Bravo, ate! Hai babyangel, vladi! Iepu 2010(116)
Raspunsuri - Pagina 16
briza_marii spune:
Vladi eu chiar am intrat special sa iti urez toate cele bune pt maine. Sa de-a DD sa treceti cu bine de operatie. Asteptam SMS-ul cu vesti bune!
Ate felicitari pt bebeTheodor! Refacere usoara si bebe sa fie cumintel si fara colici
35+
Eric Mihai
andra_s spune:
ATE FELICITARI!!! BINE AI REVENIT ACASA!!! BEBE THEODOR SA FIE SANATOS SI PAPACIOS!!!
HAI VLADI!!! HAI BEBELE EROU AL ODISEEI NOASTRE!!!
POZE
Mami de minune mica
Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers
!!!
Ioanact spune:
Buna seara!
ate bine ati revenit acasa! Recuperare rapida si mult laptic pt bebe Theodor!
Scot si eu
pt Vladi!
NASTERE USOARA VLADI!
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
34+
- Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
babyangel spune:
Nu am apucat sa citesc din urma, dar am vazut ca s-a scinmbat titlul la capitol, asa ca:

FELICITARI ATE!! SA ITI TRAIASCA IEPURASUL SI SA VA BUCURATI DIN PLIN DE EL!!

HAI VLADI!! ITI TINEM PUMNII SI SA DEA DOMNUL SA FIE TOTUL ASA CUM ITI DORESTI!!

eu voi recupera dimineata, ca acum sant Obosita..Azi "mi-am inecat amarul" in cumparaturi
..asa ca sunt franta!
Pe maine!
Anca
In asteptarea
-ului Codrin Fabian
AMR 24 de ore!!! 

si mami de
Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca
honeybaby spune:
Ate- bine ai venit acasa !! Acomodare usoara
Delia- la gat de ce ii dai cu spirt ??
Hai Vladi
Iar am uitat tot ce vroiam sa zic ..
aaaa Am fost la eco, bebeluna se mentine fotomodela. E foarte jos. La controlul de masa se simte capul dar colul e inchis.
Doctora tot spera sa vina pana in Paste ca sa plece si ea de paste ![]()
Denisa,
36 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
miria_cristina spune:
DELIA - Pe bebei sa nu-l speli cu nimic in afara de apa.
Nu incerca nici un ceai, cu atat mai mult ceaiul de musetel, care face mai mult rau decat bine.
Nu folosi spirtul. Este mult prea puternic pentru pielicica lor inca neformata. Poti folosi Betadina prin tamponare si uns dupa aia cu Bepanthen.
Cristina +32
si Maria Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu
http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/
atb spune:
Felicitari Ate!!!
Chiar intrebam de tine zilele trecute. Refacere rapida si mult laptic . Iar bebe Theodor Stefan sa fie sanatos, papacios si necolicios!
Vladi, hai nu mai fi asa modesta! Cum sa nu scoatem noi motatele pentru tine? Nu stii ca ele emana energie pozitiva?
Si noi asta vrem sa-ti transmitem, energie pozitiva pentru o nastere usoara!
Haide Vladi!!! 
Roxana, sa stapaniti sanatosi caruciorul, e f elegant si futurist in acelasi timp! Dar parca tu mai aveai inca doua carucioare, unul ramas de la Ivan si altul cumparat intre timp, nu? Cu alea ce faci?![]()
Oana, offf, ma rog sa treaca perioada asta nasoala la voi, sa prindeti zile si nopti mai bune fara colici si suparari, sa te poti odihni cat de cat si tu, ca alrfel te paste vreo depresie...
Adriana
38+
Denis Alin si mamy de
Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)
nemary spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui oanka80 honeybaby folosesc si eu la greu garmastan si lanolin de la bioclin si nu au nici un efect caci la urmatorul supt rana se umezeste iar. ma dau si cu lapte dar nu vad nici o schimbare ![]() dayanara culoarea si textura le-a vazut pediatra si cica sunt ok (culoarea mustarului) numai ca ma gandesc eu daca e normal sa faca de 3 ori in decurs de jumatate de ora? Oana mami fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)![]() poze |
foloseste un mamelon din silicon pe timpul alptarii iar apoi spala sanul si lasa-l descoperit; baile de aer or sa vindece rana impreuna cu garmastanul.
Mari
de Daria Maria(29.01.2008)
36+ Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
Daria
vladimirescu spune:
Andra_s, multumesc mult pt mesaj - nu stiu cum ti-ai amintit tu, ca pe la inceputul odiseei, cind eram eu in saptamina 7, Floricica al meu a fost declarat la un moment dat "luptatorul odiseei"... pina si eu aproape uitasem :)) Mi-a facut tare bine ca ti-ai amintit, draga de tine...
Eu sint increzatoare pt miine, chiar daca desigur am emotii, tocmai din cauza asta: daca in saptamina 7 am avut singerarile alea groaznice, cu galeata, cu eliminare de cheaguri uriase si de bucati de mucoasa uternia, de am fost sigura si eu si doctorita ca a fost avort spontan si nu mai e bb in burtica, iar apoi la spital i-am auzit inimioara, ca s-a tinut bietul Floricica ca un viteaz destoinic de mama lui si nu s-a lasat si a crescut apoi ca Fat Frumos, fara nici o alta problema... pai mie chiar mi-a intrat in cap ca e dar curat de la Dumnezeu, basca la 42 de ani cind imi luasem gindul ca mai fac copii...de aia cred cu tarie ca DD il ocroteste pe Floricica , si pe mine, ca sa am grija de el...
(scuzati patetismul - e normal, inainte de nastere!)
Va multumesc pt majoretele-motate-agitate - e tare simpatic sa le vezi linga numele tau :)
Si va multumesc din suflet pentru tot sprijinul grozav pe care mi l-ati oferit de cite ori am nevoie!
Va promit ca, in masura in care alaptatul meu cu probleme si nesomnul o sa-mi permita, o sa fiu cit de curind din nou pe forum sa va ajut cu ce pot eu vis-a-vis de micile griji care vor aparea in legatura cu ingrijirea micilor nostri iepurasi sau cu ce veti avea nevoie!
Va imbratisez pe toate cu drag!
Si acum imi iau in brate iepurasul cel mare - sa stiti ca eu chiar Iepuras ii zic lui Vladimir de cind s-a nascut :)), ca doarme ca un ingeras linga mine, si ma cufund in bucuria de a fi mama de copii buni si sanatosi...Asa sa ne ajute Dumnezeu pe toate!
mami de vladimir (4 ani si 7 luni, bun si dragastos)
Rebiana27 spune:
Carmen la multe lunitze si anisori pentru mica Sofia! 
Vio super fain! S-a indeplinit visul! In noaptea respectiva a debutat travaliul. :)
Vladi gandurile-mi sunt la voi!! 
Anca sper sa se decida bebe Codrin sa vina pe lume cat mai curand! 
Mami de doua minuni: Luca si Mara
Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...
I can't fake with dignity so i'll not try!!