Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (378)
Raspunsuri - Pagina 19
alinkav spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aniast72 Fetelor, am o veste buna: alina.clau, colega noastra de odisee, de astazi imi este din nou colega la odiseea de septembrie - octombrie 2010. Asteapta un bebelus pe 23.10.2010 ![]() ![]() ![]() Andreea, in 15+ si bb Vladimir (03 septembrie 2007) |
Alina, felicitari!!!
Ce ma bucur pentru tine!!!!
Sincera sa fiu, astept surpriza din asta si de la Prisi!!!!

Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
prisi spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui alinkav
Alina, felicitari!!! Ce ma bucur pentru tine!!!!![]() Sincera sa fiu, astept surpriza din asta si de la Prisi!!!! ![]() Alina, Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007 |
Felicitari Alina, sarcina usoara si bebe sanatos

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
prisi spune:
Hello,
salutari tuturor , noi suntem bine in general, Miru azi tusea putin, sper sa nu fie nik serios, in rest e o mare rasfatata, ne intelegem destul de greu cu ea , face doar ce vrea ea si cand vrea ea, dar sanatoasa sa fie ca o scoatem noi la capat, astept cu nerabdare caldura sa mai stea pe afara sa-si mai consume energia ...
Erina felicitari 
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
aeperju spune:
Hello!
Pentru tuse seaca si nas infundat ce sa-i pun sotului in aparatul de aerosoli please?
Emma si Andrei (21.09.2007)
Piciulika spune:
Michael isi face programul de baiat mare cu o acuretetze extraordinara: "UPS! Pipi!" Si fuge, da singur jos pantalonii si chilotzeii-pampers si face - din picioare
sau stand, pe olitza, la wc... Asa a decis el, ca "Alex, Pampers tu!".
Deci aparitzia fratelui nu e neaparat la toti regres!
Insa am mult de alergat intre ei, singurica... Va puuuup!
Mai intru azi
P.S. Slippers, in stilul ala de min 12 ore lucram aici, cu elvetzienii, cot la cot! Dar e mai lunga pove...
Piciulika, mami dewww.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n246399.html?try=1&cookieID=1EXPE0R3ZZ11866F9OQWPT3KH6QVW2OHH3VC79G4-02032010-011132" target="_blank">
Michael (8.10.2007) si Alex (16.01.2010)
Povestile nasterilor de ursuletzi-printzi 
Yaia spune:
| citat din mesajul lui aniast72 Fetelor, am o veste buna: alina.clau, colega noastra de odisee, de astazi imi este din nou colega la odiseea de septembrie - octombrie 2010. Asteapta un bebelus pe 23.10.2010 ![]() ![]() ![]() |
Felicitari, alina.clau! Sa ai o sarcina usoara, care sa se incheie la termen cu un bebe sanatos!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
alinkav spune:
Happy happy...azi fata mea a facut singura kk la wc, fara sa zica nimic nimanui, s-a dus si s-a asezat pe wc, a facut si cand s-a dat jos s-a murdarit un pic pe pantaloni, a inceput sa tipe tare, s-o schimbe buni, si zice "eu nu am facut nimic, nu am facut nimic, am facut acolo!!".
La noi procesul "olita" e mai intarziat, de aia ma bucur asa!![]()
Alina,
Yaia spune:
Fetelor, sa stiti ca multinationalele astea, cum se numesc ele in Romania, exista peste tot. Si eu tot pentru o corporatie lucrez, cu seful cel mare in SUA, lider mondial in domeniul nostru. Si de cele mai multe ori, seful cel mare nu cere decat profit, sunt mici sefuleti din diferite tari care incearca sa iasa in fata cu orice pret si incalca legea, de cele mai multe ori seful cel mare habar nu are ce se intampla in diferite birouri ale corporatiei, pentru ca si corporatiile astea, fiind asa de mari, incep sa semene cu niste state comuniste, super birocratizate si dificil de condus.
Ideea mea e ca nu conteaza ce vrea sefuletul sa faca, atata timp cat lucratorii sunt uniti si legea in tara respectiva aplicata.
Exemplu: lucrator intors dupa un lung condeciu de studii (da, aici se da asa ceva si iti pastrezi slujba) pe care sefuletul nu il placea si incerca sa se descotoroseasca de el, dandu-i de inteles sa plece singur ca nu e bine venit inapoi la lucru, total impotriva legii finlandeze. Si lucratorul a venit cu avocatul de la sindicat (aici sindicatul trimite avocatul gratis, ca doar de asta platesti cotizatie si da, sunt sindicate foarte puternice si in sectorul privat) si s-a negociat. Si nu numai ca firma a platit, dar sefuletul a primit si bila neagra de la seful de sus, pentru ca a incercat sa incalce legea, era sa bage firma in proces de munca, firma a fost luata la ochi si de autoritatile finlandeze si tot soiul de alte complicatii...acum sefuletul sufla si in iaurt, fireste. Dar asta tine de nesimtirea sefuletului, pentru ca, asa cum bine remarca Ana, sefuletii au misiunea de a crea profit cat mai mare si unii aleg sa o faca cu orice risc pentru a iesi in fata, a incasa bonusuri grase etc. Si cei trimisi in tari unde legea e tocmeala, sunt in paradis.
De asta spuneam ca in Romania e important ca cei din sectorul privat sa se organizeze si sa spuna STOP! Stop abuzurilor, stop incalcarii legii...dar tine de mentalitate. Aici o lege e data si e respectata, in timp ce in tara o lege e data si toata lumea gaseste metode sa o evite sau incalce. In plus, in tara, la firmele mici, cu patroni imbogatiti peste noapte, nu exista mentalitatea de imbogatire treptata si sanatoasa, pe bani munciti si cu respectarea angajatilor. Toti vor sa se imbogateasca peste noapte si exista mentalitatea de 'nu-ti convine, poti pleca, nu-mi pasa cat de bun esti, gasesc pe altul in loc, chiar daca nu asa de bun.' Si e pacat de oamenii buni! Dar poate va veni o zi cand romanii vor creste, se vor maturiza si vor schimba societatea in bine, pentru ei si pentru copii lor.
Si eu, ca si Nana, am plecat din tara pentru jumatate, altfel as fi stat acolo, pentru ca sunt de parere ca lucrurile se rezolva doar de acolo si daca pui umarul la munca. Dar de, stiti voi vorba aia cu dragostea mai rea decat...toate cele!
Eu una m-as intoarce oricand in tara, din aceleasi motive familiale, mai ales ca in tara am facut Dreptul tocmai din nevoia mea de a schimba lucurile, de a le pune pe fagasul normal, de a-i apara pe cei ce nu o pot face singuri. Dar viata are cai nebanuite pentru toti...si asa am incalecat pe-o sa si m-am facut injinera!![]()
Yaia spune:
| citat din mesajul lui alinkav La noi procesul "olita" e mai intarziat, de aia ma bucur asa! |
Asa...cum numai un parinte se poate bucura de un kk facut de odor. Cred ca toate cunoastem sentimentul.
Bravo, Olivia!
PS Si noi am trecut la wc cu adaptor peste zi, cand mergem in baia de jos. Dimineata, la trezire, inca sta pe olita in baia de sus. Si cand mergem in vizite si are scutec, cere la baie si asta e super. Noi punem scutec in vizite ca nu vrem accidente care sa strice casele oamenilor.
alinkav spune:
Yaia, stiam ca voi fi inteleasa!Mai bine zis, bucuria va fi inteleasa!![]()
Mi-am si sunat sotul(care e in alta cladire) sa-i spun bucuria!![]()
Alina,

in 15+ si bb Vladimir (03 septembrie 2007)