*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (105)*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_27

Nu pot sa nu scriu despre asta ... despre Carmen si gemenasii ei. E inca o poveste trista...
Va dati seama ca un NU spus la timp, ca libertatea sufletului nostru, ca bani mai putini dar timp mai mult pentru familie, e de fapt ceea ce conteaza cu adevarat?
Sad, sad, sad.

Iza, .

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici

Stiam de cateva zile, foarte, foarte trist, D-zeu sa o odihneasca. O citeam la FIV acum ceva ani, pana a reusit, erau atat de fericiti.
Altceva vroiam sa zic. S-a intamplat sa fie la servici dar se putea la fel de bine sa fi fost acasa.
Spun asta ca eu dupa faza cand m-am suparat cu Elisa, cand efectiv am vazut negru in fata ochilor, am remarcat ca ma ia durerea de stomac cand ma enervez, dar rau, si eu nu aveam astfel de probleme.
Cat de stupid ar fi fost sa-mi crape inima de nervi ca-i bucataria plina de lapte, nu? In cazul meu a ajuns serviciul mai lejer decat situatia de acasa, scriam eu acum ceva vreme ca stau peste program ca sa am o mica pauza, sa nu aud tanguieli dupa tata si zgarieturi pe piept sa-i dau, asa in biroul meu e linsite si pace. Eu am zis ca musai sa nu ma mai enervez ca Elisa varsa mancare prin casa, ca Ana imprastie sclipici de parca vine Craciunul si asa mai departe.
Dandusa, eu te vad urmatoarea care intarci, zau, are si organismul tau nevoie de o pauza. Parca o aud pe vecina mea de la Bucuresti s-a extenuat asa de rau, slabise tare mult, pana a facut consiliu de familie, au venit si mama si soacra ei, au stat cu baiatul cateva zile, ea a plecat de acasa si asa l-a intarcat. Chiar niciuna nu poate face un sacrificiu de cateva zile sa vina la voi? Nu se poate sa n-ai grija de tine, mai ai inca un copil de care sa-ti pese.
Nici eu n-am reusit sa o pacalesc de dimineata, ziceam ca nu-i dau dar nu s-a putut cu ea. Dar e clar ca intarc, nu s-a saturat, a plans si pana la urma a cerut papa si pe intuneric am mers sa-i iau o banana, iar ea nu se da in vant dupa ele. Ei bine aproape a terminat-o. De abia dupa banana a adormit, era 6 si ea treaza de la 4.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Neatza!

Hai la !

Vine, vine primavaraaaa
Infloreste toata tara
Floricele pe campiiiii
Hai sa le-adunam copiii.

Ieri a fost o zi frumoasa, relaxanta.

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Am sperat pina in ultima clipa ca va fi bine. Ca isi va reveni.

Si de parca nu ar fi deajuns ma gandesc acum ca si moartea ei va trece fara consecinte pentru angajatori asa cum a trecut si pentru tinara din anii trecuti care ajunsese sa cantareasca 40 kg in ziua mortii , asa cum a trecut si moartea unei colege care a revenit la job dupa 4 luni de la nastere si a lasat in urma ei o fetita si un sot terminat psihic si ca in multe alte cazuri pe care nu le cunoastem.

Nu cred ca ca exista curajul de a de se pune un seamnea diganostic. Cauzele mortii propriu zise vor fi intodeauna batute in cuie : de ordin biologic. Restul nu se va complica nimeni sa-l cerceteze sau sa isi asume responsabilitatea unei decizii care pune in discutie o cazuistica mult mai complexa a mortii.

Pot fi recunoascatoare , cui nu stiu sigur , ca am avut minima sansa de a opta. Si cu cat trece timpul cu atat optiunile si prioritatile se schimba. Se schimba cumva natural si cumva insotite de acel gram de noroc.

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav
gemenasii[/url] ei. E inca o poveste trista...
Va dati seama ca un NU spus la timp, ca libertatea sufletului nostru, ca bani mai putini dar timp mai mult pentru familie, e de fapt ceea ce conteaza cu adevarat?
Sad, sad, sad.

Stiam de cateva zile, foarte, foarte trist, D-zeu sa o odihneasca. O citeam la FIV acum ceva ani, pana a reusit, erau atat de fericiti.
Altceva vroiam sa zic. S-a intamplat sa fie la servici dar se putea la fel de bine sa fi fost acasa.
Spun asta ca eu dupa faza cand m-am suparat cu Elisa, cand efectiv am vazut negru in fata ochilor, am remarcat ca ma ia durerea de stomac cand ma enervez, dar rau, si eu nu aveam astfel de probleme.
Cat de stupid ar fi fost sa-mi crape inima de nervi ca-i bucataria plina de lapte, nu? In cazul meu a ajuns serviciul mai lejer decat situatia de acasa, scriam eu acum ceva vreme ca stau peste program ca sa am o mica pauza, sa nu aud tanguieli dupa tata si zgarieturi pe piept sa-i dau, asa in biroul meu e linsite si pace. Eu am zis ca musai sa nu ma mai enervez ca Elisa varsa mancare prin casa, ca Ana imprastie sclipici de parca vine Craciunul si asa mai departe.

Alina mama de Eva Ioana
(17.10.2008)
http://family.webshots.com/photo/2298209940105578547KgCCiq
http://community.webshots.com/user/VacantainCroatiacuEva

Copilul isi alege momentul cel mai bun pentru a veni pe lume si parintii potriviti pentru a-si implini destinul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

'Neata mamicutelor!

Trista vestea... Dumnezeu s-o odihneasca in pace si-i aiba in paza pe ingerasii ei!

Ginye ma bucur ca te-ai simtit bine!
Otilia, Dandusa abia astept sa va aud ca ati terminat si v-ati linistit. Se simte ca sunteti epuizate. Acesta a fost si pentru mine motivul principal pentru care am intrerupt. Multa bafta sa mearga totul ok!

poze aniversare 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Asteptam cu nerabdare. Da, ei ii lace mult zapada, de fapt toata iarna ne-a dat cu sania si afara si in casa. Am profitat de saniuta si da zapada la maxim in iarna asta. Si eu ziceam in sinea mea ca o sa ii placa vreun sport de iarna. Vom vedea pe parcurs, dar stiu cu siguranta ca de aceasta iarna am profitat la maxim de zapada.
Multumim de aprecieri.

Citat:
citat din mesajul lui Mirtha

Vin , vin cat de repede pot.
M-am delectat cu micuta ta patinoare , mincacioasa de biscuti pe zapada. Si darnica foc, mai sa la bage biscutul in gura bebeilor din carut. La ce echilbru avea pe zapada si cu biscuitul in mina mare mirare sa nu aiba ceva talente ascunse.

Da, am puz poze. De fapt pun aproape saptamanal poze. Mereu ii fac poze, imi place mult sa ii fac poze in toate momentele. Imi place sa o fotografiez mereu.
Multumim de aprecieri draga mamica. Stai linsitita ii va creste si ei repede parul. O sa tot ii faci codite.. rabdare. Da, caruciorul este primit de la mosu' (de la o mamica de pe forum, primit cand ne imparteam cadouri intre noi). Ii place la nebunie sa impinga si scormoneasca prin zapada.. sa mearga prin noroi, mergem prin balti.. de fapt nu ratam nimic. Cred ca la toti copii la plac.

Citat:
citat din mesajul lui aleinad.g
Monicus, ai poze noi in album si nu spui nimic??? Sau n-am fost eu pe faza???
M-au impresionat coditele Anei, sper sa-i pot face si eu Teodorei cand o merge la gradinita, sau macar la scoala.
Si deja e domnisoara are carucior pentru papusi

[red[anca_27. malinas[/red santatate multa cozanaceilor si sa treaca mai repede.

criss703sanatate multa si ai mai multa grija de tine. Si este bine ca Paula nu are nimic si sa dea Domnul sa nu aiba. Sa te feresti si sa te ingrijesi, dar stii si tu f bine.

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ginye55

Vine, vine primavaraaaa
Infloreste toata tara
Floricele pe campiiiii
Hai sa le-adunam copiii.

Tra la la la, la la laaaaaaa ..... I-l cant Sarei deseori si ea ma acompaniaza la refren

Da, Oti, Dumnezeu s-o odihneasca! Mirtha, dam vina pe altii, dar tot de la noi pleaca, nu ne pune nimeni cutitul la gat sa facem una-alta, tot noi trebuie sa ne calmam de nervi si draci de mancare imprastiata pe pereti... Deplang astfel de cazuri, mi se rupe sufletul pentru copilasi, dar dincolo de durere sunt niste lectii de viata.
Si mai cred ca dramul de noroc, soarta, sansa, destin, Dzeu, asa e viata, asta e, s.a. nu exista. E mai simplu sa aruncam responsabilitatea propriilor greseli pe umerii altcuiva, a altceva... pentru ca da, suntem oameni... Eu cred ca poti fi recunoscatoare tie insati ca ai avut `sansa`/ai luat in carca responsabilitatea de a opta pentru cum e mai bine pentru tine si voi.
Asa vad eu, din coltul meu.

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutza_02 spune:

Dumnezeu sa o odihneasca pe Carmen...Ce destin tragic...Plang si ma gandesc cat de greu le va fi copilasilor fara dragostea de mama...

http://www.photoshop.com/user/gemenelemele/?wf=share&galleryid=3420fd094f3a4ca0b5a3916e85682548&trackingid=BTAGC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Of ce veste trista ..Dumnezeu sa-i aibe in paza pe micuti !

Monicus multumesc de grija , esti draguta ca de obicei ..probabil ca tot prin 7 zile de raceala tre sa trec ,sper sa nu ia Paula de la mine ca si asa e maraita rau ca-i cresc ceva maselute (adica prima )Acum intru sa vad si pozele cu Ana chiar sunt curioasa ce a mai facut
Gynie ma bucur ca te-ai simtit bine Stef a fost cumintel acasa cu bunii ?

ps.Monicus vazut muulte poze faine , ce activa e Ana o adevarata gimnasta !Otrotineta de aia roz am zis ca-i luam si noi de Pasti , sta in ea? nu se plictiseste ?

Criss mami de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Buna fetelor!
Am ramas si eu inmarmurita cu gandul la copilasii lui Carmen. Dumnezeu sa o odihneasca!

Am vazut ca vorbeati de decalotare la baietei. Si eu trebuia sa-i fac lui Cristi..dar nu am aavut inima sa ma duc cu el. Nu are puroi, nici "albeata", nici nu e rosu. Dr-ita a zis (prin ianuarie) ca ar fi bine sa ma merg cu el la chirurg dar parca nu as vrea...Oare o sa-i dauneze mai tarziu daca nu il duc?
Voi ce ma sfatuiti sa fac?
La sf lunii mergem din nou la dr la control si o sa ma intrebe de ce nu l-am dus....of, cate pb si la baietei...
Si apropos de mancare, nu mai vrea sa manance la pranz...nici o mancarica nu-i mai place. In schimb mananca cu placere fructele, iaurtul si laptele cu cereale

Va pup

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Aveti mare grija si uram succes micutzei Puala sa apara mai repede maselutzele ca stim cum este. Avem si noi patru si acum ne-a mai spart alti doi dintisori. Deci. cunoastem starile, sper sa nu faca la fel si cozanacica. Sa ii cumparati ca sigur o sa ii placa, dar sa o puneti pe ea prima data in ea ca sa vedeti daca si ei ii place si se simte comoda in ea. Succes.

Mai... cu tricicleta alta pasiune. De fapt tricicleta nasotra este cea in alabatru cu galben, cea in roz este a unei prietene cu care ne-am imprietenit si ne-a dat si noua voie sa ne dam cu ea inainte sa ii luam si noi tricicleta ed la targul de copii baby expo,, care a avut loc acum doua saptamani. Este ff incantata de fapt cred ca toti copii sunt incantati de tricicleta

Citat:
citat din mesajul lui criss703
Monicus multumesc de grija , esti draguta ca de obicei ..probabil ca tot prin 7 zile de raceala tre sa trec ,sper sa nu ia Paula de la mine ca si asa e maraita rau ca-i cresc ceva maselute (adica prima )Acum intru sa vad si pozele cu Ana chiar sunt curioasa ce a mai facut

ps.Monicus vazut muulte poze faine , ce activa e Ana o adevarata gimnasta !Otrotineta de aia roz am zis ca-i luam si noi de Pasti , sta in ea? nu se plictiseste ?

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)

Pozele mele