*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (105)*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Malinas, daca un pui de viroza ii da tarcoale si-i da peste cap si flora intestinala + mucii care ajung si ei tot acolo, da-i si niste biotics. Pe mine asa m-a sfatuit doctorita.
A, si mi-a mai zis, dupa ce-i curat bine nasul, daca n-are si altele, febra, gat rosu, deci doar muci, sa-i pun Netacin. Da, si eu am facut ochii mari, ea zice ca desi sunt pt ochi, tare bine ajuta la nasuc.

Si noi suntem cu muci cat cuprinde iar, dupa enterocolita aia grozava si spitalul nu ne-am mai oprit, tot gat rosu si muci, in reprize. Respira asa de greu, am tot aspirat-o azi, am fost ieri cu ea la medic, gat rosu n-are, am dat-o cu Pulmex acum, de ieri pana azi iar ii sunt apa. Eu eram convinsa ca n-o sa am niciodata copil bolnav - bine, asta nu e boala comparativ cu altele - dar...
In noaptea asta scot ceapa iar la inaintare.
Gasii duminica in raftul nasilor o carte in care spunea ca bebeii de mame anxioase au probleme si boli dese pe tract respirator. Va recunoasteti? Eu sunt anxioasa? Habar n-am.

Vroiam sa va intreb de indemnizatie, v-a intarziat cumva pana acum? De obicei intra in 10, azi e 12 si nimic.

Bertha, voi cum sunteti?

Laura, cum venira schiorii? Ce face creata? Cretele, ca din ultimele poze mi-aduc aminte de 2. (cui seamana carliontate?)

Mamiseli, cum a fost cu Mirunel in primele zile? Ai lasat-o din prima toata ziua? Cum v-ati despartit? Cum mananca? Tu cum mai esti?

Iza, no news, good news? De bucatarit mai bucataresti? Vreau din nou blogul tau, l-am pierdut.

Anes, am ramas cu imaginea ta de schioare olimpica in minte. Tare bine dai pe schiuri.

Criss, Alra, ou etes-vous? Criss, tu intrebai cumva ultima data cum simtim ca au cozonaceii febra pt ca avea Sophie febra? N-ai mai zis nimic...
Alrule, zau, mi-e dor de tine. Vorbeste cineva cu ea pe mess, macar sa stim ca e ok.

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Malinas, eu zic sa il pui putin pe regim, adica doar mancare fiarta. Vezi cum mai evolueaza.

Cameliam, vreau si eu linkul cu carticelele cantarete!

eli, cate probleme! Si cu decalotarea! Si cum ati rezolvat pana la urma? Mie mi-a zis dr. sa il decalotez (prea mult spus asa) de fapt sa ii trag f. usor pielea astfel incat sa nu sufere vreun disconfort si in timp, s-a rezolvat problema.

Mirtha, esti tare simpatica cu pasiunea asta a ta cu pescuitul! Eu am in familie pe tata si vad ca si sotul meu a fost atras de asta, astfel incat si-au cumparat barca cu motor, ca sa mearga la pescuit. Noi mergem vara foarte frecvent la balta, facem gratar si stam la plaja! Avem Siretul, Bistrita si canalele aferente. Am fost si cu Remus si s-a bronzat! Tata si sotul au mers amandoi anul trecut in Delta de doua ori, cu cortul), in zone salbatice! Peste nu au prins prea mult pt. ca Dunarea era foarte scazuta, din pacate si pestele nu a "tras".
Pt. noi ceilalti, iesirea la balta este prilej de plimbare cu barca si plaja! Bafta la cautari!

aleinad, am vazut-o pe Teodora "cotrobaind"printre jucarii! Parea foarte atrasa de ceea ce facea! Cunoastem, cunoastem!

Poze

Mami de Remus , o minune!(10.10.2008)

Mergi la inceput

mamiseli, tu deja mergi la serviciu? De ce nu stai pana la doi ani? Ma bucur ca Mirunici se adapteaza la cresa! Asta este colectivitatea! Aduce cu sine si imbolnaviri!

alra si fetele ei sunt ok, am vorbit acum vreo trei zile cu ea pe mess!

