Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (378)
Raspunsuri - Pagina 20
mandarinutza spune:
Alina.clau, felicitari pentru sarcina!
Alinkav, piciulika, Yaia, felicitari pentru progresele cu olita, wc.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007 si in burtica bb2 19s+
Poze
Sabina spune:
Alina.clau, ce veste frumoasa!
va invidiez cu olita. Noi scutecim la greu.
Astept caldura si nu mai cumpar pampersi (decat pt noapte), alta solutie nu vad.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Sabina spune:
in alta ordine de idei, stiu ca mi-o iau rau de tot la popou de la Yaia, pe buna dreptate, da sunt extrem de suparata.
N-am luat nici macar selectia pt interviu la bursa pt care am lucrat tot ianuarie.
Sunt furioasa si dezamagita. Proiectul meu e unic in lume. Pentru asta nu exista dubii, toata comunitatea stiintifica de specialitate mi-a confirmat. M-au incurajat si s-au entuziasmat. Dar nu ei dau banii...
Si totusi, nu sunt destul de buna.
La nimic.
Asta e un sentiment tare nasol. Nu stiu in ce sa mai cred. In mine totul e stricat acuma 

Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
cecilia L spune:
Alina.clau, felicitari, o sarcina usoara si un bb sanatos.
Sabina, important este ca tu sti ca proiectul este bun si a fost apreciat de cine trebuie.Capul sus, o sa mai fie ocazii.
Ai grija de tine.
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
Roxana_G spune:
Felicitari alina.clau, sa fie intr-un ceas bun!
Alina, cred si eu ca te bucuri, noi suntem la epoca de piatra cu olita. Acum cand se incalzeste o sa facem marea schimbare.
Sabina, inteleg ca suferi pentru ca nu a fost apreciat proiectul cum trebuie. Si eu muncesc zilele astea la munca in zadar si pentru mine a fost un mare efort sa pun ceva pe picioare si intervin tot felul de circumstante si nu iese. Dar pana la urma daca stii ca munca e importanta, satisfactia ar trebui sa fie tot aia. 
Sabina spune:
problema e ca undeva nu reusesc sa ma adaptez.
ori sunt prea originala in abordari, ori pur si simplu nu foloseste nimanui ce vreau sa fac.
in momentul asta sunt inutila de sus pana jos.
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
bikmaria spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sabina problema e ca undeva nu reusesc sa ma adaptez. ori sunt prea originala in abordari, ori pur si simplu nu foloseste nimanui ce vreau sa fac. in momentul asta sunt inutila de sus pana jos. Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Cum mi-am alaptat copiii Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
aloooo,cum mai fata sa spui ca esti inutila de sus pana jos???,de ce crezi tu ca vei lua bataita doar de la Yaia?
alina.clau spune:
Buan,fetelor!
Slippers,Alinkav,Prisi,Yaia,Roxana,Sabina,Cecilia,Mandarinutza(sper ca n-am uitat pe nimeni),va multumesc din suflet!
Imi cer scuze ca n-am intrat eu sa va dau vestea cea mare,dar totul a fost pe 'nepregatite'!Ne-a luat prin surprindere,nu eram pregatita,dar daca asa a vrut D-zeu,sa fim sanatosi,asta-mi doresc acum....
Andra e cea mai incantataca va avea un fratior sau surioara!Mai degraba fratior,pt ca ii e frica surioara sa nu-i ia fardurile!![]()
alina
8+,mami de ANDRA MARIA(26.08.2007)
POZE cu Andruta
Annisia spune:
Sabina, mai are rost sa mai spun ceva? Puteai macar sa-mi faci si tu un serviciu si sa nu ma lasi sa-mi bat gurita degeaba. Zau asa!
Uite, eu iti spun de la capatul randului, cand m-o apuca de bebe doi, sa nu te puna sfantu sa ma sfatuiesti cu alaptarea si astea ca iti pierzi timpul si n-ai cu cine soro. Bine?
Gata, am spus. Si zau daca a durut. Asa si tu; trebuia sa-mi spui: ba nenica, ia sa nu-mi aduci tu aminte ca cate calitati am si cat pot sa duc si cate am realizat ca io vreau sa raman varza cu si anume carne si stiam o treaba!
Deci nu-ti mai spun nimic, ca ma lovesc de un zid vericule... In schimb, te pup cu mult drag si iti spun cu tot sufletul meu mare (e mare, crede-ma, am cupa C la tzatzier) ca esti un super om si cred in tine pana in panzele albe. Asta nu mi-o scoate nimeni din cap, nici macar tu!
Micul Yanis creste mare
Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...
Credinta-i val, iubirea vânt
Si viata fum!"
alinkav spune:
Sabina, eu doar atat iti spun, te pup si te imbratisez cu drag!
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007