de ce te duci cu gindul la Arizona dream? adevarul e ca e ca un dream: exotic, nou, palmieri, uneori as mai vrea verdeata.

dupa ce am scris un cearsaf a venit fata mea sa stearga praful pe laptop si am pierdut tot ce am scris! lasa ca o sa vedeti voi!!
trimit si revin ca stau ai mei copii la desene

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

Happyjoy sa ai o nastere usoara si sa.ti tii repede bebelusul in brate!

denisa, cat mai e pana terminati cu totul? cu lucrarile

cenia tu ziceai ca te.ai ingrasat? sau poate te confund, nu de alta dar vad niste poze unde erai ca paiu` de slaba

roxana 37+ silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happyjoy spune:

Fete, multumesc pentru sustinere!!!
Cu jumatatea mea e totul super bine acum altii au luat-o razna...
Voi naste la Medlife.

Diana, analizele suplimentare de la medlife cum se fac gratuit la stat - imediat dupa nastere (la maternitate) sau mai tarziu la medicul de familie? Multumesc pentru raspunsuri (Nu stiu pt ce trebuie rehidratare bb, eu doar am citat din oferta lor...)

Pup toate fetele si va multumesc pentru sustinere!!!

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui annya9
pudra la popo,

Pudra nu face altceva decat sa astupe porii si nu e tocmai recomandata la bebelusi. In plus, cu scutecele de unica folosinta care nu mai lasa popoul se sa 'marineze', nu mai e nevoie de nicio pudra. Parerea mea.

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CoriMami spune:

Fetelor, meseria asta de mama e grea tare....am multe emotii cand ma uit la galusca mica.
acum marea mea grija e ca nu eructeaza...

Mananca 15 min la primul san, apoi o bat pe umar..nimic, o pun la sanul 2 si trage maxim 5 min...

Dupa care ori sughitza f tare, ori se chinuie cu gazele...dar cat as tine-o pe umar nu eructeaza.

Inca nu am cantarit-o si are 8 zile. Trebuie sa producem un cantar.

Mai sunt bebelusi nevaccinati BCG la noi la odisee?

Va pup si sa avem o noapte buna, fara colici si suparari si pt mamicile care sunt inca cu burtica, muulta odihna ca urmeaza vremuri solicitante

Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Dayanara: multumesc pt complimente! nu intru acum sa vad de poze, dar la sarcina asta nu am facut poze de frica sa nu ma sperii!!! or fi de la ceilalti doi copii!nu stiu! stiu ca o sa ma certe fiica-mea ca de ce nu am facut poze in fiecare luna de sarcina, de ce nu are asa poze multe ca primul nascut, dar cica asa faci la primul cu sutele si la urmatorii din ce in ce mai putine!

uite aici balena: http://picasaweb.google.com/celapopa/Martie2010#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annya9 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
citat din mesajul lui annya9
pudra la popo,

Pudra nu face altceva decat sa astupe porii si nu e tocmai recomandata la bebelusi. In plus, cu scutecele de unica folosinta care nu mai lasa popoul se sa 'marineze', nu mai e nevoie de nicio pudra. Parerea mea.

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Aha, era vorba de pudra de Baneocin pe care il cer la internarea in spital ...nu stiu exact pt ce este, nici n-am citit prospectul...mi-au zis pudra...asa m-am gandit cu mintea mea creata ca e pt popul lui bebe...asa ca pe vemea noastra cand mama ne dadea cu talc. Evident cu tu Yaya ai dreptate. Scuze...din graba...si ma gandeam si la crema cu zinc in acelasi timp...

34+ Radu Alexandru
poze noi, 33 saptamani

www.contractionmaster.com/" target="_blank">calculator contractii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui CoriMami
Mai sunt bebelusi nevaccinati BCG la noi la odisee?

DA! Mara mea cu certitudine.. si cred ca si altii!

Mami de doua minuni: Luca si Mara

Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Roxana- teoretic ar mai fi 3-4 zile daca vin cei cu termopanele repede inapoi. Daca vin in 2-3 sapt iti dai seama.....mor cu ei de gat. Sa nu mai zic ca acum camera bebelunei are o mare gaura in perete ca s-a gandit tac'su sa mute usa.
uite cum arata acum camera:

http://picasaweb.google.ro/deni757/Noi#5449654505869982994
Nu mai zic de praful de 2 cm care nu se vede in poza

Denisa, 37 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Happy, se fac in maternitate, de obicei in ziua externarii.
Rezultatele sunt gata cam intr-o luna. Daca nu le primesti acasa, e ok, inseamna ca bebe e sanatos.
Daca vin acasa, atunci are ceva, Doamne fereste.

Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)

Mergi la inceput