Bravo ATB! Iepurasi 2010 (117)
Raspunsuri - Pagina 13
babyangel spune:
Delia13 Pt bubite, daca "se ingroasa gluma", este o crema ieftina, pe baza de cortizon, care isi va face efectul:Nidoflor. Dar este recomandat sa il folosesti doar daca afectiunea este mai mult decat o iritatie de scutec, sau pe fata -acneea sugarului. Sper sa-i treaca repede la puiut.
Child, e foarte fain linkul cu alaptatul. Tu ai respectat ce scria acolo..so daca da, chiar nu ai facut ragade?
Eu ce sa zic..nu stiu daca sunt urmatoarea pt ca piticotul me se joaca cu nervii nostri
.
Despre plans, eu zic ca daca nu are colici, il poate linisti si suzeta, dar am citit de curand ca bebelusii se linistesc daca ii tinem aproape de inima mamei, sa ii simta bataile, mai ales in prima luna de adaptare la mediul extrauterin.
O fi sau nu adevarat...nu stiu, dar poti incerca!
Camilecu , citeam recomandarile tale pt a grabi nasterea. Sincer nu imi arde sa fac
, nu pentru ca nu as avea pofte,ca am..dar ma gandesc la al meu sot ca ii piere cheful cand apar eu ca ursul Baloo, incercand sa par sexoasa
In rest, zi de zi fac curatenie, am sters si geamuri , am scuturat si mochete, covoare , am iesit si la cumparaturi cate 1-2 ore..asta e ! Tot o sa vina bebe, ca mai tarziu de sambata nu ma mai lasa medicul ca devine riscant!Asa ca, trebuie sa am rabdare, ca cel tarziu sambata imi voi vedea si eu lenesul![]()
Anca-
in 41 saptamani
In asteptarea
-ului
AMR... cat vrea Codrin Fabian!!! 

si mami de
Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca
marsy_baby spune:
Buna mamici si burtici!
Micuta mea creste pe zi ce trece si o iubesc tot mai mult
...Fetelor voua bebeii vostrii nu stranuta des?Ca a mea km stranuta des si de cand am nascut-o are nasucu infundat pe care il curat cu ser fiziologic,dar degeaba
Dr-ita a zis k n-are nimic ci doar se curata de lichid amniotic,oare asa sa fie?
Felicitari Vladi pt bebe!
Cum as putea sa vad pozele cu bb-lushii vostrii?
Mami de Daria Marcela
26.02.2010
http://www.flickr.com/photos/marse_covaci/
nemary spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dianami Mai fetelor, ati vorbit atat de cadoul de la Cora si sunt intrigata ca lipsesc produse din pachete. Uitati www.cora.ro/ev_hiperbebe.php?p=ev_hiperbebe" target="_blank">regulamentul de pe site-ul lor. Acolo scrie ca toate cutiile contin ce scrie in lista, nu doar anumite produse, si ca pachetul se poate ridica de la oricare sediu Cora. Printati-l si voi si dati-le cu el in cap, dupa ce ca mergeti acolo gravidute sa le faceti vanzare, mai si fura diverse obiecte. Nu asta conteaza, dar gestul este extrem de urat, nu le-ar strica o reclamatie. Asta ma duce cu gandul la diverse alte oferte ale hipermarket-urilor (servetele umede 1+1 gratis, sau pachet de scutece + paturica, etc). "Se epuizeaza" rapid stocul dar imediat dupa aia apar diversi insi care vand servetele la juma de pret, paturici la 5 lei, etc. Oare de unde le au? ![]() Gata, m-am racorit, si-asa azi am avut o zi plina de stres. Ma duc sa pregatesc copiii de nani si incerc sa revin. Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005) |
daca as fi avut chef sa citesc regulamentul... si daca stiam ca este si o lista cu continutul cutiei sigur le facea scandal. dar acum...sa le spun ce? cine ma crede ca nu am primit toate produsele din lista?
neseriosi, ce sa mai zic

Mari
de Daria Maria(29.01.2008)
36+ Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
Daria
babyangel spune:
Marsy, ti-am trimis PM.
Anca-
in 41 saptamani
In asteptarea
-ului
AMR... cat vrea Codrin Fabian!!! 