Ma faceti sa rosesc fetelor ! Habar n-am avut ca pozele mele de la ski vor avea un asemenea impact! Anca, nu sunt deloc olimpica, dar ai spus asa frumos!
Va multumesc tuturor pentru aprecieri!
Adevarul este ca ne face placere sa imortalizam astfel de momente si plecam pe partie cu toata aparatura (camera foto si video_. In special eu si sora-mea suntem cu chestiile astea!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Anca pe aici Sofi e bine (sper) eu cu un inceput de raceala (ma doare gatul de numaaa )..na am mancat si eu din frigider ca si Sofi si am fost gata , sper din tot sufletul ea sa fie tot asa de rezistenta sa nu semene cu mine din acest punct de vedere .Da eu am intrebat de modul de luat febra ca eu mai pun asa mana pe fatuca-frunte -gat si ma intrebam daca e suficient .Am vazut/revazut pozele voastre de la Danes f. faine .Indemnizatia mie imi intra pe card prin 18-20 a lunii .
De Arla chiar vroiam sa intreb si eu ca prea mult "tace" !
Mirtha ,Hera la sala merg si eu (aerobic sau fitness) de mult din studentie '99 (am inceput la un club de haltere in Timisoara) dar acum recunosc ca merg doar pentru ca e sala la vre-o 200 m de blocul meu si merg de la 19 si am timp sa-mi programez cine sta cu Sofi .
Eli ce m-am distrat cum ti-a insirat Dimitrie gunoiul in bucatarie , asa a facut si Paula cu cojile de portocala din gunoi..na stia ea ca se mananca portocala dar nu stia exact ce anume din ea
Aleinad am vazut ca si la voi e la mare cautare celularul nu jucariile
Babyzapi tinem pumnii pt. implanturi sau deja te mandresti cu ele ?

Criss mami de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii

Mergi la inceput

ginye, eu in sufletul meu stiam ca va fi bine Stefanut! Tulburarea de limbaj se recupereaza cu logopedie. Spune-mi, care dinte trebuie implantat mai tarziu, dupa 18 ani?

Va povesteam cu ceva vreme inainte ca am niste cunostinte cu un baietel de doi ani , bolnav de talasemie severa! Se pare ca transplanul a reusit (in Italia), in sensul ca mama si copilul au dovedit compatibilitate 100%. Era vorba doar de o compatibilitate de 75% dupa analize, dar copilul a reactionat bine la maduva mamei si in urma tratam. Inca sunt in Italia pt. monitorizari lunare, la cateva luni bune de la transplant (sept.). Doamne ajuta!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

FEtelor, v-ati invatat la mea!

Anes piciului o sa-i trebuiasca implant pt incisivul lateral stanga. Asta se va intampla pe la 8-9 ani cand apar dentii definitivi. Dar...noi speram sa nu mai fie nevoie, la modul ca dintii se vor apropia si vor micsora despartitura din gingie unde ar fi tb sa apara dintele...sa ramana ca o strungareata. Acum o sa vedem.
Ma bucur din suflet pt piciul prietenilor!

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Netza!
Ginye, mmmmm, multumim pentru cafea, tare buna-i!
Anca, da mi-a intarziat indemnizatia, nu luna aceasta cand a venit la fix, dar au fost luni in care a venit pe 18. Si, nu, nu cred ca esti anxioasa si nici ca exista vreo legatura intre anxietate si bolile respiratorii, poate cu altele.
Anes, criss, .
Criss, mi-ai mai zis candva dar nu gasesc acum, unde ati stat voi pe valea simonului?
Anes, roag-o pe Alra sa ne mai spuna si noua cateva vorbe, o pupam sa-i treaca supararea pe noi.
Anes, sanatate multa puiului de care ne-ai povestit, sa mearga bine lucrurile in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Gynie, multumim!

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Citat:
citat din mesajul lui ginye55
Anes piciului o sa-i trebuiasca implant pt incisivul lateral stanga. Asta se va intampla pe la 8-9 ani cand apar dentii definitivi. Dar...noi speram sa nu mai fie nevoie, la modul ca dintii se vor apropia si vor micsora despartitura din gingie unde ar fi tb sa apara dintele...sa ramana ca o strungareata. Acum o sa vedem.

De obicei asa se intampla, dintii migreaza si acopera locurile goale, eu cred ca nu va mai fi nevoie de implant. Nici nu am un canin pentru ca a ramas transversal in gingie. Nu si-a dat nimeni seama pana pe la vreo 25 ani cand a trebuit sa-l extrag pe cel de lapte ca se cariase. Chiar daca dantura era definitiva la vremea aceea tot s-au mai apropiat ceilalti si mai am doar un mic spatiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Fetelor, astazi ies si eu in lume, dupa atata timp. Suntem invitati la niste prieteni la Bucuresti. Lasam plod la mama si plecam sa ne destrabalam.

O zi excelenta tuturor!

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput