Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (378)
Raspunsuri - Pagina 21
Sabina spune:
sunteti minunate 

mi-a trecut, am tras o boceala si gata, probabil ca aveam nevoie de putina adrenalina sa creasca hemoglobina aia :)
da, asa e, m-am uitat mai atenta pe proiectele din anii trecuti. Conventie si conformism la greu.
Trebuie sa fiu mai detasata cu exaltarea si originalitatea, ca nu vinde![]()
va iubesc!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
cecilia L spune:
Sabina asa te vreu, sus capul si mergi innainte, important este sa fi sanatoasa, ca de adaptat ..........sigur te adaptezi.
din capitolul, Cristi....veneam de la gara, in acaesta seara:
C: tati asta e casa poporului ?![]()
T: da
C: seamana cu un castel
C: acolo traieste vrajitoarea?
T:mmmmmda
C:si vrajitorul?
C: si nenea acela cu geanta murdara ca vrea sa fure copilasii rai
C:......deci acolo sunt oameni rai, vrajitori si vrajitoare
..............ca sa vedeti ce politician am in casa![]()
noapte buna
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
cecilia L spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alinkav Happy happy...azi fata mea a facut singura kk la wc, fara sa zica nimic nimanui, s-a dus si s-a asezat pe wc, a facut si cand s-a dat jos s-a murdarit un pic pe pantaloni, a inceput sa tipe tare, s-o schimbe buni, si zice "eu nu am facut nimic, nu am facut nimic, am facut acolo!!". La noi procesul "olita" e mai intarziat, de aia ma bucur asa! Alina, Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007 |
felicitari Oliviei

la noi procesul merge fff bine, ziua fara pampers(ii mai pun cand mergem pe undeva si nu avem acces sa facem pipilic), am iesit si afara fara si nu au fost accidente, dar KK nu mai vrea sa faca decat in pampersi, cere sa-i pun....desi am facut si noi la Wc la inceputuri( pe olita nu, e chhhhhh, iar colacul nu e pt Cristi ci pt bebe)
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
mandarinutza spune:
Sabinutz, capul sus, asta este, o sa mai fie si alte oportunitati. In momentul acesta trebuie sa te ingrijesti de sanatatea ta.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007 si in burtica bb2 19s+
Poze
betty78 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui NanaMotoc
Daca-mi este permis. ![]() Am urmarit si eu cazul mamicii in cauza, ca deh, nu are cum sa te lase indiferent o asa nenorocire. Parerea mea este ca, Ro este departe de a fi o tara unde sa muncesti civilizat si sa ai drepturi care sa nu fie incalcate. Inainte sa ajung in Is, habar nu aveam ce inseamna asta. Eram director la o firma de telefonie mobila, care se extindea si deschidea magazine in fiecare oras. Eram detasata sa coordonez echipa in formare la noul punct de lucru si munceam minim 12 ore pe zi, iar in lunile de varf lucram de la 8-22 si cand ajungeam la hotel, stateam pana noaptea tarziu sa centralizez date si sa fac situatii, iar dimineata evident ca o luam de la capat. Imi intrasem in ritm si daca ma scoteai din el, eram in alta galaxie. Mi se parea normal si firesc sa muncesc atat. Dupa ce am ajuns aici, cand m-am angajat la program de 8 ore, in care erau incluse 2 pauze de cafea de cate 30min fiecare plus pauza de masa de 1 ora, mi se parea ca asta e lene si nesimtire in toata regula. Efectiv nu puteam sa concep un astfel de stil de lucru, iar calmitatea cu care erau facute lucrurile ma scotea efectiv din minti. Mi-a luat mult timp sa ma adaptez acestui stil, dar am reusit. Acum ma gandesc cu groaza ca daca as fi nevoita sa ma intorc in Ro si sa trebuiasca sa imi caut un nou loc de munca, pe un salariu de nimic, cu un program de munca infernal, caci asa mi se pare programul pe care l-am avut atunci, si pe deasupra sa mai am si mai stiu eu ce sef ajuns patron peste noapte, in mod cert nu as rezista. ![]() Dar pana nu treci prin asa ceva, sa vezi cu ochii tai ca se poate si altfel, nu intelegi ca e omenesc, normal, firesc sa fii tratat ca un om si respectat pentru ceea ce faci. Oricum, intre noi fie vorba, romanul este invatat sa puna osul la treaba, indiferent de conditii, banul sa iasa. Ce anume a determinat-o pe Carmen sa munceasca pana la epuizare, numai ea stie. EU stiu sigur ca am invatat multe din ceea ce i s-a intamplat. Dumnezeu sa o odihneasca acolo intre ingeri, caci sunt sigura ca de acolo vegheaza asupra puilor mici, atat de frumosi si de dragalasi, pe care nu-i mai poate alinta, mangaia, saruta, incuraja. ![]() Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007) Povestea nasterii fluturasului! "Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca! Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa! |
la ce companie de telefonie vorbesti? tot aia unde am fost eu si Andries?
Betty78
de
Eric-Daniel 20 oct 2009 si
Mario-Alexandru 16 aug 2007 www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario
Piciulika spune:
Sabinescule, tu tzi-ai pus problema ca acolo sus cineva te iubeste si a decis pentru tine - ca tu, de cand cu dexe si lexe prin vene nu mai pricepi: asta iti mai lipsea, vorba lui Bula!? Sa te mai dai de ceasul mortzii cu bursa, cu lucrari la termen samd cand tu trebuie sa vezi de TINE si DOI COPII MINUNATI!!! Si de sotz minunat.
Ceee tzi-a zis doctorul?! Repeta dupa el, de 20 de ori!
Tu nu crezi ca-tzi ruinai definitiv sanatatea tragand sa dai rezultatul scontat... ?
Acum nu e momentul. Atat. Nu inseamna ca nu trebuiesti, ca nu esti adaptata samd. Clar, e un nod mare de inghitzit, te intzeleg - dar eu prefer sa-ti dau flori pe o scena decat la tzimtirim!

Asa ca... vorba lui Micha: "Alta data!"
(asta-i cand nu-i iese pasientza pe peteu)
Piciulika, mami dewww.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n246399.html?try=1&cookieID=1EXPE0R3ZZ11866F9OQWPT3KH6QVW2OHH3VC79G4-02032010-011132" target="_blank">
Michael (8.10.2007) si Alex (16.01.2010)
Povestile nasterilor de ursuletzi-printzi 
ANDREEA11 spune:
Va anunt cu bucurie ca mi a iesit VIREMIE NEDETECTABILA!!!Am raspuns f bine la tratament. 
Piciulika spune:
Alina, felicitari pentru sarcina si multa bucurie in cele 40 de saptamani - si mai ales la final! Minunata surpriza!
Andreea, suna asa, de-mi vine sa plang ce tzi-a iesit tzie acolo. Da daca tu te bucuri... ma bucur langa tine!
Deci, ref la ore peste program samd. Slippers, Nana, Yaia, amantrei avetzi dreptate - eu nu am mirosit deloc urma de conflict si jignire!
Si aici se lucreaza in draci, si cam totul depinde depinde de sef, mai putzin de companie... fenomenul de burn-out nu s-a inventat in Romania. Din fericire - din nefericire ca exista! Ce zice Slippers am vazut si eu - sefi care "acasa la ei" sunt ok si la venitzi la noi vatafi pe mosie... Si si de ailaltzi!
Ce e drept ca si elvetzienii, asa corectzi cum sunt, sunt pentru ca sunt constransi de zeci de ani, prin legi rafinate. Intre timp a devenit reflex - dar daca le-ai scoate sistemul... Nu le ia mult!
Deci tot la stofa umana ajungem!
[Vorba lui Raba - cine-si mai aminteste de el (Raba si Rozi, TVR Cluj): "O'minii-s de doo feluri: o'mini si o'mini!" cu accent ardelenesc]
Acuma, aici in consultantza, unde lucram noi, nu-i ca la stat. (asa spun totzi: daca vrem program 9-5, mergem la stat.) Ai proiecte si le termini pe cand cere clientul si a reusit sa negocieze seful => munca in ritm isteric... Se plateste minunat, se trage in draci. Pana la un anumit nivel ierarhic orele suplimentare se pot (partzial) compensa, si de-acolo in sus, basta, sunt "acoperite" prin salariu / pozitzie... Legal e problematic, dar contractul colectiv de munca e dibaci facut. Si stii unde intri. Asa e in consultantza, ca-i McKinsey sau cine o fi. Intri constient in hora. Dar esti inconstient daca o joci prea lunga vreme! De obicei la noi se trage asa 2-3 ani si apoi se salta intr-o companie pe pozitzie buna. Asta-i miza. Dar destui colegi au intrat in spital cu de toate: fizic, dar mai ales psihic... Inclusiv eu m-am paradit de la zboruri si aer conditzionat non-stop (barotrauma, sinusuri praf) da' m-am reparat in timp. Seful nostru cere mult, dar da mult pentru oamenii lui. Departamentul are reputatzie excelenta, se face munca inteligenta, deci e un punct forte in CV si sanse de angajare. Cam asa e pe aici in domeniul nostru. Dar in rest e cum spun diaspora: corect, se pune pixu jos ca tuna si fulgera cine vrea... si la noi, secretarele o tulesc fara remuscari
si daca sta sefu in usa cu o hartiutza: "Maine!" si ii introc spatele. Si e perfect ok.
Ma retrag la depou, nu fara a anuntza onorata asistentza ca Michael nu a avut nici un rateu azi
- inclusiv a sarit din pat si sac ca musai la "toilette" si a facut al n-shpelea pipi din picioare pe ziua de azi.
Deci bine scrie in cartzi: cu antrenament sau fara, sunt gata sa devina "uscatzi" cand fiziologic sunt gata. Ca umblatul si altele.
De trei zile deja e campion, asa, fara nici o chestie. Doamne tzine-l!
Piciulika, mami dewww.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n246399.html?try=1&cookieID=1EXPE0R3ZZ11866F9OQWPT3KH6QVW2OHH3VC79G4-02032010-011132" target="_blank">
Michael (8.10.2007) si Alex (16.01.2010)
Povestile nasterilor de ursuletzi-printzi 
Roxana_G spune:
| citat din mesajul lui Sabina problema e ca undeva nu reusesc sa ma adaptez. ori sunt prea originala in abordari, ori pur si simplu nu foloseste nimanui ce vreau sa fac. in momentul asta sunt inutila de sus pana jos. _ |
Inutila? Esti dusa! Pune mana si ai grija de tine mai mult, ca o viata avem si aia e scurta, si sunt destui sa ne faca rau si sa ne denigreze, macar noi sa ne iubim si sa avem grija de noi.
Roxana_G spune:
| citat din mesajul lui ANDREEA11 Va anunt cu bucurie ca mi a iesit VIREMIE NEDETECTABILA!!!Am raspuns f bine la tratament. ![]() andreea Alegeti viata! Avortul opreste o inima care bate plina de sperante... http://community.webshots.com/user/andreeagogo |
Bravo!