si mami de
Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca
greenfrog spune:
Buna seara fetelor,
vineri ne-a vizitat si pe noi pediatra. Avem 3,5 kg am recuperat in doua saptamani greutatea pierduta in maternitate, adica 350 de kg. Dr a zis ca suntem bine, vom continua fara supliment, doar cu lapte de la san. Ne trezim des, cam la doua ore si cerem de mancare. Nu ne place deloc sa stam pe umar ca sa scoatem gazele si adormim greu dupa aceea.Noaptea, intre orele 3-6 avem party
, desi incerc din rasputeri sa il adorm. am decis sa incep sa ii citesc dintr-o carte ca am cam epuizat povestirile improvizate. Plangem rezonabil iar colicii sunt sub control. Traiasca Infacol-ul!
Ma alatur si eu cu felcitari pentru Vladi si fetele care au nascut zilele astea! Sa aveti bebei sanatosi, mancioasi si fara colici! Am mai recuperat un pic cu cititul din urma dar tin pasul greu.
Anca tu la un moment dat ziceai ca ai avut probleme la prima sarcina cu epiziotomia? am ajuns la concluzia ca e extraordinar cand e facuta cum trebuie
, dupa doua zile mi-am revenit pe deplin, nici nu o mai simteam.
va pup pe toate
jasmi spune:
seara buna fetelor!
vin cu vesti triste de la OanaIacovita. ea m-a rugat sa va pun si pe voi la curent
pe la amiaza, oana a ajuns la urgente din cauza asa-zisului ulcer despre care tot credea ca-i face probleme in ultima vreme. i-au facut acolo ceva investigatii si s-a ajuns la concluzia ca de fapt nu e ulcer ci o pancreatita - in stare avansata (daca ar fi descoperit-o mai devreme ar fi fost mult mai bine) ... deci o treaba serioasa si grava.
acum ea e internata in spital, departe de bebe si sot, cu o sonda pana in stomac, sa elimine toata mancarea care mai e pe-acolo ... zilele astea nu mancare, nu apa - ceea ce ar putea afecta lapticul ... mi se rupe sufletul stiind cat e de important si cat vrea o mamica sa-si alapteze puiul . acum e sub tratament in perfuzie, si se mulge in incercarea de a-si salva laptele pt cand se va intoarce acasa peste o saptamana.
vrea sa va rugati si voi pt ea sa treaca repede si bine peste incercarea nedreapta la care e supusa din nou, si sa-i mai dati cate un telefon de incurajare, sa-i treaca macar timpul mai usor
noapte buna!
Jasmi -
de
scumpa Iulia (10 februarie 2009)
Bumbitza spune:
Fetelor, cum se ia Oscilococcinum-ul, la cate ore? Ca nu l-as suna pe dr la h asta si vreau sa iau totusi ca vad ca avanseaza viroza asta a mea...
Paracetamol simplu stiu ca am voie sa iau, bag si o pastiluta dintr-asta si la pat cu mine. Offff
36+ cu micutza Ilinca
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/IlincaInBurtica#
honeybaby spune:
vaaaai , am citit de cel putin de 10 ori mesajul de la Jasmi ca sa fiu sigura ca e adevar. Speram sa fie o greseala ceva

Offf cum e nedreapta viata asta. Sper sa se rezolve cat mai repede si sa poata pleca acasa.
Chiar trebuie sa stea o sapt ??
Ma rog pt Oana sa se faca repede bine si sa ajunga acAsa la Eric si sot.
Bumbitza - poti sa iei la 6 ore. Fara cofeina si ceva mentolat pt ca ii diminueaza efectul. Sanatate
Denisa,
37 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
Dianami spune:
Mari, nici eu n-am stiut de regulament pana in seara asta. Cand am citit ce ati patit, am zis ca trebuie sa scrie ceva de campania asta. Si asa am gasit lista. Poate va fi utila fetelor care vor merge zilele astea.
Am sunat-o pe Oana, vorbeste greu datorita sondei nazale. Maine vine dr. ei ginecolog si vor decide daca ii vor opri lactatia, in functie de tratamentul pe care il va primi. Mi s-a parut tare trista, nu-mi pot inchipui prin ce trece, stiindu-si bebelusul nou-nascut acasa. Azi i-a trimis lapte muls
.
Sper din tot sufletul sa fie bine, pancreatita e o boala grava si parsiva
.
Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)
marsy_baby spune:
Ms mult babyangel
!Mai poti cu burtica?![]()
Oanaiacovita - imi pare tare rau pt tine,Ne
pt tine k DD sa te faca bine si sa fi din nou alaturi de familie si de bebelusul tau!Multa sanatate!
Mami de minune mica Daria Marcela
26.02.2010