Nu lasati copiii pe Facebook sau Hi5
Raspunsuri - Pagina 3
Gabi_K spune:
Al meu are cont pe Facebook, dar da ignore cand cineva vrea sa-l treaca in lista de prieteni si el nu-l cunoaste.
Dau dreptate Natasei cu o completare: copilul trebuie supravegheat, si in acelasi timp invatat cum sa se fereasca.
Al meu stie ca nu stam de vorba cu straini, nu ne dam nici adresa, nici nr de telefon, nici passworul la nimeni. In rest- nici eu nu-l pot supraveghea tot timpul, intra pe net nu numai de acasa.
Apropo: pe la 10 ani a fost prins impreuna cu un prieten de 11 ani, uitandu-se la poze cu femei goale si cupluri in pozitii acrobatice
. Era in perioada aia cand era tare curios. Am avut mai multe discutii cu el despre sex, i-am raspuns la toate intrebarile, i-am promis ca la 12 ani de ziua lui ii voi cumpara primul Playboy. Peste cateva luni brusc i-a scazut interesul, si peste doi ani cand a implinit 12 ani, a si uitat de Playboy-ul promis. Normal ca nici eu nu i-am bagat pe gat![]()
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
Luna1 spune:
Parerea mea e ca prin interdictie nu poti face nimic. In conditiile in care trei sferturi din clasa fiului meu au cont pe Facebook si socializeaza acolo seara dupa ce nu mai pot sta afara, daca eu i-as fi zis fiului meu ca nu poate avea cont sigur si-ar fi facut probabil fara stirea mea doar pentru a afla ce e asa de iesit din comun si de ce nu ii permit sa isi faca cont.
In concluzie am ales sa facem contul impreuna cu masurile de siguranta, pe mine m-a adaugat la prieteni, deci primesc notification cam tot ce face, i-am explicat riscurile, i-am spus ca cineva poate pretinde ca e oricine pe internet, i-am zis ca niciodata nu dam adresa, nr de tel, scoala la care invatam pe internet, oriunde, nu numai pe facebook. Ca si prim fenomen am observat ca la fiecare cerere de prietenie venea si ma intreba daca poate accepta persoana respectiva (colegi si familie in genreal) Nu stiu daca am facut bine sau rau, insa dupa doua luni de jucat farmville si de vorbit cu colegii de clasa si scoala si-a pierdut interesul.
Acum intra acolo doar cand stabilesc in prealabil sa discute pe chat mai multi colegi, cam o data pe sapt, uneori nici atat.
Parerea mea e ca nu ii poti proteja prin interdictie caci daca incep sa se ascunda e mai grav. Prefer sa stiu ce face si sa ii explic riscurile in amanunt, stiu ca suna sadic insa eu cand apar cazuri din astea il las sa vada stirea respectiva pentru a intelege de ce insist cu anumite reguli.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
Letitia1 spune:
LUNA SAID: Parerea mea e ca prin interdictie nu poti face nimic. In conditiile in care trei sferturi din clasa fiului meu au cont pe Facebook si socializeaza acolo seara dupa ce nu mai pot sta afara, daca eu i-as fi zis fiului meu ca nu poate avea cont sigur si-ar fi facut probabil fara stirea mea doar pentru a afla ce e asa de iesit din comun si de ce nu ii permit sa isi faca cont.
OMG Luna, al meu nici n-a auzit de Facebook si din fericire nici colegii lui. Bine ca mi-ai spus ca sa stiu la ce sa ma astept, ca probabil in curind o sa-mi vina cu chestia asta.
Rufus spune:
Luna, sa inteleg ca majoritatea colegilor baiatului tau de 8 ani au cont pe facebook?
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lor
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
XIO spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui blackpanterro In cazul asta, fatuca aia a ajuns sigur si pe pitzipoanca.ro ca toate pozele vulgare ajung acolo. Facebook e sigur daca sunt setate masurile de siguranta, la Hi5 nu as fi atat de sigura. Adriana 14w si Aidan Alexander - 4 ani A ticket to hell has never been funnier |
Si hi5-ul e la fel , are setari de siguranta , sa nu iti poata fi vizualizat profilul decat de prieteni.
***Fur is for petting**
http:/www.4animals.ro/ajuta.html/
www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro
LauraNicole spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Luna1 Parerea mea e ca prin interdictie nu poti face nimic. In conditiile in care trei sferturi din clasa fiului meu au cont pe Facebook si socializeaza acolo seara dupa ce nu mai pot sta afara, daca eu i-as fi zis fiului meu ca nu poate avea cont sigur si-ar fi facut probabil fara stirea mea doar pentru a afla ce e asa de iesit din comun si de ce nu ii permit sa isi faca cont. In concluzie am ales sa facem contul impreuna cu masurile de siguranta, pe mine m-a adaugat la prieteni, deci primesc notification cam tot ce face, i-am explicat riscurile, i-am spus ca cineva poate pretinde ca e oricine pe internet, i-am zis ca niciodata nu dam adresa, nr de tel, scoala la care invatam pe internet, oriunde, nu numai pe facebook. Ca si prim fenomen am observat ca la fiecare cerere de prietenie venea si ma intreba daca poate accepta persoana respectiva (colegi si familie in genreal) Nu stiu daca am facut bine sau rau, insa dupa doua luni de jucat farmville si de vorbit cu colegii de clasa si scoala si-a pierdut interesul. Acum intra acolo doar cand stabilesc in prealabil sa discute pe chat mai multi colegi, cam o data pe sapt, uneori nici atat. Parerea mea e ca nu ii poti proteja prin interdictie caci daca incep sa se ascunda e mai grav. Prefer sa stiu ce face si sa ii explic riscurile in amanunt, stiu ca suna sadic insa eu cand apar cazuri din astea il las sa vada stirea respectiva pentru a intelege de ce insist cu anumite reguli. Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007) |
Exact asta am facut eu cu Alexa mea!Primesc toate notificarile ei si de pe Hi5 si de pe Facebook .
----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914
O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !
Chuny spune:
http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/crime/6451823/Ashleigh-Halls-mother-warns-about-social-networking-after-man-charged-with-killing.html
Sibylle http://aripicarecrescinnoi.blogspot.com/
Vladimir *****
***** Anna
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">MULTUMIM PT CEEA CE ATI FACUT PT SONIA
viviana spune:
Si aici articolul din evz de azi:
www.evz.ro/articole/detalii-articol/889370/Monstrii-sexuali-ataca-prin-calculator/" target="_blank">http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/889370/Monstrii-sexuali-ataca-prin-calculator/
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
blackpanterro spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui XIO
Si hi5-ul e la fel , are setari de siguranta , sa nu iti poata fi vizualizat profilul decat de prieteni. ***Fur is for petting** http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro |
Bag sama ca nu foloseste nimeni setarile alea ca daca le-ar folosi nu ar exista pitzipoanca.ro
Adriana 14w si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
XIO spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui blackpanterro
Bag sama ca nu foloseste nimeni setarile alea ca daca le-ar folosi nu ar exista pitzipoanca.ro Adriana 14w si Aidan Alexander - 4 ani A ticket to hell has never been funnier |
Normal ca nu sunt folosite , ca fetele care ajung pe pitzipoanca vor sa fie admirate si nu vazute doar de prieteni.
Eu am profilul blocat pe hi5 , adica nu poti vedea decat ce vreau eu . In momentul de fata se poate vedea doar prima pagina si pozele mele cu animalute. Cele din vacanta nu .
Poti seta sa iti fie ascunse si datele pesonale , sa vada cel care intra la tine pe profil doar poza de profil si atat.Sau poti seta sa nu primesti esaje de la necunoscuti sa nu primesti comentarii sau friend request de la necunoscuti samd.
***Fur is for petting**
http:/www.4animals.ro/ajuta.html/
www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro