Bravo, ate! Hai babyangel, vladi! Iepu 2010(116)
Raspunsuri - Pagina 19
nemary spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Jasmine hai sa va spun ce ma framanta : daca totusi o sa nasc natural,parca mi-as cumpara un kit de epidurala stiu ca dr mi-a zis ca as putea sa nasc natural dar FARA epidurala daaar...daca ajung la spital si nasc cu cine e de garda si ala e de acord sa-mi puna epidurala si eu nu am? pai nu-mi dau palme??? nu vad nimic glorios in a ma chinui la nastere daca se poate si fara atata chin ei,ce parere aveti? si intrebarea de baza : de unde cumpar rapid un kit de epidurala,ca nu ma pricep deloc? 36+ ![]() |
tu parca nasti la Municipal, nu? vreau sa-ti spun ca acolo nu se face anestezie la nastere naturala. chiar daca vb dinainte si iti spun ca iti fac nu se tin de cuvant. te tot duc cu vorba pana nasti. stiu asta din familie, nu zvonuri. au patit asa verisoarele mele la ambele nasteri plus cateva prietene. si avea kitul in geanta. insa daca vrei sa cumperi neaparat, il gasesti chiar la farmacia spitalului
Mari
de Daria Maria(29.01.2008)
36+ Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
Daria
honeybaby spune:
Tot am uitat ceva
Atb - haios rau pistiul tau
Denisa,
36 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
Bumbitza spune:
| citat din mesajul lui honeybaby Bumbitza frumosi cerceii pt Ilinca, sa-i poarte sanatoasa. Mie imi plac mai mut cei din cutiuta roz. Avema si noi rochiata asta http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/LucrusoareDePrintesa#5448007179916859394 Ai spalat-o ?? A noastra s-a facut spre mov. Nu ma supar ca oricum mai aveam una roz Denisa, 36 + cu bebe roz Maya - SophieDoamne ajuta sa fie bine de data asta ! ![]() Poze & Filmulete Bebeluna |
Multumesc
Si mie imi plac si aceia, numai ca-s cu cheita, o sa ii pun cand mai creste putin.N-am spalat-o inca, trebuie s-o schimb, imi pare cam mica (scrie pe ea nastere si n-am vazut si in vara cred ca va fi mai grasunica nu? (cel putin pantalonasii imi par f mici), plus ca ametitul de vanzator nu mi-a dat antifurtul jos

36+ cu micutza Ilinca
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/Burtica#
Jasmine spune:
| citat din mesajul lui dayanara jasmine am citit de pachet:) dar la odiseea de mai iunie, ma gandesc ca din greseala de aia ti.am zis ![]() roxana 37+ silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)POZE |
nu era din greseala,am vazut ca discutau fetele si m-am bagat si eu in vorba ca mi se pusese pata pe pachetul ala
acum il am si m-am linistit
andira - promotia e pana pe 23 martie dar stii cum e la astia,la un moment dat pot sa spuna ca nu mai au si gata
nu e nevoie sa te duci tu personal,se poate duce sotul tau cu o ecografie ceva
36+
freedelia spune:
Gata petrecerea -- s-au distrat baietii pe cinste, s-au batut cu lasere, au mancat pizza, au mancat tort... a meritat tot efortul cu organiarea.
Jane a fost cumintica, a mancat o data repejor cat erau baietii in arena la joc si inca o data chiar la sfarsit, inainte sa plecam acasa. In rest, a dormit in wrap tot timpul...
Acum am timp sa vorbesc cu voi, dar nu e nimeni pe aici... din pacate eu nu vad aproape nici o poza, ca sunt pe picasa si aici nu merge,as vrea sa ii vad si eu pe bebelusii vostri. Azi am sa mai pun si eu niste poze cu noi de saptamana asta, dar dupa ce trag un pui de somn. O astept pe mademoiselle sa se trezeasca si apoi o hranesc si ma culc...
Dayanara -- ce carut ti-ai luat? Am vazut ca vorbeau fetele de el, dar nu stiu unde l-au vazut.
Andira -- am ras de povestea cu soseta ta.
Honey -- ma gandeam la bebelina ta fotomodela, cred ca in prima luna nu o sa ii vina nici o haina. Fii-mea cred ca are acum 3.6 kg si inca ii stau toate hainele lalai pe ea. Am cateva hainute de prematuri, alea ii vin bine -- asa ca deocamdata avem o garderoba foarte redusa :).
Mai stau prin zona si astept sa va treziti...
Pupici
Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)
POZE
nemary spune:
Bobita, bine ca ai fost la spital si te-ai linistit. nu l-ai certat pe bebe ca te-a speriat asa de rau?
Dayanara, super caruciorul dar mai ales promotia
sa se simta bine bebelina in el si sa aveti plimbari cat mai placute.
eu azi si maine sunt singura acasa, Daria a plecat cu tati la Brasov la nasi. era atat de incantata ca o sa mearga cu trenul, or sa mearga la piscina sa inoate. asa ca... 2 zile imi fac de cap
si sper sa nu ne faca surioara vreo surpriza.
Mari
de Daria Maria(29.01.2008)
36+ Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
Daria
PIF_pif spune:
Salutari si de la noi!
BABYANGEL si VLADI NASTERE USOARA!! 

Am stabilit si noi ieri data pt cezariana, va fi pe 20 martie, asta daca nu vrea bebe sa vina mai devreme, desi nu erau semne. Bebelina mea a ajuns deja la 3700 (+/- 300 gr), se pare ca pana la nastere va avea 4 kg.
Cine are timp sa ma treaca si pe mine pe prima pag cu programare cezariana 20 martie. Multumesc
Sper sa mai rezist pana pe 20. Riscul ar fi ca bebe fiind mare, sa preseze si sa se rupa apa. Si in cazul asta fuga la clinica.
Dianami mi-am permis sa iau din lista nr tau sa te anunt prin sms cand o fi sa nasc. Sper sa nu te superi. Te-am ales din lista pt ca am obs ca iti faci timp sa intri zilnic si sper sa nu te deranjeze mesajul meu.

tuturor!
38+

AMR 7 ZILE 
Jasmine spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui nemary
tu parca nasti la Municipal, nu? vreau sa-ti spun ca acolo nu se face anestezie la nastere naturala. chiar daca vb dinainte si iti spun ca iti fac nu se tin de cuvant. te tot duc cu vorba pana nasti. stiu asta din familie, nu zvonuri. au patit asa verisoarele mele la ambele nasteri plus cateva prietene. si avea kitul in geanta. insa daca vrei sa cumperi neaparat, il gasesti chiar la farmacia spitalului Mari de Daria Maria(29.01.2008) 36+ Povestea Darului plangacios sunt tot mai mare Daria |

whaaat????
m-ai omorat cu chestia asta!
deci ma agit degeaba....
da' oare de ce nu vor sa faca epidurala?
e vreo logica si nu-mi dau eu seama?
36+
babyangel spune:
buna dinimeata fetele,
M-am trezit si eu dupa o noapte cu vise urate, si am trecut direct la
, cu cafeluta in btrate...Am recuparat pana la pagina 10 asa va ..Voila!
Multumesc inca o data fetelor pt incurajari, si asa cum am mai zis, Codrin vrea sa devina vedeta odiseei
Asta este!
Oanka, raspund si eu intrebarilor tale, chiar daca alte fete au facut-o deja:
-cu rana pe sani, pana iti trece cat de cat , trebuie sa iti golesti sanul cu pompa, asta im cazul in care nu suporti sa alaptezi din sanul respectiv. Si trateaza rana, cum au zis fetele cu Garmastan-e f. bun, si lapte cicatrizant
despre kk, vreau sa iti spun ca f. multi copii fac imediat dupa ce papa, asa ca , iti recomand si eu , cum zicea si Honeybaby, sa o schimbi doar dupa ce papa
- am vazut pozici, si e frumoasa foc

Andra , se pare ca bebe meu nu vrea sa stea la mine in brate si nu vrea sa ma cunoasca ..asta e!![]()
![]()
Dayanara, felicitari pt achizitie...mi se pare foarte bun pretul caruciorului , si e tare mishto!
ioana28 Bun venit acasa, si sper sa iti treaca repede "urmele nasterii". Seamana bebe Ovi cu Alex??
Ma duc sa mai citesc si revin!
Anca
In asteptarea
-ului Codrin Fabian
AMR 24 de ore!!! 

si mami de
Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca
oanka80 spune:

la multi ani pentru o lunita de viata pt SIFIA-MARIA 

. sa fie sanatoasa, mancacioasa si mami voioasa 

Oana mami fericita de