Nu lasati copiii pe Facebook sau Hi5

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Natasa

Mie un sfat bun imi suna asa: NU lasati copiii pe internet nesupravegheati sub nicio forma, pe niciun site.

Subiectul e dureros. Nici nu visati cate lucruri fac copiii doar ca sa fie ca ceilalti. Evident, pentru unii situatia devine dramatica.

Am citat-o pe Natasa doar sa va spun ca asa ceva este absolut imposibil. Mai precis, dupa o anumita varsta. Subiectul Mirelei se refera la o fata de 14 ani, insa pericolul este acelasi si la 16 sau 18. Nu va ganditi cum erati voi la 18 ani. Eu am zis, cand Ioana era mica, sa o fereasca Dumnezeu de necazuri macar pana la 16 ani, sa aiba ceva minte...a trecut de varsta asta si, desi este foarte responsabila, eu continui s-o cred in pericol, sa o vad fragila (si nu sunt paranoic, stiu ce spun). Incerc sa fac ce zice Natasa, insa are acces la multe calculatoare, in afara casei, inclusiv la liceu. Iar faptul ca, mai ales de la o varsta, serviciul nostru inseamna timp liber nesupravegheat pentru ei, nu-i ajuta de loc.
Si, in fond, cand calculatorul devine chiar necesar (multi profesori conditioneaza temele de internet), cata vreme pot aplica supravegherea ei pe net, sa nu mai spun ca mai are doua surori? Pai, imi las serviciul, alta solutie nu-i...

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyda spune:

[quote]citat din mesajul lui alexia_07

Elyda pur si simplu "racoleaza" fetele frumoase si care arata bine de pe hi5 (nu ca as vrea sa ma laud) si sunt multe care accepta.

alexia_07
[/quote

Eu sunt femeie in toata firea si n-am cont pe hi 5.Probabil au auzit de frumusetea mea mirobolanta si de dimensiunile 90-60-90. Eu vreau sa ma laud.

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iasmin08 spune:

elyda, hai ca m-ai facut sa rad in seara asta. Esti super
Io cred ca am numai 90,2cm-60,5cm-90,7cm. De aia nu m-au ales si pe mine, ca am masuratori cu virgula

Iasmin, mama de strengar de 8 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyda spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iasmin08

elyda, hai ca m-ai facut sa rad in seara asta. Esti super
Io cred ca am numai 90,2cm-60,5cm-90,7cm. De aia nu m-au ales si pe mine, ca am masuratori cu virgula

Cica e nasol cand da cu virgula...

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Citat:

Mie un sfat bun imi suna asa: NU lasati copiii pe internet nesupravegheati sub nicio forma, pe niciun site.

Subiectul e dureros. Nici nu visati cate lucruri fac copiii doar ca sa fie ca ceilalti. Evident, pentru unii situatia devine dramatica.

Am citat-o pe Natasa doar sa va spun ca asa ceva este absolut imposibil. Mai precis, dupa o anumita varsta. Subiectul Mirelei se refera la o fata de 14 ani, insa pericolul este acelasi si la 16 sau 18. Nu va ganditi cum erati voi la 18 ani. Eu am zis, cand Ioana era mica, sa o fereasca Dumnezeu de necazuri macar pana la 16 ani, sa aiba ceva minte...a trecut de varsta asta si, desi este foarte responsabila, eu continui s-o cred in pericol, sa o vad fragila (si nu sunt paranoic, stiu ce spun). Incerc sa fac ce zice Natasa, insa are acces la multe calculatoare, in afara casei, inclusiv la liceu. Iar faptul ca, mai ales de la o varsta, serviciul nostru inseamna timp liber nesupravegheat pentru ei, nu-i ajuta de loc.
Si, in fond, cand calculatorul devine chiar necesar (multi profesori conditioneaza temele de internet), cata vreme pot aplica supravegherea ei pe net, sa nu mai spun ca mai are doua surori? Pai, imi las serviciul, alta solutie nu-i...

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Tu ai mare dreptate si eu n-am nicio solutie :) Vreau sa spun ca atita vreme cit copilul e mic, e usor sa detii controlul, la 16-18 ani mi se pare aproape imposibil. Totul devine o chestie de incredere, adolescentul sa stie ca e supravegheat dar in acelasi timp i se respecta intimitatea. Iesirea cu bine din perioada 13-20 de ani tine de anturaj, firea copilului, relatiile cu parintii (care aproape invariabil se strica in aceasta perioada) si ceva sansa. Eu am un baietel de 5 ani si deja imi fac griji de cum va fi, asa ca imi imaginez ce e in sufletul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Citat:

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

din pacate, dureroasa dreptate ai Rufus.
aici, copii au acces la Pc in cadrul scolii, dar nu au internet. si la bibliotci exista PC-uri, cu internet limitat si sub supraveghere.
ai mei inca ma asculta, ne intelegem bine in privinta a ce se poate pe net si ce nu se poate, sper sa ramana asa pana or pleca la casele lor.

Mirela, foarte bun subiectul. poate il urci undeva mai sus!

ALEX, operatie pe cord!

BAZAR UNIC!!!

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Si pe Hi5 se poate bloca profilul ca sa apara numai prietenilor iar parintele,daca are ceva minte si nu e ocupat cu Los Telenoveles poate verifica usor cu cine sta fiica/fiul de vorba acolo .Eu asa imi urmaresc nepoata care are aproape 15 ani si are cont pe Hi5.Pe Facebook ,la fel,se poate controla usor ce "prieteni" adauga odrasla si pe unde a "umblat" , ,cine s-a uitat la profilul respectivei .Si nu e adevarat ca TOATE isi posteaza poze pe jumatate goale pentru ca nici nepoata mea si nici prietenele ei n-au facut-o pana acum !

----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914

O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !

Mergi la inceput

Si revin sa spun ca si eu am cont pe ambele site-uri (pe Facebook ma joc trei jocuri stupide dar care provoaca dependenta ,Farm,Zoo si Pet ) si am primit si eu o gramada de mesaje pe care pur si simplu le-am blocat .
Pe Hi5 am descoperit 2 pedofili care scriau la poza unei copile de 9 ani cat de mult le place de ea si etc si am facut screen print si trimis la administratorul site-ului .Simplu.
Daca cel putin 3 persoane care dau peste astfel de mesaje in loc sa strambe din nas si sa comenteze trimit mesaje la admini cu copia aferenta,s-ar rezolva cate ceva .

O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !

Mergi la inceput

Si am uitat sa scriu ca nu arat nici ca Miss Univers si nici 90-60-90 nu am ,ba din contra,sunt rotunda si pitica .Exista atatea programe cu care poti urmari ce face copilul pe calculator fara sa stie si sa se simta "cotropit" in intimitate !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iasmin08 spune:

Citat:
citat din mesajul lui LauraNicole

Si am uitat sa scriu ca nu arat nici ca Miss Univers si nici 90-60-90 nu am ,ba din contra,sunt rotunda si pitica .Exista atatea programe cu care poti urmari ce face copilul pe calculator fara sa stie si sa se simta "cotropit" in intimitate !

Laura asta in cazul in care copilul nostru intra pe internet doar pe calculatorul de acasa. Pentru ca asa cum vad, accesul la internet in curand se va putea face prin mult mai multe variante (inclusiv telefonul), si in mult mai multe locatii. Va fi mult mai greu de urmarit ce si cum face. Nu stiu ce anume ne ramane, sa speram ca le-am dat o educatie buna si ca vor face alegerile potrivite cand va veni timpul? Sa asteptam sa invete din greseli? Extrem de dureros. Eu ma panichez cand ma gandesc la asta, prefer sa le iau ''one step at the time''. Mai am vreo trei ani pana atunci (sper si ma rog pentru asta), dar ma simt total nepregatita. Oricat vorbesc cu copilul meu despre lucrurile care nu sunt bune, pare ca adopta eterna pozitie ''vantu bate, cainii latra'' cand vine vorba de ceea ce vrea el...

Mergi la inceput