Hai Niki!Bravo Anca, Sensibila, Ami,Niki!Iepu(115)
Raspunsuri - Pagina 19
nemary spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui annya9 Fetelor, voi cu ce spalati hainutele bebeilor? Eu am cumparat Persil Sensitive, este ok? 33+ Radu Alexandrupoze ghiulica www.contractionmaster.com/" target="_blank">calculator contractii |
da, la daria cu el am spalat si acum vreau sa cumpar tot Persil.
Mari
de Daria Maria(29.01.2008)
36+ Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
Daria
Ioanact spune:
I-am facut baie Ioanei si am dus-o in patut la
.
Alina2 nu fi suparata, maine veti pleca acasa!
Asa am patit eu la Ioana, cand tb sa ma externez, facuse icter si am mai stat 1 zi.
Doamne Ajuta, sa ai cat mai mult laptic!
Oanka am vazut pozele cu 'Minunea Maria'. Ce scumpa e.
Demult asteptam pozele sa le vad, desi vazusem una la avatar, pe mess (dar vroiam m de-aproape). E o grasuta, sa va traiasca!
Cum a incaput in burtica
Imi place mult si cum doarme, cred ca ai sta numai langa ea sa o privesti (dar tb sa te si odihnesti
).
Adriana bine ca mananca si e sanatos, asta conteaza! La fel si Ioana nu sta locului deloc, cand era mica (bebelusa) numai din picioare dadea ![]()
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
34+
- Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
Yaia spune:
| citat din mesajul lui dayanara yaia chiar, ce.ai facut pe 8 le medic? daca nu ma insel pe 8 aveai programare....bine ca nu mi.am adus aminte sa intreb dupa ce nasti |
He-he...eu nu stiu cum de reusesti sa-ti adunci aminte sa intrebi de fiecare...eu uit si cand am eu programare. Mersi, a fost ok. Totul bine, in afara de greutatea mea
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
andira spune:
| citat din mesajul lui dayanara nici eu n.am mai calarit nimic de prin luna a3.a cam asa! am si uitat cum se face |

ai fost tare cu calaritul35+
kossir spune:
Am vazut poze cu bebei
. Doamne ce delectare. Sunt toti si toate niste scumpici. 
Felicitari inca o data mamici fericite, aveti niste comori acolo. si sunt niste norocosi cu asa mamici.
Oanka mie mi s-a parut in unele poze ca Maria semaana muuult cui Joy. Asa o fi? 
http://community.webshots.com/user/kosscar
Ioanact spune:
ami bine-ati revenit acasa!
Ce mare e Irina, 3,750 si nastere naturala? Deci se poate, acum depinde si de fiecare organism..
De ce zici ca urmeaaza partea cea m grea? Ce a fost greu a trecut, o sa va acomodati si nu o sa fie greu.
Denisa multumim de mesaj!
Niki felicitari!
Rebiana f frumoase pozele cu Mara! Deja are cerceii..
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
34+
- Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
babyangel spune:
| citat din mesajul lui ami_84 Buna burtici si mamici de iepurasi! Am intrat sa va anunt ca am ajuns si noi acasa.. Pe 8 martie la ora 3.10 min s-a nascut bumbacelul meu... Irina Paula - 3750 g, 53 cm, scor apgar 9, nastere naturala, cu un travaliu fff lung si dureros. Multumesc lui Dumnezeu ca suntem bine si acum urmeaza partea cea mai grea... Multumesc tuturor pt sustinere si felicit si eu noile mamici si tin pumnii celor care isi aseapta deja puii. V-am pupat! 39+ Irina AMR ... imi astept martisorul!!! ![]() Alaptatul care starneste furtuni www.kellymom.com/" target="_blank">Breastfeeding and Parenting |

Bun venit acasa, Ami! 
. Chiar am aseptat vesti de la tine ca nimeni nu a stiut nimic de voi doua! Acomodare usoara si asteptam poze, da??
Anca
In asteptarea
-ului Codrin FabianAMR 24 de ore!!!

si mami de
Lucas-Sebastianhttp://community.webshots.com/user/babyanca
cenia spune:
Oanka: am vazut pozele cu grasunica ta si nu imi vine sa cred ca e nou nascut, asa de bine arata si grasunica!!!! bebelusii mei ambii aratau ca niste babute! a ta minune are falci dolofane.
Andira: imi place de tine ca esti activa si plina de viata! ca si tine ma mir cind au trecut 5 ani de la data primului nascut? si cit de mare a crescut, cind l-a scos din mine era cit o gogoasa!
Dianami: si eu ma gindeam ca metoda de contraceptie la legarea trompelor, mai ales ca e reversibila, desi e complicat. dar in RO se face imediat dupa nastere si putini dr o fac. ce am citit rewiuri ale americancelor, in afara de consistenta ciclului menstrua si durata mai mare sau la unele mai mica, nu am citit efecte adverse.aici pe forum ziceau ca au ramas totusi si asa fiindca corpul are capacitate de refacere, asta ar fi una din explicatii. eu incerc sa ma conving sa imi fac. in familie deja avem multe cazuri: 3 matusi si 2 verisoare si soacra. ele zic ca nu au efecte adverse. mai am timp sa ma gindesc 3 saptamini.
am avut aici un inel ( NUVARING) dar nu l-am folosit (ha ha ha! si a aparut Sofia) mi se parea interesanta ideea si il am inca in frigider. googalitzi un pc sa vedeti daca e interesanta metida. aici plateam 40 usd bucata si trebuie sa il schimbi lunar.
eu d aseara nu mai am scandal sau agitatie in burta si mi se pare suspect. nik toata noaptea, ieri m-am agitat ca am avut musafiri. acum a inceput foarte lin sa miste. am zis ca merg la dr daca nu simt nimik. mi-am luat laptopul in brate si incerc sa raspund si eu la fiecare ca nu am timp niciodata de facut asta, dupa ce oi naste nici atit!
Camilecu: multa sanatate la pitica ne rugam. indigestia aici o tratezi cu un suc numit Gatorade (are saruri), stiksuri, mar copt fara zahar.
miine intru in 37 de saptamini deci is in luna 9 iuhuu.... poate e ciudat dar abia astept sa scap, imi apasa sarcina pe nervul sciatic incit deja m-am saturat de durerea ascuta in coloana si un pic lateral, in momentul cind pasesc.
fetelor nu lasati sotul "pe uscat" ca toate au repercursiuni asupra cuplului. aici e rata divortului asa de mare (mai mare ca in Romania) incit esti sfatuita sa ai grija de sot, caci sunt 3 femei dispnibile pt el. pare comic, dar e adevarat.
cenia +37 cu Sofia , David 4 ani, Naomi 21 luni
babyangel spune:
Dianami, multumesc frumos
. Ma minunez mereu cand vad cum iti faci tu timp pentru toate
. Sper sa isi faca curaj codrin, ca eu am inceput sa mi-l pierd
. Imi bate inima, si am o stare de agitatie de parca ma duc la ghilotina nu la nascut(sa speram)![]()

'

BRAVO NIKI!! SA FITI SANATOASE SI SA NE SPUI SI NOUA LA CE NUME V-ATI HOTARAT

Anca
In asteptarea
-ului Codrin Fabian
AMR 24 de ore!!! 

si mami de
Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca
kossir spune:
Rebiana, 

felicitari mamica fericita pentru frumusetea ta. Sa fiti sanatoase, si sa va reveniti cat mai repede.
Fatuca draga in primele zile nici nu ai cantitate asa mare de lapte si nici nu reusesti tu sa scoti cu pompa cat ar scoate fatuca mica si scumpica. Ai sa vezi ca mai tarziu productia creste
. Asa ca stai calma nu te mai agita, ca totul e in regula 
.
http://community.webshots.com/user/kosscar

Radu Alexandru