*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (105)*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

anes pai juma de puta partea a dreapta am decalotat.o eu juma cealalta doctorul..ia dat cu nush ce substanta iesit tot puroiul ..i-am facut analiza la puroi si evident antibiotic unguent dupa antibiograma....acum e bine vb doctorului i-a facut scula scuzati felul in care suna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

ginye sa va distrati de minune asa mai da
criss sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Elilove multumesc ..si aveam maine programat sa urcam la Straja daaar mai vad poate merge numai sotul .
Aleinad da am fost si am stat la Valea Argintilor http://www.valea-argintilor.ro/ conditii bune si de masa si de cazare , am fost cu Sofi atunci in august si a fost f. bine si pt. ea , aveau niste canapelute in fiecare camera si asa a avut si patutul ei
Gynie ma bucur pt. Stefanut si distractie faina la Bucuresti

ps.Aleinad uite si 5 poze de la fata locului http://family.webshots.com/photo/2843603050104281140RyPgUB

Criss mami de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

malinas ma bucur ca au avut succes carticelele. La noi a avut succes si www.libris.ro/divertisment/insula-animalelor---figurine-magnetice-HOG973-513-043-5--p319707.html" target="_blank">carticica cu animale magnetice, zisesem si de ea atunci nu stiu daca ai luat-o sau nu. Se joaca o gramada cu ele, le pune pe paginile carticelei, le strange si le pune la locul lor pe coperta, intoarcem carticica pe coperta din spate si potrivim fiecare figurina cu ce e desenat acolo. Plus ca sa nu mai zic ca le stie pe absolut toate cele douazeci si ceva de animalute, daca-i zic da-mi animalul x sau y mi-l da instant. A, si-am invatat si io vreo doua animale cu ocazia asta, habar n-aveam care e lemurul sau tucanul .

anes e vorba de seria APASA SI ASCULTA, de Anna Casalis si Tony Wolf uite aici:
http://www.librarie.net/carti/46913/Apasa-si-asculta-Animalele-de-la-ferma-Anna-Casalis
si cel mai de succes:
http://www.cartiabc.ro/Anna-Casalis-Tony-Wolf-Apasa-si-asculta-Animalele-salbatice-p-17719-c-253-p.html
Maimutele ii plac cel mai mult, taica-sau zice ca si din cauza ca eu le imit fooooarte bine, natural nu alta imi vine . De elefant initial i-a fost frica, acum ii place si chiar il imita si ea destul de bine cum trambiteaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Citat:
citat din mesajul lui aleinad.g

Citat:
citat din mesajul lui anca_27

Aleinad, cum sa nu mai fie bun? Doar nu s-o acri. Eu nu cred in asta, ba cred adica, cam cat cred in babe prezicatoare de cutremure.
Acu serios, am citit undeva despre alaptare si intarcare, si din domeniu, si chiar se propune o astfel de intarcare ca fiind cea mai ok pt copil. Pauze cat mai lungi pana uita.

Eu stiu doar ca stagnarea laptelui duce la blocari ale canalelor care pot conduce la infectii. Deci nu-i de bine.
In plus, eu la 2 zile de la incetarea alaptarii am facut o galma la sanul drept pe care medicul mi-a explicat-o in termeni "populari" ca fiind lapte care a stagnat si s-a coagulat acolo si ca se va resorbi in timp. Ceea ce s-a intamplat.
Pauzele acelea lungi la care se refera articolul respectiv nu cred ca sunt de ordinul zilelor.
Acum fiecare cu parerile lui, dar eu nu m-as risca cu sanatatea copilului pentru 2-3 alaptari in plus.

Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995)

adevarat ca blocarea canalelor duce la infectii.nu-i de bine, pt mama,nu pt copil!deaia se si recomanda alaptatul in mastita!(ma rog...,majoritatea dr recomanda.pareri diferite ca in orice alta situatie ce tine de fiecare medic in parte).continuarea alaptarii in mastita ajuta la vindecare.bebelusul este cea mai eficienta pompa.si daca acele canale sant blocate,el este cel mai in masura sa le deblocheze!
personal,am facut de doua ori mastita la Raducu si am alaptat in continuare,fara nici cea mai mica prb sau risc pt copil.am luat antobioticul permis,augumentin parca...si m-am refacut.

diamantu' si safira'
poarta-ma mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Anes,
am ales sa-l adorm leganat,pt ca mi se pare prea marea schimbarea de la adormit la san-adormit langa mine singurel.la Crinuta am procedat la fel si a mers struna,sper ca si de data asta sa fie la fel.stii cum e...,vreau s-o fac cat mai lent si fara stres cu putiinta.este greu sa-l intarc fara sa-l stresez,dar...,ma straduiesc.greutatea lui,n-are nici o relevanta pt ca bratele mele sant obisnuite/tabacite.nici ca-mi mai trebuie sala,sa-mi lucrez muschii :D.sta f mult in brate si-s obisnuita cu grasanul.acum santem inca in faza adormit pe picioare doar ziua.noaptea suge si din pacate,progresul de care va povesteam zilele trecute,s-a transformat in regres.se trezeste sa suga f des.ieri am zacut la propriu,eram epuizata.cred ca sant si ceva dinti de vina,pt ca baleste f mult si de aici alinarea la tz noaptea.uf...,este un cerc vicios din care nu ma vad scapata curand.azi am inceput sa iau iarasi vitamine.ziua de ieri mi-a data asa un semn ca stau cam prost cu odihna/vitaminele.asa ca la pranz am dormit 3 ore cu ei.incerc sa recuperez cat pot din somnul de noapte.
Laura,
sa-ti vand un pont.fursecurile cu cocos,sant delicioase a doua zi,dar cu adevarat delicioaseeeee.si-i musai sa le faci cu gem de caise.am incercat si cu alt fel de gem,dar nu au fost la fel
Malinas,
aveam sa-ti spun ceva...,dar am uitatpana imi aduc aminte,te imbratisez!

diamantu' si safira'
poarta-ma mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Eli, Malinas, Monicabo, Anca, Hera si . Sunt si eu pe aici, citesc pe fuga, dar nu mai am timp sa raspund sau citesc si abia mai tarziu pot raspunde, dar uit ce vroiam sa scriu...
Pt operatie sunt programata pe 25 martie, nu mai avea loc dr mai devreme. Deci mai am 12 zile pana la operatie + cateva ore + cateva minute + cateva secunde asta ca sa va dati seama de nerabdarea mea.

Eli Doamne ce de peripetii, si asa una dupa alta. Bine ca s-a rezolvat cu putza. Cred ca va trebui sa merg si eu cu Raphael la dr sa-l decaloteze ca eu nu am facut-o cum trebuie. Dar nu are niciun fel de pb cu putza.
Malinas se mai stimuleaza Raphael, dar a avut si 2 zile (nu succesive) pauza. Mai zi-mi te rog inca o data cum se numeste vopseaua vegetala, ca-mi notasem pe un caiet care a ajuns pe mana lui fi-miu si paginile au devenit mici hartiute . Trebuie sa ma vopsesc zilele astea si chiar vreau sa incerc vopseaua de care ai zis, mai ales ca zici ca da luciu parului.
Anca am mai bucatarit din cartea minune, dar nu am mai avut chef sa si postez pe blog. Uite aici link-ul : www.iza-frenchcuisine.blogspot.com. Va pupacesc
Monicabo imi place tare mult cum ai povestit de fetite. Cam asa eram si eu cand eram mica, vroiam sa fac tot ce facea surioara mea mai mare.
Alra tu ce mai zici? pe unde esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Nu pot sa nu scriu despre asta ... despre Carmen si gemenasii ei. E inca o poveste trista...
Va dati seama ca un NU spus la timp, ca libertatea sufletului nostru, ca bani mai putini dar timp mai mult pentru familie, e de fapt ceea ce conteaza cu adevarat?
Sad, sad, sad.

Iza, .

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

anca, David nu a avut mucisori, doar febra si scaune moi.E o idee buna cu biotics, o sa cumpar maine.La mine indemnizatia intra cam pe 16.SA-mi zici daca a avut efect ceapa.Eu de cand am citit articolul, tin, tot timpul, in camera la David, un vas cu apa in care am pus o ceapa.Nu a mai facut muci de atunci.Nu stiu daca are legatura cu ceapa sau nu, dar eu zic ca merita incercat.Costa doar o ceapa la cateva zile.

anes, nici azi nu s-a omorat cu mancarea.La pranz abia daca a luat cateva guri de branzica, dar a mancat vreo 3 biscuti.Seara i-am dat niste peste facut la cuptor, dar, desi a mancat cu placere, a mancat f putin.A baut insa laptele de seara, dimineata nici pe ala nu l-a vrut.La masa de fructe i-am oparit o banana, dar nu a fost buna, asa ca a mancat o maslina si cateva bucatele de cascaval.A mancat toata ziua mai putin decat manca el la o masa, dar e vesel, asta e important, iar febra azi nu a sarit de 38. Suntem pe drum cel bun.

cameliam, am luat si cartea cu magneti si DAvid e inebunit sa ii ia pe toti, sa-i lipeasca de frigider si sa-i bage in gura. Asa ca deocamdata i-am pitit carticica asta.

dandusa, . Vad ca tot vorbiti de fursecuri.Nu puneti si voi linkul sa vad si eu, ca poate ma apuc de bucatarit.

babyzapi, Color&Soin se numeste vopseaua si am luat-o de la farmacia Catena.O singura problema are aceasta vopsea, cam curge la spalat.Cel putin la primele 2-3 spalari.Dar luciu are in continuare.Pai parca tu te-ai vopsit destul de curand, asa repede a trecut timpul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Dumnezeu sa o odihneasca pe Carmen! Ea mi-a fost colega de odisee, dincolo, la Andreea, la strumfi de iul-aug 2007
Anca, da f trist si nedrept

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput