Bravo ATB! Iepurasi 2010 (117)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CoriMami spune:

Ioanaa 28, tare dulce bebe Ovidiu, ce guritza, ce ochisori...un scumpel!
Nafi...aveam un mic hemoroid, nevinovat..care nu ma deranja decat f rar. Dar la nastere..asta e, s-a facut balaur si a mai adus si un fratior.
Poate in noaptea asta am si eu noroc de mai mult somn.
Desi azi a dormit 4-5 ore legat ...si acum e cam fresh.

Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia13 spune:

Salutare la burticute si mamicute.. Am vizionat toate pozicile cu bebei si am ajuns la concluzia ca odiseea noastra e plina de bebei parosi hihihi. Eu tot timpul mi-am dorit sa aiba par si exact asa a fost. Noi suntem bine, papam si dormim, doar ca nu-i trec bubitele de la poponet.azi nu l-am mai dat cu sudocrem am pus pudra Baneocin sa vad dk merge mai bine.

Dayanara , ti-am admirat carutul e ff frmos .

II zic si eu FELICITARI lui VLADI ,sa-i traiasca flacaul sa fie sanatos. S-a ridicat f repede. Eu am stat o zi in postoperatoriu si a 2a zi la rezerva ,dar de abia spre seara am mers mai binisor.

PT FETELE CARE FAC RANI LA SANI: in spital mi-au dat comprese cu LANOLIN sunt ff bune, le tineti mereu la san si imediat se refac. Eu ma dadeam cu Garmastan, dar cand mi-au dat ei comprese lanolin imediat ranile s-au uscat si au trecut. Sunt si comprese si unguent, mie mi-au dat din amandoua, dar compresa mi s-a parut mai buna ca o lasi la san si e imbibata bine cu solutie.

Ma duc sa vad ce face bebe. va pup pe toate nu stiu cand mai intru, dar ma gandesc la voi. va tin pumnii la toate si nasteri usoare

Delia13 mamica fericita -DavidAndrei
http://family.webshots.com/photo/2154004650105762323bvXXik

http://family.webshots.com/photo/2885373460105762323wILfdR- poze Cu DAVIDUTU Adreiutu
http://family.webshots.com/photo/2885373460105762323wILfdR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Citat:
citat din mesajul lui Jasmine

as vrea sa te intreb ceva : hemoroizii i-ai avut din timpul sarcinii sau au aparut dupa nastere?

e posibil sa nu avem dar sa apara dupa nastere?

36+

din pacate pot aparea. eu in timpul sarcinii am avut dar nedurerosi, insa dupa ce am nascut jale mare, doar daca puneam supozitor cu diclofenac ma lasa durerea.

Mari de Daria Maria(29.01.2008) 36+
Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

vio multumim de vesti de la vladi!
abia astept sa.i vad acasa :)

child pai daca zici ca la cantar nu renunti, incearca si cantareste.l la cateva zile, o saptamana, altfel mai rau te stresezi

delia merci

yaia imi inchipui ca stia aia ce stia de hemo albastru, dar la cum suna m.a bufnit si pe mine rasul :))))

roxana 37+ silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioanaa28
Problema mea cea mare remedii pt sani, in afara de Garmastan si Bepanthen mai stiti? Innebunesc de durere

Eu am auzit lucruri foarte bune despre www.smartbuy.ro/articole-pentru-mamici-si-gravide/lansinoh-crema-tratament-lansinoh-pentru-iritatii-san-10-grame~1077976.html" target="_blank">Lansinoh. Personal, am folosit doar tampoanele de sani de la ei, nu si crema, pentru ca nu am avut nevoie.

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Citat:
citat din mesajul lui bordeancavio

mai, dar chiar cadoul asta de la Cora e diferit rau de la magazin la magazin. eu ieri am fost in lujerului, dar nu mi-a dat ca cica am cardul de la pantelimon si nu mergea, m-am si enervat, nu stiam ca conteaza. ma rog, dar au dat in fata mea cateva pachete si toate aveau si biberon, era separat, se vedea. azi am fost si eu sa iau din pantelimon, si biberon pauza!!! doar cutia, un borcanel de mancare, vorba denisei expira cand bebe are 3 luni si o revista. ma rog in cutie sunt ceva chestii, dar eu vroiam biberonul

vio asteptand pe bebe 33+ Tudor Cristian

poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#

si eu tot de l pantelimon am luat cadoul dar nu era niciun borcanel. cine stie cum sunt facute cutiile

Mari de Daria Maria(29.01.2008) 36+
Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bordeancavio spune:

nemary, , deci difera la acelasi magazin?!?!?!?! la mine era cutia si pe langa ea mi-a dat revista superbebe si borcanelul. adica nu era in cutie. si doar unul. nu cum ziceau fetele 2. acasa am deschis cutia si pauza biberon. ma rog... nu e mare lucru, dar asa ca idee ma deranjeaza, cum vine asta, se da diferit la magazine dar si la acelasi magazin!!! ce sa le zici, ca o sa zica, asa e oferta... bla, bla, bla.

vio asteptand pe bebe 34+ Tudor Cristian

poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Citat:
citat din mesajul lui Delia13
Am vizionat toate pozicile cu bebei si am ajuns la concluzia ca odiseea noastra e plina de bebei parosi hihihi.

eu ma astept ca al meu sa fie Kojak

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riella_ela spune:

Buna seara gravidute! Am intrat sa va salut si sa le doresc succes mamicilor!Am observat ca aproape in fiecare zi mai apare cate un "iepuras", noi speram sa mai stam macar o saptamana, abia marti mergem la control sa vedem ce si cum.Revin cu vesti noi si bune sper saptamana viitoare.

http://community.webshots.com/user/riella82

riella_ela 36+cu Andrei Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Mai fetelor, ati vorbit atat de cadoul de la Cora si sunt intrigata ca lipsesc produse din pachete.
Uitati www.cora.ro/ev_hiperbebe.php?p=ev_hiperbebe" target="_blank">regulamentul de pe site-ul lor.
Acolo scrie ca toate cutiile contin ce scrie in lista, nu doar anumite produse, si ca pachetul se poate ridica de la oricare sediu Cora.

Printati-l si voi si dati-le cu el in cap, dupa ce ca mergeti acolo gravidute sa le faceti vanzare, mai si fura diverse obiecte. Nu asta conteaza, dar gestul este extrem de urat, nu le-ar strica o reclamatie.

Asta ma duce cu gandul la diverse alte oferte ale hipermarket-urilor (servetele umede 1+1 gratis, sau pachet de scutece + paturica, etc). "Se epuizeaza" rapid stocul dar imediat dupa aia apar diversi insi care vand servetele la juma de pret, paturici la 5 lei, etc. Oare de unde le au?

Gata, m-am racorit, si-asa azi am avut o zi plina de stres. Ma duc sa pregatesc copiii de nani si incerc sa revin.

Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)

Mergi la inceput