Hai Cris, Happyjoy! Bravo Catus! Iepu 2010 (119)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

Bun gasit fetelor!

Am vazut ca m-ati scos din listuta ca n-am mai dat vesti dar eu va citesc aproape zilnic sunt la curent cu tot dar nu prea am timp de scris.Sunt cu amandoi copii acasa baiatul de 3 ani jumate si fetita de 2 ani si dee avem program ca la armata somn, papa plimbare,cumparaturi,papa, somn iara la pranz etc si daca mai apare si cate o raceala e de groaza plus ca burta asta ma incetineste si eu ma ocup singura de ei ca dee sotul e la servici.

Felicitari mamicilor care au nascut si sarcina usoara in continuare celor care mai au cateva saptamani!(ca mine )

Eu sunt bine nu am avut probleme deosebite,sarcina a fost usoara acum astept si eu sa nasc dar mai am de asteptat,de abia am 35+ saptamani nu am stabilit nici o data pentru ca voi naste natural ca si pana acum cu epidurala cand o vrea bebe.

Apropo Honeybaby nu te mai necajii ca si eu am asteptat la baiat pana la 41 sapt si 4 zile de mi se luase orice frica de nascut, nascuse toata lumea in jurul meu si restul lumii ma stresa nonstop cu telefoanele, dupa ce am nascut in 2 zile am uitat de perioada aia stresanta .

Nemary iti multumesc pentru urarile de bun venit de pe forum de acum ceva vreme dar zau daca am avut timp sa iti scriu.
Sper sa mai am in telefon numarul tau de telefon (daca nu l-ai schimbat de acum 2 ani)sa iti dau mesaj cand voi naste fetita asa cum am facut la clopotica Eveline.

Ma duc sa ma bag si eu la o portie de somn cu copiii ca acus se scoala si ma iau de buna..., mama mergem in parc, la mall, la .....etc?

Emilia cu si mamii de
Eveline Mihaela (05.02.2008) si Alexandru Paul (16.08.2006)

poze cu noi si Eveline

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Emilia – eu nu ma grabesc cu nascutul.

Roxana – mie imi place mai mult cu goluri in parti, par mai supla, dar…..au inceput toti ca am burta tuguiata si fac baiat. Toti insemnand oameni pe strada si in supermarket, ma opresc ca sa-mi spuna ca am baiat. Nu stiu de ce am dat bani pe 4D cand avem atatia stiutori.
Parca Nafi are burtica cu goluri asa.

Rebiana – nu ma stresez ca misca rar dar acum nu miscase deloc. Sotul zice ca sunt cu capul, cand o sa iasa o sa ma rog de ea sa doarma noaptea si acum vreau sa dea din craci

HappyJoy- nastere usoara maine Sa ne da-I de veste.
Pana la urma nasti la cmu ?? Cum sotul cum te ma intelegi?? Sper ca ati rezolvat toate problemele

Alina – sper macar sa iti dea cu multa lidocaina. Parca sunt si anestezii pt sarcina dar normal nu la noi.
Arsenic?? Mai au voie sa-l foloseasca ?? Stomatoloaga mea mi-a zis ca e interzis

Denisa, 37 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Sa vedeti faza tare : ieri termina cu montatul centralei si instalatia de gaz. Eu super fericita ma duc la baie, incerc apa calda la chiuveta nimic dar se auzea curgand. Ma uit , curgea la cada. Hmmm, la cat de nervoasa eram, zic bun si asa. Ma duc la cada... apa rece. Pa baitza mea cu spuma
Azi vine tata pune centrala la punct , merge apa calda tot. Ma apuc dat folia jos dupa cada imi aduc din vechea baie sampon, gel de dus , balsam etc. ma suna sotul : vine cei de la termopane sa ia usa de la baie (e gresit facuta si trebuie refacuta).
Si uite asa nu fac nici azi baie in baia cea noua.
Cand ma gandesc ce praf o sa se faca in ea fara usa mai apuca groaza.

Mergi la inceput

Bravo Cactus!!!
Bine ai venit bb VLAD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Nemary multumesc mult de pont, o sa ma uit dupa jucarii de genul asta deci si cred ca o sa mai iau si o mica bijuterie gen pandantiv.
Hai ca usor usor m-am lamurit si mi-ati dat idei tare bune, multumesc inca o data fetelor!

Emiliapop bine ai revenit! Cred ca te refereai la babyangel (Anca), sincer si eu ma incurcam in nick-urile asemanatoare si inca ma mai incurc...

Ma intorc la calcat, pauzele lungi si dese cheia marilor succese sau una si mai buna pe care o utiliza profesoara mea de dansuri: Decat mult si fara rost, mai bine putin si prost

37+ cu micutza Ilinca
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/IlincaInBurtica#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Salutare!

Felicitari, Catus, refacere usoara si mult laptic!

Happyjoy, crissintibun, nasteri usoare va doresc!

Happyjoy, cred ca nasti la privat, nu? Analizele de care spui sunt gratuite la stat, sunt cele pt. care bebe e intepat in calcai, poate ai auzit. Nu sunt moft, daca poti sa le faci ar fi bine.
Insa n-am inteles ceva: de ce e nevoie de perfuzii pt. rehidratare la bebe? N-am auzit de asta pana acum.

Ramy, trebuie intariti muschii abdominali. Cu cat ii exersati mai mult, cu atat se inchide mai repede orificiul.
Pune pe bebe sa doarma pe burta, de cate ori poti, sub stricta supraveghere! Eu il pun numai langa mine in pat, cat dorm ceilalti doi, ca sa nu-i apuce joaca prin zona.
Pozitia asta e f buna, mai ales ca bebe va incerca sa se ridice si incordeaza burtica fara sa hernieze nimic.
Daca vrei musai, poti sa-i pui un plasture special din farmacii, de la Chicco. Insa nu-ti recomand decat daca nu vezi nicio imbunatatire in timp.
E oarecum normala la bebelusi prematuri, ca si problema cu soldul (e mai frecventa la fetite). Pt. asta poti folosi 2 pampersi si pozitia broscuta la somn, la tinut in brate ori pe burta ta.

Va multumesc pt. aprecierile la adresa motanului.

Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Castelana , Rebi, Mihaela si celorlalte fete uite si voua cate o pentru incurajari si intelegere!

Ioanact, chiar imi pare rau ca treci prin dureri de dinti..eu am facut infectie pe prima sarcina la 6 luni si ceva, si am stat nu stiu cata vreme cu furtunas de drenaj ..ca atunci se temeau sa iti dea antibiotic...E nasol rau!
dar sa stii ca arsenicul iti va omori nervul si nu te va durea..Iar daca simti ceva, spune-i sa-ti mai puna cateva zile un pansament cu arsenic si apoi sa mergi din nou.
Curaj!

Emilia, sa stii ca nu esti scoasa din lista..dar s-a facut o listuta mai jos cu numele fetelor de la care asteptam vesti!
Vezi ca a functionat?? Doar asa mai aflam cate ceva si de voi! Eu sunt cea cu sarcina in "prelungiri".

Am zis ca sambata ma internez si daca o fi sa mai stau cateva zile pana nasc..eu acasa nu ma mai intorc tot 2 in 1!!! Am sa ii spun si la nenea Dr!!

In dupa-masa asta am mai tras o tura de plans, pentru ca mi-a aparut prima vergetura langa buric . daca nasteam la termen, in 9 nu aveam nimika..sau in 12 cand am avut programarea acuma imi da nenea dr bani de chirurgie plastica??

Anca-in 42 saptamani
In asteptarea -ului Codrin Fabian
AMR...2 zile-de data asta PE BUNE!!!
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

Mergi la inceput

Anca - ar trebui sa-i spui lui nenea dr sa-ti plateasca operatie estetica.
Sorry stiu ca nu e de ras. Uite o sa nu vi cu batul dupa mine.

Cred ca a ajuns cola de azi dimineata la bebeluna sau e suparata de daramatul peretilor ca mai are putin si scoate o mana prin chiloti si un picior prin sutien

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annya9 spune:

Babyangel, cred ca nu mai poti...ca vorba aia, m-am saturat eu care sunt doar in 34 de saptamani, dar tu... Fa si tu ce a facut Oana...o tura prin mol, ceva picant, o baie calda, un giugu-giugu, poate-poate...

Azi am fost la Piciul si evident ca s-au lipit de mine o alta gramada de body-uri si izmenute, dar am fost si la farmacie si m-am pregatit pentru bebe de colici, pudra la popo, betadina, bephanten, pentru mine Garmastan...si uite-asa am mai cheltuit cate ceva...n-a fost sotul si mi-am facut de cap!!! In schimb un drum care de obicei il fac in 10 minute, acum l-am facut in juma de ora, n-am vrut sa ma efortez sa risc cine stie ce...

Happyjoy nastere usoara maine si asteptam vesti!!!

34+ Radu Alexandru
poze noi, 33 saptamani

www.contractionmaster.com/" target="_blank">calculator contractii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna din nou, tot pe fuga!

Felicitari Catus! Bne ai venit pe lume Vlad! Sa ia o viata minunata!!!!

Babyangel atunci marti. Citisem pe diagonala.

Castelana, David nu doarme toata noaptea are 3-4 treziri. Multumim pentru mesaj!

-------------------------------

Erina mamica Dariei (18.09.2007) si a lui David (9.03.2010)

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput