Bravo, ate! Hai babyangel, vladi! Iepu 2010(116)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

HAI VLADI

bumbitza - foarte frumosi cerceii,eleganti,de domnisoara

honey - cardul Cora poate fi pe numele sotului

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Jasmine, chiar nu stiu ce sa-ti spun despre motivul lor. cu toate ca e mai bine pt tine si copil sa nasti natural, daca iti este teama de durere sau nu o suporti mai bine te programezi la cezariana. eu una acum ma bucur ca, printr-o conjunctura (la momentul respetiv o credeam nefavorabila si ma dadeam cu capul de pereti) a trebuit sa schimb si doctorul si spitalul in saptamana 39 de sarcina, adica cu 1 sapt. inainte sa nasc. adica de la Municipal am ajuns la Giulesti.

Mari de Daria Maria(29.01.2008) 36+
Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

mihaelagrosan, nemary, rebiana27 va multumesc si voua din suflet pt raspunsurile legat de rana mea de la san. azi e ceva mai bine si strang si eu tare din dinti cat suge din el. nu mai sangereaza dar tot am cojita acolo si ma doare ingrozitor. am incercat cu mamelon din silicon dar nu sta prin de sanul meu. am luat o marime mica si mi se pare urias in gura mariutei, nici nu reuseste sa traga din el.

rebiana iti multumesc inca odata pt complimentele legate de pozicile mariutei. voi mai pune poze de la prima baita sa vedeti cat de dragalasa e si cumintica.

acum ma confrunt cu alta problema. dupa ce papa 30 minutele sta treaza cate o ora jumatate sau adoarme iepureste in brate si cand o asez in patut se trezeste si sta cu ohii mari mai bine de o ora.

mai intampinam probleme si la scos gazele, f f f greu ies si nu reusesc dupa fiecare masa

Oana mami fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Atb mortala poza cu cei 2 insarcinati

Rebiana am vazut si eu pozele cu micuta Mara....pe bune de nu are nasucul tau
Honey tot sexoasa ai ramas. Bravo tie!
Freedelia ce bine ca ai trecut de toate neplacerile, si totul e bine acum. Chiar ca e cuminte ieupurica ta
Kosir nu imi vine sa cred ca a trecut deja o luna!! Sa cresteti mari si cuminti in continuare!
Bumbitza au fost furaciosi ai tai, ca si inaintea meau au fost 2 tatici si tot asa au primit ca mine. Salteluta a fost 130lei si o fractie, aproape 140lei. Patutul tau zici ca-i din povesti, tare frumos se vede asa cu soarele care bate pe el.
Faza tare la noi e, ca acum avem salteluta dar patul vine sapt viitoare, ca il primim cadou. Cum s-ar zice: avem potcoavele, acum asteptam calul

35+ Eric Mihai

Mergi la inceput

oanaiacovita sunt mereu cu gandul la tine. esti puternica si va trece si greul acesta. rabdare si iar rabdare. sa fii mereu calma asa cum te stim ca esti. milioane de pupici pe burtica lui Eric

poze

Mergi la inceput

si acum e cazul sa scoatem o duzina de agitate pt cea care a fost un bot de aur pe acest forum cu sfaturile pretioase oferite oricui a fost in impas.

HAIIII VLADIIIIIIIIIIIIII!!!

fie ca aceasta zi sa schimbe aura din viata ta, sa fii radioasa, voioasa, implinita si fericita. toata supararea si intristarea sa nu mai fie in preajma ta, iar puiul ce va veni pe lume azi sa incununeze misiunea ta de mama perfecta si sa dai tot ce ai mai bun pt fericirea sa

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

rebiana frumoasa foc printesa rozalie si tu arati f bine dupa nastere

LA MULTE LUNITE, BEBE SOFIA DE KOSSIR!!!

atb ce tare sunt pozele cu nicholas cu balonasul la inaintare!!! super!

denisa ce burtica frumu ai tu acolo!!! imi e dor si mie de burtica

POZE

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Deschid capitol nou!

Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_apr_2010 spune:

Poftiti la povesti!

Capitolul 117

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Gata , am recuperat tot!

Corimami, imi pare rau ca trebuie sa te chinuie inca epiziotomia si hemoroizii...Incearca sa iei calmante ca isi fac efectul(in spital la noi se da Algocalmin fiola pt epiziotomie)

Oana, cum au zis si fetele..37.4 nu e considerata febra la bebei. Dar , incearca sa vezi daca nu are si alte morive de plans:
- sa nu ii fie cald
-sa nu fie obosit in urma vizitelor altor peroane
- sa nu fie obosit de la prea mult tinut in brate; ei simt nevoia sa isi mai intinda oscioarele pe pat
-incearca sa ii pui o jucarie muzicala de cate ori plange(aceeasi)

Cam asta am mai citit si eu ca putem face in legatura cu plansul bebeilor.

Nafi, stefana , cred ca asd fi fost dezamagita de Dr meu , daca imi provoca nasterea iesi, in conditiile in care nici copilasul nu este coborat, si nuci modificari la nivelul colului nu sunt mari, si in rest totul e ok...Acum am capatat mai multa incredere in el.
Si Codrin vad ca este cel mai asdteptat nepotel al bunicilor si al tuturor..Nu va imaginati cate telefoane primim zilnic de peste tot, sa afle lumea cum e Codrin!

dayanara , si DR m-a mai intrebat o data daca sunt la a doua nastere...Si a zambit frumos si..gata! Avem un bebe cu personalitate!

Atb - super pozele ci Nicholas E un scump cum se ascunde el sub burtica ta!

Kossir , eu nu am fost dezamagita ca nu am nascut..as putea spune ca sunt usor ingrijorata si stresata sa fie totul ok! Dar sotul a fost usor dezamagit si a ramas fara cuvinte juma de ora, si era asa...dezorientat cumva!
La multi ani sfiei pt 1 luna implinita!

Bumbitza si pt cine doreste sa stie cum e cu postnatalul , ideea e ca Indemnizatia de crestere a copilului o primesti doar din a 43-a zi de viata. Bun! Daca nu ti-ai lasat 42 de zile de post natal, diferenta de zile cica trebuie sa te intorci la munca, sau abia dupa ce expira post natalul poti lua Concediu medical in zilele alea...Asta e toata chestia...Deci indemnizatia se primeste!

Superbi cercelusii..si nu mai zic de patut!Fara cuvinte.

Anca
In asteptarea -ului Codrin Fabian
AMR 24 de ore!!!
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

Mergi la inceput