Hai Niki!Bravo Anca, Sensibila, Ami,Niki!Iepu(115)
Raspunsuri - Pagina 20
babyangel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui camilecu Dar ce parere aveti de legarea trompelor, la cele care nu mai vor copii, ca metoda de contraceptie ? Pe mine m-ar bate un gand dar nu am auzit prea multe lucruri bune . 34+ mami de Vlad, si mami de Larissa (02.08.2005)http://picasaweb.google.ro/camelia200977/UntitledAlbum# |
Cami, nu vreau sa te descurajez, dar eu una nu as face nimic ce nu este reversibil...Si din cate stiu eu, legarea trompelor este ireversibila. Nu ca as mai vrea sa fac copii, dar sa stii ca au fost cazuri in care o sarcina a salvat viata mamei(pt anumite boli, afectiuni)
Anca
In asteptarea
-ului Codrin FabianAMR 24 de ore!!!

si mami de
Lucas-Sebastianhttp://community.webshots.com/user/babyanca
dayanara spune:
cenia eu ii fac un favor sotului cu sexul, in halul in care sunt nu ma vad eu pe mine in forma de femie, daramite daca m.as sui pe el, cred ca ar fugi imediat :))))
roxana
36+
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
annya9 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dayanara cenia eu ii fac un favor sotului cu sexul, in halul in care sunt nu ma vad eu pe mine in forma de femie, daramite daca m.as sui pe el, cred ca ar fugi imediat :)))) roxana 36+ silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)POZE |
Dayanara, esti de coma!!!
33+
Radu Alexandrupoze ghiulica
www.contractionmaster.com/" target="_blank">calculator contractii
babyangel spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui nemary
da, la daria cu el am spalat si acum vreau sa cumpar tot Persil. Mari de Daria Maria(29.01.2008) 36+ Povestea Darului plangacios sunt tot mai mare Daria |
Eu am cumparat Sano Maxima sensitive, si il folosesc si pt noi ca imi place tare mult!
Anca
In asteptarea
-ului Codrin FabianAMR 24 de ore!!!

si mami de
Lucas-Sebastianhttp://community.webshots.com/user/babyanca
annya9 spune:
Aha, chiar nu stiam de Sano Maxima Sensitive!
Mai exista un detergent la Amway pentru bebelusi, insa cred ca este cam scump...
33+
Radu Alexandru
poze ghiulica
www.contractionmaster.com/" target="_blank">calculator contractii
andira spune:
Cenia - 
Sa-ti spun sincer, acum 3 seri am fost tare deprimata, mi-a adus Ionut de la ai lui felicitarile facute de Irina si Nati la gradinita de 8 martie, si m-a busit plansul instantaneu, si asa am tinut-o toata seara. Mi-e dor de ele de nu mai pot, si numai gandul ca decat sa stau in spital o saptamana - doua, singura acolo (daca nasc acum, cand e foarte posibil sa n-aiba 2500g), mai bine stau acasa si astept sa fac 36 saptamani - m-a tinut sa nu ma sui in masina si sa le aduc acasa.
Numai ca ar trebui sa fac in fiecare zi naveta, sa le duc dimineata la gradi si sa le aduc la pranz, ceea ce cred ca in momentul asta mi-ar pune capac. Nemaivorbind ca mi-i pun pe toti in cap.
Acum a venit si ninsoarea.... si ma consolez la gandul ca sambata le vad, iar in max 3 saptamani (ca nu cred ca duc mai mult) eu sunt acasa cu bb, iar ele iau vacanta de la gradi si sunt langa mine.
Acum mi-am mai revenit, ma trezesc si adorm cu gandul la ele, si abia astept vara sa iesim toate 4 in parc, numai asta am in cap cand ma uit afara
.
La legatul trompelor ma gandeam si eu la un moment dat, numai ca eu intelesesem ca e ireversibil, si sunt cam impotriva metodelor drastice. Nu stii niciodata ce ti se poate intampla, si nu vreau sa ma dau cu capul de pereti dupa aia.
35+
GabyHila spune:
Cenia eu as vrea sa zic urmatoarele cu referire la ce ai zis de barbati.
Ei au trecut cu noi perioada de gravideala, au fost avertizati asupra tuturor hormonilor de sarcina, post partum, depresii, crize, nervi. Plus ca de cele mai multe ori decizia de nu a mai practica dunga dunga :) apartine lor in totalitate din motive absurse de genul "tie ti-ar place sa intre un cap mare rosu la tine in casa?" si daca dupa dureri de spate, vomitaturi, creatul unei minuni, nastere/cezariana, dureri, dezechilibre hormonale si de vitamine, nopti nedormite, desexualizare totala in spital datorita deselor controale pe calul balan EI MAI AU PRETENTIA SA FIE TRATATI CA INAINTE ca altfel se duc la alte posibile trei SA SE DUCA FRATE!
Nu zic ca trebuie neglijati deloc! spun doar ca trebe sa isi astepte rabdatori randul!
Imi inchei pledoaria..
P.S. Cine ma are pe mess a vazut ca statusul meu de doua zile: dau sot la schimb? ceva oferte???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ioanact spune:
Aseara pe vremea asta, am schimbat capitolul..
CAPITOLUL 116 VA ASTEAPTA! 
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
34+
- Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
kossir spune:
Gaby
joy scumpa sa fie bine. da pentru ce i-ai facut analize? Am pierdut eu ceva. Ca de icter nu cred ca e cazul sa-i faci asa ceva.
Curaj mamica brava!!
Freedelia LA MULTI ANI JOHN
;
Asteptam sa ne povestesti cum a fost. Ce tare esti cum te plimbi tu cu fatuca nou nascuta prin masina, prin magazine
si cu toti trei copii, zau, nu stiu cum reusesti.
Castelana
sa stapaniti sanatosi tot ce-ati cumparat, de fapt CEZAR sa profite din plin de ele. Superb numele. Care e al doilea? 

Alina
Ioana zambareata sa fie bine.
Amybine ati revenit acasa. acomodare usoara, laptic mult si somn la fel de mult.
Irina si asteptam pozici.
Trimit mesajul asta si revin cand mai pot cu completari
.

toate burticutele
http://community.webshots.com/user/kosscar
castelanaC spune:
buna dimineata fete dragi.
suntem in prag de wk-end, sa speram ca-l traversam cu bine si iepurasii pot veni pe lume linistiti, mamicile sa fie sanatoate si "laptoase", burticile sa fie cat mai linistite si cu AMR suportabil!

va invit la o cafea si " ma duc" sa va citesc.
castelana fericita
36+