Bravo, ate! Hai babyangel, vladi! Iepu 2010(116)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CoriMami spune:

Annya9..cu calculatorul tau de contractii de la semnatura, m-am prins eu ca e cazul sa plec la spital.
Doamne ce emotii, si cu toate durerile, cand ma gandesc in urma mi se pare ca a fost un moment magic..si ce surpiza..ca nu ma gandeam ca o sa am un copilas chiar pe 8 martie

Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annya9 spune:

Multumesc mult fetele pentru raspuns. Habar nu aveam ca exista asa ceva! Iar vis-a-vis de DM, imi place tare mult magazinul!

Oh, CORI, in ideea asta l-am si pus acolo! Ma bucur ca ti-a fost de ajutor!!!

33+ Radu Alexandru
poze ghiulica

www.contractionmaster.com/" target="_blank">calculator contractii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

oanaiacovita, cum au zis si fetele, 37, nu e febra. Dar iti dau un sfat: ia zilnic temperatura lui bb de 2 ori pe zi, cind e linistit, si noteaza-ti. In acest fel ai sa vezi care e temperatura lui NORMALA. (la Vladimir mi-a dat prin cap sa fac asta abia pe la 2 ani, si am vazut ca el sanatos si linistit are intrarectal 36,4 - 37,5, asa ca eu incep sa fiu atenta la el dupa 37,8 sa zicem). Ideea e sa te alertezi dupa ce trece cu citeva liniute de temperatura maxima normala a lui, dar ast ainseamna doar sa fii atenta la el, nu sa-i dai ceva. Se poate incalzi cind plinge, cind se screme, cind se agita - nu e relevant. Dezbraca-l ca sa se aeriseasca si atit (mai ales JOS caciulitele, ca la nivelul capului scapa el de caldura cel mai repede). Iar daca totusi o face temperatura, sfatuieste-te cu pediatrul in primul rind.
Hai, curaj, nu mai ai mult de tras cu colicii astia... si nu mai fi incapatinata, asculta de sfaturile noastre, nu mai sta toata vremea linga bebe cind plinge, ca n-ai ce sa-i faci dar te stoarce pe tine de puteri! Si el are nevoie de mama calma si senina, nu isterizata , ii faci rau daca te consumi ...

Fetelor, sint tare impresionata de mesajele voastre de incurajare, saracutele de voi, aveti fiecare problemele voastre si v-ati amintit de cezariana mea de miine...

Eu plec la 9 dimineata de acasa sa ma internez, pe la 11 vine doctorita, si dupa 12 incolo, cind prindem sala de operatii libera, intram in operatie... O sa am anestezie generala, asa ca n-o sa-mi revin prea repede, dar o sa dau sms ca sa stiti de miine.

Va rog sa nu va obositi pt mine cu motate si din astea, ca mi-e jena sa se consume pt mine pagini de forum cu emoticonuri :)) Doar daca o sa fiu si eu in titlu ci "hai Vladi", atunci poate sa va ginditi 5 sec la mine, cred sincer ca gindurile bune venite de la oameni buni ajuta!
Va multumesc din suflet pentru prietenia extraordinara si sustinerea pe care mereu am primit-o de la voi, sa stiti ca mult bine mi-ati facut !

Mi-am cam terminat bagajul, am reusit sa-mi fac si pedichiura ieri in cada :)) Sint gata pt Floricica al meu!
Ma straduiesc sa dorm la noapte, ca tare greu mai e cu somnul, asa ca nu stiu daca mai intru pe forum...
Daca nu mai intru, va doresc la toate sa aveti copilasi sanatosi si voi sa fiti mamici senine si fericite!!!

38s+3z cu Tudor Florian

mami de vladimir (4 ani si 7 luni, bun si dragastos)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bordeancavio spune:

vladi, bafta maine , vad ca esti preagatita, sa nu ai emotii prea mari, si sa fie totul bine cu tine si cu Florica. iti tin pumnii si o sa ma gandesc la voi maine. sa vii cu vesti bune!!!

annya, tare faza cu masina! si eu uneori ma dau jos greu de pe locul din fata din cauza burti... ei, dar mai am 6 sapt si gata

babyanca, deschisesem acum calc sa vad daca ai nascut cat am fost plecata, si cand colo, voi tot 2 in unu. deci cam inca o saptamana maxim???

rebiana, scumpa de tot bebelina ta. am vrut sa-ti zic, eu nu prea am visat despre fetele de pe forum, dar... chiar in noaoptea din-naintea zilei cand ai nascut am visat foarte clar numele tau, fara nici un context, pur si simplu numele si atat. m-am si mirat, zic, sa insemne ceva? si a doua zi am citit ca ai nascut. daca nu citeam, iti scriam ca te-am visat.

delia, placut mult pozicile voastre, e un scump.

am mai vazut poze cu toti bebeii, nu mai nominalizez ca ma incurc, superbi toti, frumosi ca mamicile.

vio asteptand pe bebe 33+ Tudor Cristian

poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefanna spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

delia gata le.am gasit, pozele
ai un bebe superb! sa.ti traisca!

stefanna pozele erinei sunt in albumul comun sclipiciosi2010 de pe picassa, iar pozele deliei13 ultimul link de la semnatura, penultimul nu merge

roxana 37+ silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Multumesc ROXANA.Cu David de Delia m-am lamurit, vazut, admirat .Sa iti traiasca flacaul si sa te bucuri de el.
Dar de gasit albumul ERINEI mi am fost in stare.Am intrat pe sclipiciosi, insa nu-l gasesc si pace buna.
VLADI, in loc sa fac galerie pt tine, m-a umflat plansu de felul in care ai scris.Pai treaba-i asta cu tine, fata draga!!!!!!!!!!!!!! Hai sa vii cu FLORICICA sa il vedem si noi.

Stefanna mami de BIANCA-NICOLA si LUCA ALEXANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

stefanna ai dreptate, nici eu nu le vad, poate doar inemail sa fie vreo invitatie catre albumul ei
eu nu gasesc pozele lui marsy

roxana 37+ silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Seara buna, fetele!

Intru la spartul targului de dor, dar zilele astea am stat ca maimutica intr-un colt sa-mi treaca de toate.

Sunt obosita in toate sensurile si cu toate argumentele, asta e!

VLADI - Bafta, maine si sigur ma voi gandi la toate fetele care trec prin emotiile nasterii!!!

OANA - Temperatura unui bebe este firesc sa fie mai ridicata. Vorbim de temperatura abia dupa un 38. Si, in general, la oricine temperatura incepe sa atraga atentia dupa 38 de grade.

Stai linistita, cate n-oi mai intalni de acuma inainte!

ANDIRA - Ce draguta esti cu botoseii! Eu am cumparat cateva hainute ieri. De fapt, am umplut o cada, maine va trebui sa le spal.

Cristina +32 si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu

http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui ate_09
Bebe Theodor Stefan a venit pe lume pe 5 martie,joi noaptea spre vineri...la ora 1 fix. M-au apucat contractiile seara si fiind foarte dese am mers la maternitate iar bebe n-a vrut sa mai astepte.
S-a nascut cu o greutate de 3 kg, 50 cm si a primit nota 9 la nastere.

Bun venit pe lume, Theodor Stefan! O viata plina de sanatate si voiosie!
Felicitari, ate! Refacere rapida si lapte-n tzitzi!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dayanara
de data mi.as dori sa fie cineva...dar ai dreptate nu stii cu cine nimeresti

Ai grija ce-ti doresti, la tudor am stat in camera cu o tipa ca sforaia noaptea ca uin tractor. Nu puteam adormi nici eu, nici copilul daca adormea ea inaintea noastra. De data asta am facut rost de protectii pentru urechi.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Delia13
O prietena mi-a zis sa-l sterg cu ceai de musetel

Ceaiul de musetel nu e recomandat pentru ca poate crea alergii. Incearca un ceai de galbenele sau, si mai bine, crema cu galbenele. Eu recomand Weleda cu zinc si galbenele.

Mergi la inceput