Pufuleti ianuarie - februarie 2010 (1)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Eu sunt iar singura cu am2 ca nu am indraznit sa o scot pe Andreea din casa la ce crivat era. Sa ma vezi deseara ca al meu sot e plecat in delegatie .

Avem si noi colici cu crize de plans. Din fericire inca functioneaza wrapul. Adica suge vreo ora la san si dupa il pun rupt acolo si doarme si 2 ore. Daca il pun in cosulet dupa 20-30 min o luam iar de la capat (cu tot aerul scos inca ramane nu inteleg ...), motiv pentru care acum am zis ca nu il mai scot din wrap pana nu se trezeste de buna voie. Doarme si Andreea si e raiul pe pamant .

Andre_lina - ne ucizi visele.. si acum are patriotul crize de colici?? Nu vreau pana la 3 luni .
Ma tot gandeam ca inevitabil il compar pe Cristi cu Andreea. La Andreea colicile s-au dus dupa botez (la 2 luni) si la 3 luni jumate se trezea doar o data pe noapte. Vise taica cu piciul asta.

Ma bucur sa aud ca sunt mai bine pufuletii cu probleme. Asteptam vesti din astea si de la lalitica. Doamne ajuta!

Nu stiu de ce nu pot si eu sa alaptez la orizontala ... Adica stiu de ce, baga al meu ca haplea si se ineaca f des. Voi nu patiti treaba asta?

lorex - si eu am patit tb asta cu scosul aerului la Andreea vreo 2 saptamani. Nu scotea nimic indiferent cum o tineam, ma gandeam ca nu stiu eu sa il scot. Dupa vreo 2 saptamani a inceput si distractia asta.
Inca ceva, spunea cineva nu mai stiu cine si nici daca nu am visat eu ca bebeii cu icter care dorm mai mult ar trebui treziti sa pape??? Sorry daca aberez .

Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si Cristian (30.01.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andre_lina

Doamne... am aruncat un ochi la odiseea Gravidute de Noiembrie-Decembrie 2010... mi s-a facut pielea de gaina, au la semnatura sapt 4, 5... Imi vine sa plang!!! In curand apar ianuarie feb 2011... NU IMI VINE SA CRED cum trece timpulllllllllllllllll!!!!!!!!!!!

Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei prematurul de 3,2 (01.12.2009)
Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama!
toate pozele
PRIMUL CRACIUN CU TUDOR- THE PATRIOT

INCREDIBIL. Nu m-am gandit nici un moment la treaba asta .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Cris.dogarel, eu am facut mucenicii, ca bine mi-ati adus aminte de ei.

Nik0le, Gargarituzul si cu mine suntem ca doua maimute. Toata ziua ne jucam. Unul dintre jocurile favorite este mirositul. Acum ca am facut mucenici i-am dat sa miroasa scortisoara si zaharul vanilat. A fost chiar incantat. Din jocurile astea am descoperit ca nu-i place mirosul de portocala si d-aia am oprit infacolul. A inceput sa doarma mai bine Irinuca?

Apropo de infacol, Andre_lina, a aparut si la noi in farmacii si e 21 de lei. Si eu m-am mirat cand am vazut ca au aparut mamicile de decembrie 2010.

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

andre_lina inca nu ati scapat de colici?eu credeam ca la 3 luni e de domeniul uitarii.of, cat se mai chinuie micutii, de ce nu putem lua noi colicii astia urati?

Cristina,fericita de bebe luptator Vlad

Atat sunt de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanuelle spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

Citat:
citat din mesajul lui myky791

multam de raspuns. dar atunci kand ii vor trece colicii in principiu ar trebui sa stea in balansoar, nu? sau tot in brate sa-mi rupa mie spatele?
nici eu nul pun sa dea aerul afara noaptea ca se trezeste. si la piticul meu chiar am tinut cont desi da aerul afara tot il doare burtica. nici o schimbare. si atunci cand da aerul afara il da neaparat cu cateva gurite de lapte.
a fost frumos la serbare ieri la cel mare. au facut si 2 dansuri am ras de neam prapadit. asta mia inveselit ziua, ca sotul meu nu mia luat nimic.. nu ca nar fi vrut dar ultimii banuti din casa iam dat pe vaccinul piticului care treb facut la 2 luni.dar asteptam ceva.....cu 3 barbati in casa...la anu........

Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)

pai, ai primit distractia de la serbare, nu?
si eu sunt tare indecisa cu balansoarul. am cautat p net unul ca al lui cristies dar nu prea gassesc.. am gasit multe 2 in1, dar nu sunt decat pana la 9 luni...
si eu as vrea tot pentru stat la masa ca oamenii, gatit, mers la baie ca oamenii kkciosi, etc

Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 5 kile!
poze

povestea noastra

Noi am primit balansoarul (il poti vedea la poze), dar stiu ca a fost cumparat din Carrefour Baneasa. Il avem de 2 saptamani.

Mergi la inceput

mamidepuiuti - multumim de cartile de bucate trimise pe mailul comun . Tb sa ma apuc sa studiez sa vad ce imi mai face cu ochiul pe acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Eu am luat balansoarul de la Mothercare. Si Bea zicea ca nu se gaseste pe net.

Myky, nu e inca gata, mai asteptam poza de la Arwen! Nu stiu ce sa zic daca o sa stea dupa ce trec colicii... Poate nici eu nu m-am exprimat bine... al meu sta in el, dar nu ca o papusa. Adica daca fac mancare ii povestesc ce fac (reteta), ii mai dau pupic, ii mai dau jucarii - daca fac curat ii dau sa pipaie cuvertura, sau ii arat diverse chestii care mi se pare mie ca i-ar capta atentia...
Singurul moment in care sta cuminte fara ca eu sa fac ceva in sensul asta (nici macar sa vorbesc) e atunci cand dau cu aspiratorul.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Singurul moment in care sta cuminte fara ca eu sa fac ceva in sensul asta (nici macar sa vorbesc) e atunci cand dau cu aspiratorul.

_

Am mai auzit de copilasi care se linistesc cand dai cu aspiratorul, din pacate fii-mea n-a auzit de ei. Se pare ca incepe si Irina sa fie rezonabila noaptea, azi-noapte n-a avut decat vreo 3 treziri doar pt papa si pe urma nani. Ce frumos va jucati voi, imi dai idei.

Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)

O alela recesiva nu influenteaza fenotipul decat daca genotipul e homozigot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

buna ziua fete dragi
am lipsit un pic si iata ca nu stiam unde sa va gasesc

si sper sa apuc sa intru mai des

Mihaela Miruna Elena-18.01.2010 si Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

Eu sunt iar singura cu am2 ca nu am indraznit sa o scot pe Andreea din casa la ce crivat era. Sa ma vezi deseara ca al meu sot e plecat in delegatie .

Avem si noi colici cu crize de plans. Din fericire inca functioneaza wrapul. Adica suge vreo ora la san si dupa il pun rupt acolo si doarme si 2 ore. Daca il pun in cosulet dupa 20-30 min o luam iar de la capat (cu tot aerul scos inca ramane nu inteleg ...), motiv pentru care acum am zis ca nu il mai scot din wrap pana nu se trezeste de buna voie. Doarme si Andreea si e raiul pe pamant .

Andre_lina - ne ucizi visele.. si acum are patriotul crize de colici?? Nu vreau pana la 3 luni .
Ma tot gandeam ca inevitabil il compar pe Cristi cu Andreea. La Andreea colicile s-au dus dupa botez (la 2 luni) si la 3 luni jumate se trezea doar o data pe noapte. Vise taica cu piciul asta.

Ma bucur sa aud ca sunt mai bine pufuletii cu probleme. Asteptam vesti din astea si de la lalitica. Doamne ajuta!

Nu stiu de ce nu pot si eu sa alaptez la orizontala ... Adica stiu de ce, baga al meu ca haplea si se ineaca f des. Voi nu patiti treaba asta?

lorex - si eu am patit tb asta cu scosul aerului la Andreea vreo 2 saptamani. Nu scotea nimic indiferent cum o tineam, ma gandeam ca nu stiu eu sa il scot. Dupa vreo 2 saptamani a inceput si distractia asta.
Inca ceva, spunea cineva nu mai stiu cine si nici daca nu am visat eu ca bebeii cu icter care dorm mai mult ar trebui treziti sa pape??? Sorry daca aberez .

xela_07 eu am avut de-a face cu icterul lui piciu', pana aproape de 6 sapt. si da, dormea mai mult. prima luna luase doar 450 gr. era nasol ptr ca de la icter nu avea forta sa suga, daca nu papa, nu scapa de icter (trebuie bine hridratati/alaptati ca sa treaca de icter), asa ca am insistat cu mesele astefel: piti sugea el cat putea, apoi ce mulgeam eu ii dadeam cu lingurita/biberonul pana se satura. si uite asa dormea si mai bine, plangea mai putin, era mai linistit de s-a mirat pediatra ce repede a scapat cu bine(fara analize )...

Mihaela,
fericita de Florin Cristian (16.12.2009) (poze)

(...si povestea nasterii piticului)

Mergi la inceput