Bravo, ate! Hai babyangel, vladi! Iepu 2010(116)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

jasmine am citit de pachet:) dar la odiseea de mai iunie, ma gandesc ca din greseala de aia ti.am zis

roxana 37+ silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Nici eu n-am somn, mi-am facut obicei sa ma trezesc in jur de 3-4, si nu mai pot adormi, of....

Kossir - La Multi Ani pt prima luna!

Vladi - bafta azi!

Honey - arati foarte bine, si mie imi pare ca parca e burtica mai jos. Poate in 2 saptamani vine Maya...

Oana - esti mai bine?
Nu fi trista si suparata, e o perioada mai grea, dar trece, totul e sa gasesti o cale in care sa va fie cat de cat mai bine la amandoi, pana bb scapa de colici.
Ale mele nu au avut, dar Irina in schimb in primele luni racnea de mama focului seara, inainte de culcare.
Nu ma intreba de ce, noi n-am reusit sa ne dam seama, dar era un mic factor de stres, totusi. Stiu cumva prin ce treci.

Legat de temperatura, stiu ca Vladi te-a sfatuit sa ii iei temperatura de 2 ori pe zi, dar mie mi se pare un motiv de stres si pt tine, si pt bb, sa-i bagi termometrul de 2 ori pe zi in fundulet. Nu stiu cata relevanta are, si daca are. Ajungi sa stai cu ochii pe copil la orice mica variatie de temperatura, care poate fi in limite normale. Asta ca si cantaritul in fiecare zi. Normal, e doar parerea mea.
Nati, in timpul unor zile caniculare din august, cand avea 1,5 luni, a avut constant 38 temperatura, 3 zile la rand, pentru ca era foarte cald si nu reusea nici ea sa se racoreasca, desi o tineam numai in pampers.
Nu era mult, insa am intrebat medicul si mi-a explicat. Copila in rest era foarte ok.

Stai linistita si vor trece si colicii.

35+

Mergi la inceput

Evident, cred ca nu mai bantuie nimeni pe aici la ora asta...

Ah, am uitat sa va anunt ca am terminat sosetele . I le duc mai tarziu, sunt curioasa daca ii vin.

Briza - multam pentru lamururile legate de cadoul de la Cora. Pana la urma eu nu am iesit, mi-e totusi teama, mai ales ca azi o sa fiu nitel plecata (ma simt mai bine si mi-am facut curaj sa scot nasul), iar sotul s-a dus la Carrefour-ul de langa noi.
Poate daca mai e e valabila promotia, sa ajungem saptamana viitoare.

35+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andira

35+

eu! cat ma mai tine bateria

POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

Citat:
citat din mesajul lui andira

35+

eu! cat ma mai tine bateria

Macar de ziceai cat te mai tin ochii, sa sper ca macar tie ti-e somn :))

Nu stiu ce sa ma apuc sa fac: ordine, sau sa ma duc la sa ma uit la tv...

35+

Mergi la inceput

andira mie mi.a venit sa dau cu mopul:))) noroc ca e pe balcon si de frig am renuntat sa ies
ma uit la tv si pe urma incerc sa dorm

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Neata fete!

Scot si eu niste motate pentru draga noastra Vladi, ca tare m-au mai emotionat mesajele ei si sper din suflet sa fie totul bine si asa va fi!

VLADI NASTERE USOARA!
HAI TUDOR FLORIAN!

ATE felicitari! Sanatate, lapte-n tzitzi si bebe papacios!
Si refacere cat mai rapida! Am inteles ca durerile de cap sunt datorate faptului ca s-a strecurat putin aer in locul unde a fost introdusa anestezia.

Briza, f consistent cadoul tau la noi au fost mai putine parca (nu caciulita, nu paturici, nu bibe+recipiente, doar o sticluta de sampon)...dar zic merci si pt atat.
Si salteluta noastra tot din fibra de cocos si tot cu oite, cred ca e acelasi model, cat a costat?

Rebi multumim

Vio sa stapaniti sanatosi salteluta!

Anca, daca vrea cozonacelul sa mai stea, asta e! Las ca motatele noastre sunt neobosite Important e ca sunteti bine. Ai intrebat de co medical?

Of, mai Oana ce va mai chinuiti cu colicii astia...sper ca astazi sunteti mai bine!

Annya, chiar ca rasul-plansul...eu patesc asta de fiecare data cand intru si ies din masina, greu doamna greu!

Bobita, va fi bine, ai incredere! Imi pare rau ca ai tras asa sperietura...

Delia13 ma bucur ca usor usor intrati in normal.
Cu grema de galbenele ai incercat, pt funduletul lui David? Zic si eu, poate da rezultate...

Roxi si eu la fel am crezut cu soseta Andirei, cam asa a si sunat

Cristina, sa ne anunti cand scoatem motatele si pt tine!

Kossir la multe lunite inainte! Sa va traiasca printesa!

Honey
felicitari pentru vestile bune! Deci sa-nteleg ca tot ne intalnim in sala de travaliu, doar ca mai devreme de Pasti...e mai bine, sarbatorim si noi in formatie completa nu? Bebelunele noastre zici ca-s surate, pana si burtile le cam avem la fel Cat a luat in greutate?

Vaaaaai Atb, cat de tare e micutul, cred ca-ti vine sa-l mananci nu alta! Chiar mi-ati inveselit ziua instant!

36+ cu micutza Ilinca
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/Burtica#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Aseara au trecut nasii pe la noi si ne-au facut o surpriza tare placuta mie imi plac la nebunie: http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/LucrusoareDePrintesa#5448007217083148690

Iar aici am pus o poza cu patutul: http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/PregatiriPentruBumbita#5448006177313831074
Chiar, voi cum ati orientat patucul, cu capul spre geam sau spre usa, sau altfel? La noi rasare soarele in camera bebitzei, poza-i facuta azi-dimineata.

36+ cu micutza Ilinca
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/Burtica#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Neata !! Ce de fete matinale!!

Andira - si mie mi se pare ca e burta mai jos. Acum cateva zile s-a lasat, nu era asa . Eu in schimb tot greu respir.
M-ati innebunit cu cadoul de la Cora. Trebuie sa ma duc si eu. Card am dar e pe numele sotului, poate ii conving sanu mai facem unul.
Dupa ce imi da frumos cadoul ma duc la relatii cu clientii si le spun ca nu vreau caruselul

Roxana - daca se mentine cheful de dat cu mopul te invit la mine. Am terminat cu baia si trebuie stearsa faianta si gresia. Cum e pana sus faianta te poti urca si pe scara si faci miscare nu gluma.

Bumbitza sunt surate paa la greutate. Fimea tot fotomodela: are maxim 2800g

Mi-am amintit: va ziceam de chistul meu pe placenta... se pare ca s-a spart sau cea facut ca nu mai e acolo, dar in schimb a ramas o gaura unde bebeluna si-a bagat un picior. O fi zis: IMI BAG PICIOARELE IN EA DE PLACENTA"

Ma duc sa-mi fac ceva de mancare si poate azi reusesc sa termin bgajul de spital

Denisa, 36 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Bumbitza frumosi cerceii pt Ilinca, sa-i poarte sanatoasa. Mie imi plac mai mut cei din cutiuta roz.
Avema si noi rochiata asta http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/LucrusoareDePrintesa#5448007179916859394
Ai spalat-o ?? A noastra s-a facut spre mov. Nu ma supar ca oricum mai aveam una roz

Denisa, 36 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput