Hai Niki!Bravo Anca, Sensibila, Ami,Niki!Iepu(115)
Raspunsuri - Pagina 18
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui honeybaby Mesaj de la Niki La 15.40 s-a nascut comoara mea. |
Bun venit pe lume, comoara de nibi_niki! O viata plina de sanatate si voiosie!
Felicitari, nibi_niki! Refacere rapida si lapte-n tzitzi!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
nemary spune:
fetelor, eu stiam ca in luna a 9-a se intra la 37 de saptamani (asa am citit pe mai multe site-uri), dar vad ca voi spuneti ca de al 36. cum o fi?!
Sensibila si Anca_iary, felicitari si recuperare rapida 
Babyangel
maine sigur iti intalnesti minunea din burtica.
Mari
de Daria Maria(29.01.2008)
36+ Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
Daria
dayanara spune:
yaia chiar, ce.ai facut pe 8 le medic? daca nu ma insel pe 8 aveai programare....bine ca nu mi.am adus aminte sa intreb dupa ce nasti
roxana
36+
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
Jasmine spune:
| citat din mesajul lui Dianami Nu mai vine la nasteri dr. Anca? Vrei sa incerc sa-ti pun o pila daca te apuca in afara programului? |
mananci calule ovaz???
sigur ca vreau,daca poti
chiar mi-e teama sa ma duc si sa intru pe mana cui s-o nimeri
asa mi-a raspuns,ca daca ma apuca seara,noaptea sau in weekend sa-l sun (informativ) si sa ma duc la spital unde ma preia echipa de garda
36+
annya9 spune:
NEMARY, la 37 de spatamani intri in luna a 9-a. Uite, chiar si aici pe site, la srcina pe saptamani, o sa vezi ca la 36 ei inca trec acolo sub desenul cu bebelul, "sarcina la 8 luni".![]()
33+
Radu Alexandru
poze ghiulica
www.contractionmaster.com/" target="_blank">calculator contractii
Jasmine spune:
| citat din mesajul lui nemary fetelor, eu stiam ca in luna a 9-a se intra la 37 de saptamani (asa am citit pe mai multe site-uri), dar vad ca voi spuneti ca de al 36. cum o fi?! |
adica luna a 9-a e formata din saptamanile 37,38,39 si 40
deci cand ai 36 sapt implinite si incepi sapt 37 se cheama ca intri in luna a 9-a
e exact cazul meu : azi am 36 sapt si o zi
36+
nemary spune:
| citat din mesajul lui camilecu Fetelor buna , azi sunt suparata ,Larissa azi noapte a vomat si are diareee si febra , mai tarziu ne ducem la control, numai iesit din casa nu am chef pe vremea asta , si de stat pe la usi la pediatru . Nu mai pot de suparare . De dimineata am colorat , ne-am jucat si am invatat poezii , am capul calendar . Abia acum am reusit si eu sa ma intind in pat . 34+ mami de Vlad, si mami de Larissa (02.08.2005)http://picasaweb.google.ro/camelia200977/UntitledAlbum# |
cum mai este LArisa? ce v-a spus doctorul?
Mari
de Daria Maria(29.01.2008)
36+ Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
Daria
GabyHila spune:
Bun venit comoara de Nibi niki!
Astero speri sa ajungi repede acasa! nu iti fa griji cu icterul! noi am fost la bronzat inclusiv de 8 martie:) ca niste fete fitoase ce suntem!
Mai fetelor voi vorbiti de din alea sfinte? de la 3 luni incolo nu am vazut nimic, desi ma apucasera niste bazdaganii pe la 7 luni.. tulaiiii!!!
Acuma, am scapat odata pe la 4 saptamani dupa ceza! si de atunci pauza! nu ma cauta barbatul.. cred ca a uitat ce-i aia!
eu inca traduc nesuferitu ala de contract! man.... catamai complicatia pentru un contract de ipoteca: 23 de pagini ...
camilecu spune:
Am vb. cu pediatru si l-am rugat sa vina el la domiciliu , avand in vedere situatia mea , si s-a dus sotul dupa el , care dealtfel azi a aterizat din tari straine. a consultat-o pe Larissa si a zis ca este o indigestie pe fondul unei viroze care circula , nu mi-a dat cine stie ce tratament mai mult dieta alimentara(orez , banana , cascaval , uscaturi ) si antitermice. A zis sa vede cum evoluiaza pana maine , cand o sa vina dinou in vizita la noi.
Oricum febra nu a mai facut , diaree sau varsaturi nu , evoluiaza spre bine , azi a gatit orez dietetic si cred ca a ajutat-o si iam dat si banana.
34+ mami de Vlad, si mami de Larissa (02.08.2005)
http://picasaweb.google.ro/camelia200977/UntitledAlbum#
camilecu spune:
nemary multuesc de intrebare .
Mi-a mai dat sterimar pentru nasuc
34+ mami de Vlad, si mami de Larissa (02.08.2005)
http://picasaweb.google.ro/camelia200977/UntitledAlbum#

Vrei sa incerc sa-ti pun o pila daca te apuca in afara programului?