Hai Cris, Happyjoy! Bravo Catus! Iepu 2010 (119)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bordeancavio spune:

annya, tu stai pe langa piciul din titulescu, ca daca da, suntem vecine, si eu stau la 5 min de el. are lucruri dragute. la fel si miniblue de vis-a-vis de el.

vio asteptand pe bebe 34+ Tudor Cristian

poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

cenia eu vazusem pozele din california de la mare:)
lasa ca slabim dupa; sper!

denisa mai e putin si sa vezi ce frumos o sa iasa:) intr.adevar e munca multa de curatat

roxana 37+ silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

Nici Tanyai nu i s-a facut BCG-ul.. am inteles ca cel tarziu in mai vor fi gata dozele si vom fi programati sa ne ducem la maternitate sa facem vaccinul..

sani angorjati - am avut si eu problema asta in maternitate si am fost sfatuita de asistente sa nu ma mulg cu pompa pt ca este foarte dureros si nici nu reuseste sa mulga bine.. sa ma mulg manual pana ii detensionez si apoi sa folosesc pompa.. de asemenea innainte de ai mulge sa pun niste comprese calde pe ei ca incepe sa curga singur lapticul.. am incercat asa si a functionat fara dureri prea mari.. noaptea puneam comprese reci pt furia laptelui, iar ziua comprese sau dus cald pt stimulare.. imediat incepeau sa curga si ii mulgeam manual foarte usor

constipatie la bebei - noi ne-am confruntat cu ea si nu cred ca suntem singurii. am fost la pediatra si ne-a dat urmatoarele sfaturi pentru desconstipare: un sfert de supozitor cu glicerina pt copii si masat burtica in directia acelor de ceasornic (a functionat imediat), uns varful termometrului cu crema pt popou sau ulei de masaj al bebeluilui, introdus in popu 1 cm si masat burtica in directia acelor de ceasornic, sau, frunza de muscata spalata cu apa rece, tinut de frunza, uns codita, introdus codita in popou si masat burtica

colici - ne-a dat preventiv gripal baby water syrop, care este un produs naturist si calciu glucoric tot produs naturist.. a spus ca astea sunt bune pt prevenirea colicilor, iar in situatie de criza de colici sa luam sab simplex dar doar in situatie de criza pt ca este medicament, de asemenea este bun ceaiul de colici de la hippsau milupa dar cel de la hipp are si musetel si desconstipa.. astea 2 sunt si mai apreciate de bebei pt gustul lor bun

Daca imi mai aduc aminte ceva va mai spun

Nunta 12.05.2007 --- http://s123.photobucket.com/albums/o296/blue_kidoo/

Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annya9 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bordeancavio

annya, tu stai pe langa piciul din titulescu, ca daca da, suntem vecine, si eu stau la 5 min de el. are lucruri dragute. la fel si miniblue de vis-a-vis de el.

vio asteptand pe bebe 34+ Tudor Cristian

poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#

Da! In zona Garii stau eu. Asa este, au lucruri f frumoase si la Piciul si la Miniblue, insa mai convenabil e Piciul din punctul meu de vedere, ca preturi. Deci suntem vecine!!! Si avem si cam acelasi DPN! Tu unde nasti?

34+ Radu Alexandru
poze noi, 33 saptamani

www.contractionmaster.com/" target="_blank">calculator contractii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui honeybaby

Alina – sper macar sa iti dea cu multa lidocaina. Parca sunt si anestezii pt sarcina dar normal nu la noi.
Arsenic?? Mai au voie sa-l foloseasca ?? Stomatoloaga mea mi-a zis ca e interzis

Denisa, 37 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Nu stiu daca e interzis..

Citat:
citat din mesajul lui babyangel

Ioanact, chiar imi pare rau ca treci prin dureri de dinti..eu am facut infectie pe prima sarcina la 6 luni si ceva, si am stat nu stiu cata vreme cu furtunas de drenaj ..ca atunci se temeau sa iti dea antibiotic...E nasol rau!
dar sa stii ca arsenicul iti va omori nervul si nu te va durea..Iar daca simti ceva, spune-i sa-ti mai puna cateva zile un pansament cu arsenic si apoi sa mergi din nou.
Curaj!

Anca-in 42 saptamani
In asteptarea -ului Codrin Fabian
AMR...2 zile-de data asta PE BUNE!!!
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

Cand va omori nervul? Eu simt ca nu m pot de durere, daca beau ceai cald, chiar si supa/ciorba ma i-a durerea..si inca ce durere ca imi 'da' lacrimile automat.
Si cand sa-mi m puna arsenic, ca abia Marti tb sa merg, atunci m-a programat. Mi-a zis ca daca ma doare sa i-au o fiola de algolcamin, asta am luat-o ieri, ca ma durea ingrozitor, iar dupa 1-2 h iar m-a luat durerea. Imi trece daca tin ceva cald la fata, si cum eram in masina i-am luat un soricel din plus Ioanei si il tineam la fata, asa ma incalzeam si imi trecea.

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justina

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 35+ - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobita2010 spune:

fetele, m-au cam apucat contractiile, nici nu stiu daca sa ma bucur sau nu
toata ziua au fost neregulate si nedureroase, acum incep sa doara - destul de discret
Cenia am vazut mesajul tau ca aveai dilatatie 5 si nu prea simteai durere, si eu aveam ieri 2, dar pana azi nici urma de durere, nici nu stiu ce sa fac - sa stau sau sa plecam la spital - deocamdata sunt relativ neregulate, dar usor dureroase
uf, daca-ar mai avea rabdare pana marti (vineri facem 38)

37+ cu

dpn 02.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CoriMami spune:

Bobita, iti tinem pumnii!

Totusi cronometreaza contractiile. Eu am folosit calculatorul de contractii de la semnatura annyei :)

Cand am vazut ca erau ba la 15 ba la 6 min am plecat la spital, si bine am facut pt ca in 5 ore am nascut.

Doamne ajuta sa fiti bine, fii calma daca bebe vrea sa vina, e ok :)

Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annya9 spune:

Bobitza, baga un cronometru. Binenteles ca te bucuri. Bebe e la termen si acum, asa ca stai linistita si gandeste-te ce trebuie sa faci in caz ca pleci la spital! Sa nu ne lasi sa ne perpelim aici, sa ne zici si noua ce faci.

34+ Radu Alexandru
poze noi, 33 saptamani

www.contractionmaster.com/" target="_blank">calculator contractii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui annya9

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
citat din mesajul lui annya9
pudra la popo,

Pudra nu face altceva decat sa astupe porii si nu e tocmai recomandata la bebelusi. In plus, cu scutecele de unica folosinta care nu mai lasa popoul se sa 'marineze', nu mai e nevoie de nicio pudra. Parerea mea.

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Aha, era vorba de pudra de Baneocin pe care il cer la internarea in spital ...nu stiu exact pt ce este, nici n-am citit prospectul...mi-au zis pudra...asa m-am gandit cu mintea mea creata ca e pt popul lui bebe...asa ca pe vemea noastra cand mama ne dadea cu talc. Evident cu tu Yaya ai dreptate. Scuze...din graba...si ma gandeam si la crema cu zinc in acelasi timp...

Baneocin pudra e pentru buric, in cazul in care face ceva infectie sau roseata, se da cu Baneocin pudra.

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Bobita- eu vb am vb cu dr sa ma duc cand contractiile sunt la 5 min.adica cand sunt la 5 min sa ma duc sa fac dus, sa ma pregatesc si sa vin usor fara graba spre spital.
Am inteles ca intai sunt neregulate apoi devin regulate cam la 15 min si tot scade timpul dintre ele.
Eu am senzatia ca vrea sa nu mai apuc epidurala pt ca niciodata nu a zis " vrei e epidurala , sigur, o facem" . Au fost numai faze de genul " atestezistul decide nu eu" "totul e ok pt epidurala" parca spera sa renunt... sau mi se pare..

Roxana - as avea rabdare dar mi-e teama ca nasc si nu am nici macar usa la camera si temp constanta. Nici de curatenie nu mai am energie.

Denisa, 37 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput