Bravo, ate! Hai babyangel, vladi! Iepu 2010(116)
Raspunsuri - Pagina 17
honeybaby spune:
Fiecare cu ce-l doare: daca tot zice dra ca nu mai am mult am tras rapid o serie de poze
Denisa,
36 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
Rebiana27 spune:
Denisa am uitat sa zic ca banuiesc ca vine Maya mai devreme de Pasti daca are capusorul asa jos!
Tare faine pozele!!
Ma uit cu asa drag la ale mele graviduta... ce demult pare!!
Mami de doua minuni: Luca si Mara
Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...
I can't fake with dignity so i'll not try!!
honeybaby spune:
Rebiana 
Ma uitam azi la pozele cu Mara: o recunosti dupa nasuc ca e a ta
.
Denisa,
36 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
atb spune:
Denisa, ce burticuta frumoasa ai tu acolo!!! Se vede ca ascunzi o printesa!!!
Adriana
38+
Denis Alin si mamy de
Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)
atb spune:
Ca tot veni vorba de pozatul burticilor, uitati-va ce se mai distreaza Nicholas de burtoiul meu aici
. Azi am crezut ca nasc de cat am ras cand il vedeam umbland ca o gravida, cu mainile pe sale sau pe burta, oftand din greu... 
Adriana
38+
Denis Alin si mamy de
Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)
annya9 spune:
HONEYBABY, arati super!!! O sa fac si eu cateva poze weekend-ul asta!![]()
ATB, f. f. tare poza!!! Memorabila!!! Ai un pusti pe cinste!!!![]()
![]()
![]()
VLADI, uite ia de-aici niste motate si bafta inca o data maine! Asteptam vesti!!!

33+
Radu Alexandru
poze ghiulica
www.contractionmaster.com/" target="_blank">calculator contractii
kossir spune:
Vladi, Doamne ajuta, sa fie bine. Nici n-are cum sa fie altfel cu bebe luptator si mamica asa hotarata si puternica. M-au impresionat mesajele tale, stii ca suntem toate alaturi de tine. Si uite si motatele 

HAI VLADI 

Annya9, Dayannara, Rebiana multumim de urari 
. Sa dea DD tuturor.
Babyanghel ma bucur ca nu esti foarte dezamagita ca nu ai nascut azi. E foarte bine sa-l lasati pe el dragutul sa hotarasca data lui de nastere
.
Freedelia, distractie palcuta
.
Oana imi imaginezi prin ce treceti 
. Sofia a fost azi putin mai agitata si eram asa ingrijorata, ma gandeam ce sa-i fac, daca nu cumva am mancat eu iar ceva aiurea.
Ce-i drept am baut cateva guri de cafea, mici, mici. Nu stiu daca are legatura, pana azi n-am baut
.
Gata, noapte buna 

http://community.webshots.com/user/kosscar
freedelia spune:
Neatza fete dragi!!!
Vladi -- inca o data, bafta si sa dea Dumnezeu sa fie totul bine si sa te intorci acasa cu Floricelul tau, bine si sanatosi amandoi, peste cateva zile!!! 
Oana -- colicii sunt intr-adevar groaznici, dar durerile si durata lor se mai diminueaza cand copilul ete tinut in brate, piele la piele si in cladurica. Eu am avut parte de ei la primii doi copii si stiu ce cosmar este. Jane inca nu a avut pana acum, poate ne fereste Dumnezeu de data asta...
Ce sa va spun despre noi -- dupa o sarcina de cosmar si o nastere pe masura, acum mi se pare ca traiesc un vis. Jane e cumintica si papacioasa, am laptic, nu am avut probleme (pana acum) cu sanii ca la ceilalti copii, fata doarme noaptea de la 10-11 la 6-7 cu o singura trezire pe la 3-4, copiii mari sunt foarte bine in relatia cu Jane...
Va pup pe toate, mamici si burtici si va urez zile fara colici si fara neplaceri legate de sarcina!
Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)
POZE
cenia spune:
CURAJ VLADI!!!!

Uite ca scaotem motate pt tine! era vorba aceea "curaj gaina, ca te tai!" asa si eu acuma. sper sa nu iti fie frica si sa te trezesti cu bucuria imensa de a il vedea pe cel mai mare luptator Floricica cel curajos.
m-am uitat si eu la calculatorul de contractii si nu m-am dumirit daca il pot escarca pt computer si nu pe Iphone. adevarul e ca nu mai am rabdare ca inainte.
Honeybaby: m-am uitat la pozele tale esti slaba si sexi, ptiu , ptiu, de asta nu ma pozez eu ca m-as speria d emine insami. eu tot ma simt la 57 de kg cit aveam inainte de cele 3 sarcini si ma uit la haine mici si uit ca acum am 92 de kg. cum oi face de oi scapa habar nu am! m-oi inscrie pe spark, am vointa mica dupa nastere ca-s obosita dupa noptile pierdute cu bebe.
gate trimit ca ma cheama datoria
dayanara spune:

Hai Floricel! fa.ti curaj si vino repede

denisa frumoase pozele, asa am si eu burta, restul le aveam asa inainte sa raman gravida 
atb tare de tot nicholas, mai ales cand e in ultima poza cu mana pe burta!
pai ce sa fac, scoica o pastrez...cu restul nu stiu, m.a intrebat si sotul ce facem ca sunt peste tot prin casa carucioare! deja raman cu landoul la inceput nu mai am unde sa pun pat deocamdata, sa vad ce rezolv
ate bine.ati venit acasa, sa va acomodati repede!
delia asa de linistita te vad! fata de cum era in sarcina, la inceput mai ales cu nervii :)) ma bucur ca micuta jane e bine si copiii s.au acomodat rapid
n.am somn...cum imi da cate.o contractie zambesc singura ca proasta :))
roxana
37+
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE